RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 11:21:25)

IZVORNA PORUKA: bambi7

IZVORNA PORUKA: mama_alma

mi smo u drveniku uplatili, pa šta dragi Bog da, javimo se sa utiscima nakon ljetovanja u hotelu Primus, samo se nadam da nije visoko negdje

bicemo blizu, i nama je prvi put u drveniku, al kazu da je plaza blizu! kad ste vi dole, a i djeca su nam isto godiste, pa da se brckaju[sm=smiley1.gif]

Od 17. akobogda, imaš PP

damma -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 11:22:28)

IZVORNA PORUKA: elmaL

Mi ćemo izgleda u Orebić, našli smo nekoliko povoljnih apartmana, ali nismo nikad prije bili tamo[sm=zmeden.gif]

Jel bio neko od vas, kakvo je? Plaža, mjesto i sve ostalo ?

mi bili rezervisali i odustali..nismo ni od kog dobili neke pozitivne utiske..
idemo opet u svoj Drvenik..

bambi7 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 11:47:50)

IZVORNA PORUKA: bambi7

mi smo u drveniku uplatili, pa šta dragi Bog da, javimo se sa utiscima nakon ljetovanja u hotelu Primus, samo se nadam da nije visoko negdje

bicemo blizu, i nama je prvi put u drveniku, al kazu da je plaza blizu! kad ste vi dole, a i djeca su nam isto godiste, pa da se brckaju[sm=smiley1.gif]

Od 17. akobogda, imaš PP

[sm=smiley13.gif]

javim ti vrijeme, stanje na granicnim prelazima i brojcano stanje ljudi na plazi!

elmaL -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 12:04:41)

IZVORNA PORUKA: damma

Mi ćemo izgleda u Orebić, našli smo nekoliko povoljnih apartmana, ali nismo nikad prije bili tamo[sm=zmeden.gif]

Prenijela sam ovo mužu, traži nam sad nešto na Korčuli, ima li iko ikakvih informacija, gdje su najbolje plaže za nekog sa malim djetetom?

damma -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 12:08:21)

IZVORNA PORUKA: damma

Prenijela sam ovo mužu, traži nam sad nešto na Korčuli, ima li iko ikakvih informacija, gdje su najbolje plaže za nekog sa malim djetetom?

za korculu sam cula da je prelijepa..nisam bila ja samo prenosim..

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 12:21:16)

Nije orebic los, ima se za setati, hotelske plaze su dobre sa hladom

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 12:29:49)

i meni je korcula prelijepa al ne znam koliko je bas za djece sto se tice plaza, mislim da treba uglavnom autom ici na ove pjescane

mama_81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 13:09:02)

Drage forumašice, da li je neka od vas ljetovala u Hrvatskoj mjesto Igrane i kako ste zadovoljne?

Prvi put idemo sa svojim bebačem od 19 mjeseci, pa me intreresuje ima li pjeskovita plaža, prodavnice, mjenjačnica?

MM je rezervisao kuću uz plažu, tako da mi je sa te strane blizu za spavanje bebača, ali me interesuje još i da li ima prirodnog hlada i kakvo je šetalište? Može li se sa kolicima kad bebaču dosadi da hoda? [sm=smiley1.gif]

Ono koliko sam mogla da pročitam i vidim na slikama da je manje mjesto i da je super za djecu uzrasta 2-3 godine, pa me interesuje vaše mišljenje.

Unaprijed hvala na odgovoru i pozdrav.[sm=bravo.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 13:49:47)

jesam ja godinama, tada nisam imala djece ali je bilo puno porodica sa djecom i mislim da je super za taj tip odmora. ima i prodavnica i nekoliko restorana i kafica. ima i setnica. ako si uz plazu super jer igrane imaju dosta kuca povisoko, pa treba traziti uz plazu

elmaL -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 13:57:57)

e mi odosmo 12.8. na Korčulu [sm=bravo.gif]
muž je rezervisao apartman, 30e po danu. Mjesto je između grada korčule i lumbarde-plaže koja je među 10 najboljih u Hr za djecu, pa se nadam da će nam biti dobro, a idemo i autom, pa možemo i tražiti šta nam paše.

idem sad praviti spisak šta mi treba, ubrzano mi je ovo došlo, mislila sam da idemo poslije, a plus još trebam dobiti [sm=hudicek1.gif], pa biće veselo.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 14:45:50)

muž je rezervisao apartman, 30e po danu. Mjesto je između grada korčule i lumbarde-plaže koja je među 10 najboljih u Hr za djecu, pa se nadam da će nam biti dobro, a idemo i autom, pa možemo i tražiti šta nam paše.

idem sad praviti spisak šta mi treba, ubrzano mi je ovo došlo, mislila sam da idemo poslije, a plus još trebam dobiti [sm=hudicek1.gif], pa biće veselo.

obavezno ponesite suncobran jer to je pjescana plaza bez prirodnog hlada, ako misli na Przina plazu

hanabanana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 14:55:31)

IZVORNA PORUKA: teacher75

jesam ja godinama, tada nisam imala djece ali je bilo puno porodica sa djecom i mislim da je super za taj tip odmora. ima i prodavnica i nekoliko restorana i kafica. ima i setnica. ako si uz plazu super jer igrane imaju dosta kuca povisoko, pa treba traziti uz plazu

Ljetovala par godina dok je H. bila mala.
Ovako kako teacherka reče. Mi smo bili zadovoljni, ali obavezno da je kuća uz plažu jer su Igrane " uznos".
Imaju dvije prodavnice, jedna veća druga mnaja, ima priorodnog hlada, ali sunce rano zalazi.

Galicia -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 15:09:01)

Pazite se ajkula.
Sinoc saznam da u Jadranskom moru zivi oko 46 razlicitih vrsta ajkula. 15 vrsta je jako opasno, ostalo su one male.
Zivjela sam u zabludi da na Jadranu nema ajkula.

ziki -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 15:11:04)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Pazite se ajkula.
Sinoc saznam da u Jadranskom moru zivi oko 46 razlicitih vrsta ajkula. 15 vrsta je jako opasno, ostalo su one male.
Zivjela sam u zabludi da na Jadranu nema ajkula.

Kupilo je moje dijete knjigu "ribe jadranskog mora" pronašlo da ima velike bijele sad plivamo smo blizu obale [sm=smiley36.gif] (ljubi majak štrebera svog [sm=smiley36.gif])

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 15:12:55)

mm je inace opsjednut ajkulama, stalno gleda emisije o njima pa znamo to odavno[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 15:14:12)

Imaju velike bijele.
Odgovara im voda, a imaju se cime hraniti. Nisu ni one lude. [sm=smiley36.gif]

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 15:24:29)

IZVORNA PORUKA: teacher75

obavezno ponesite suncobran jer to je pjescana plaza bez prirodnog hlada, ako misli na Przina plazu

nema hlada,ali ima dugoooo plićak i pješčana je plaža

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 15:26:27)

mi idemo 18.08. u makarsku [sm=smiley1.gif],valja iščekati [sm=smiley36.gif]

škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 16:08:37)

tičer daj mi bogati link onog tvog smještaja u kleku, treba mi kolegici

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 19:55:45)

IZVORNA PORUKA: škorpija

tičer daj mi bogati link onog tvog smještaja u kleku, treba mi kolegici

http://www.jambo.hr/klek/apartman.asp
samo nek trazi apartman sa manje stepenica, posto ih ima u 3 reda a 3.red ima bas puno stepenica

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 21:57:47)

Ima li neko da se tek vratio s mora? Kakva je situacija na granici u Doljanima?

mama2009 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 22:00:46)

IZVORNA PORUKA: nanika

Ima li neko da se tek vratio s mora? Kakva je situacija na granici u Doljanima?

Mozes male zelene prenjeti preko granice...guzva je cekanje od 30-50min

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 22:11:43)

Mama 2009 hvala za info[sm=smiley1.gif]. Pa fdje si ti zeno...nikako se ne javljas. Nadam se da ste ti i D dobro?

mama2009 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 22:14:41)

IZVORNA PORUKA: nanika

Mama 2009 hvala za info[sm=smiley1.gif]. Pa fdje si ti zeno...nikako se ne javljas. Nadam se da ste ti i D dobro?

izmorali se ova dva mjeseca, D je na godisnjem (turneja) i van sarajeva od 1.06. poslije Bajrama vracamo se ako Bogda u normalu...hajde da zovemo i onu Lady pa da popijemo vise tu kafu
Kako su tvoji pilici ?

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2013 22:17:36)

Mama2009, moze kafica[sm=smiley1.gif]...cim se vratimo s mora.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>