RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

new mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 13:45:52)

Nije mi prosla poruka nesto,uglavnom trebao bi mi kontakt za Gradac ili Drvenike,ako neko ima da mi poslje na PP,apartman me interesuje...[sm=smiley1.gif]

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 13:48:56)

gdje im ataj veci konzum ... metkovic? ili gdje na putu za makrsku . i gdje ako je u metkovicu .?ja samo tamo znam merkator jel tu ili negdje drugo :) da se pripremim na vrijeme. mi idemo ako Bog da 1. septembra.

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 13:51:38)

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje im ataj veci konzum ... metkovic? ili gdje na putu za makrsku . i gdje ako je u metkovicu .?ja samo tamo znam merkator jel tu ili negdje drugo :) da se pripremim na vrijeme. mi idemo ako Bog da 1. septembra.

konzum u metkoviću odmah preko puta pijace...prođeš merkator ...i gledaš istu stranu gdje i on

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 13:53:38)

bolje ti je svrati u lidl, on je jetiniji a isto je u metkovicima. imas putokaze i usput je

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 14:02:50)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

konzum u metkoviću odmah preko puta pijace...prođeš merkator ...i gledaš istu stranu gdje i on

kad bi znala gdje pijaca al hajde ako je na glavnoj ulici naci cu ...a lidl je isto tu negdje ...jo jmi budemo uviejk nekako najnervoznije u metkovicu ne znam sto valjda cekas na granici djeca se probude ako su spavala i tu pocinje nervoza :) zato uvijek sve planove koj eimam s metkovicem promjenim hehe ... hajd valjda cu pronaci... ako je jeftinije onda s evala i ispalti malo istrpiti nervozu :)

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 14:05:59)

kad bi znala gdje pijaca al hajde ako je na glavnoj ulici naci cu ...a lidl je isto tu negdje ...jo jmi budemo uviejk nekako najnervoznije u metkovicu ne znam sto valjda cekas na granici djeca se probude ako su spavala i tu pocinje nervoza :) zato uvijek sve planove koj eimam s metkovicem promjenim hehe ... hajd valjda cu pronaci... ako je jeftinije onda s evala i ispalti malo istrpiti nervozu :)

pređeš granicu ideš glavnom cestom...kad porđeš merkator gledaj na lijevu stranu malo nakon njega je konzum...ima ulaz ulica siđe se dole...a preko puta je ulaz u pijacu vdijet ćeš stolove i ostalo...

moje sikutvo u ovom smislu je iz 6 mjeseca ove godine i konzum je bio jeftiniji do lid-a
imao veći izbor namjernica nama potrebnih...
K* proizvodi su jako povoljni i ima ih baš dosta dole po super povoljnim cjenama...
a povrat poreza s anjima nije mi bio poblematičan

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 14:40:46)

nisam ulazila u njihov konzum al mi je drugarica koja ima kucu na moru i stalno ide tamo rekla da oni kupuju u lidlu i da je tamo najjeftinije[sm=zmeden.gif]

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 14:53:40)

hanady sto se tice povrata poreza imal nesto posebno kako to ide? posto cu sigurno dole potrositi 100 KM na namirnice i dodatne gluposti koje uz to idu ako vec udjem onda mi nije za baciti njihov PDV jel tako? :) i gdje se vrsi povrat ...mozda si pisala ranije al hajd ponovi molim te :9

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 17:40:12)

hanady sto se tice povrata poreza imal nesto posebno kako to ide? posto cu sigurno dole potrositi 100 KM na namirnice i dodatne gluposti koje uz to idu ako vec udjem onda mi nije za baciti njihov PDV jel tako? :) i gdje se vrsi povrat ...mozda si pisala ranije al hajd ponovi molim te :9

ja za boravila na taj povrat a potrosili smo oko 100 km[sm=smiley13.gif]

magbi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 21:31:27)

ima li iko broj apartmana u zadru zaton mjestasce

salmy -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 23:29:18)

IZVORNA PORUKA: teacher75

nisam ulazila u njihov konzum al mi je drugarica koja ima kucu na moru i stalno ide tamo rekla da oni kupuju u lidlu i da je tamo najjeftinije[sm=zmeden.gif]

Lidl je puno jeftiniji..i Getro...uglavnom tu kupimo sta nam fali

salmy -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 23:31:34)

Povrat poreza mozes uzeti,s tim da u toj prodavnici potrosis odmah oko 250 KM...mi pitali prosli put

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (13.8.2013 23:31:41)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja za boravila na taj povrat a potrosili smo oko 100 km[sm=smiley13.gif]

najamanje 740 KN mora se potrošiti to je 200 Km...

ja obišla i lidl i konzum sa digitronom...
znači namjernice koje sma ja kupovala jeftinije bile u konzumu tada...

princezo pitaš na kasi, daju ti popunjen formular i sve objasne

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.8.2013 14:17:23)

Ima li neko provjeren kontakt u Neumu, negdje sa privatnom plazom i sl.?

minja_ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.8.2013 14:20:50)

Treba li pOnemoc mm ako sa kcerkom prelazim granicu, ona ima pasos.

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.8.2013 14:23:40)

IZVORNA PORUKA: minja_

da...opštinska

minja_ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.8.2013 14:28:06)

Bi se zeznuleeeee, hvala ti puno!!!

milenium -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.8.2013 1:59:44)

gdje im ataj veci konzum ...gdje na putu za makrsku .

na samom ulazu u makarsku,par metara prije prvih semafora,nemožeš promašit nikako,veličine kao 10 naših konzuma[sm=smiley36.gif]

ElmaB -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.8.2013 8:00:29)

IZVORNA PORUKA: niki83

Ima li neko provjeren kontakt u Neumu, negdje sa privatnom plazom i sl.?

Imam ja, mi smo se vratili iz Neuma prije par dana i bilo nam je super, samo u Neumu su ogromne gužve i kapacietti skoro popunjeni, ali ipak provjeri. Vila Surdup, na bazi polupansiona cijena po osobi 60 Km, djeca do 6 godina gratis. Vila "Surdup" Neum

Primorska 140/1
NEUM , Bosna i Hercegovina 88390
Phone: 036/884 372
Fax: 033/233-500
E-Mail: hotelsaraj@hotelsaraj.com

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.8.2013 8:04:36)

Elma hvala ti [sm=smiley1.gif]

Skvo RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.8.2013 9:20:12)

da...opštinska

mm je isao prosli vikend, nista mu nisu trazili..isao je sa Umcetom...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.8.2013 9:53:47)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

da...opštinska

mm je isao prosli vikend, nista mu nisu trazili..isao je sa Umcetom...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ona je pitala treba li...punomoć neminovno treba ...
a sada dali će je nekome tražiti ili ne to je već drugo pitanje...
u svakom slučaju bolje je imati ako zatraže, naravno

pocahontas -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.8.2013 10:09:03)

Ma svasta nesto treba imati, ali samo vi udrite na druge granice prelaze tipa Crveni grm i Donji Vinjani i nemaš brige [sm=smiley1.gif]

esmina i bebina mam -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.8.2013 10:51:24)

Gdje cete vi mjenjati novac.Ja nešto razmišljala da ponesem KM kažu da je dole povoljniji kurs.Ovi naši tapkaroši navodno uzeli fursati [sm=smiley21.gif]

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.8.2013 10:55:05)

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Gdje cete vi mjenjati novac.Ja nešto razmišljala da ponesem KM kažu da je dole povoljniji kurs.Ovi naši tapkaroši navodno uzeli fursati [sm=smiley21.gif]

Nama je žena u unicredit banci banci u šestom mjesecu na šalteru rekla da je bolje da dole dignemo na bankomatu ...
tako smo mi na bankomatu pred meraktorom u metkovićima podigli kuna po super kursu tada i boljem nego da smo kod nas na šaletru to uradili

Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>