vjestica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.7.2012 9:51:04)
|
ja ne ljetujem u Ulcinju, ali ljetujem u jednom malom mjestu pored već godinama u Ulcinj se idem prijaviti i u kupovinu mi ništa ne nosimo is sa, sve kupimo tamo, jer su cijene iste ni ja ne volim onaj plićak, gdje ne možešp zaplivati kako treba,a li ko ima malo dijete, tu je raj mi smo neki dan bili na velikoj plaži sa curom (ali pazi da odeš na neku od onih sređenih tipa kopakabana, mcm i sl, jer je tu jedino čisto, mala plaža i početka velike je fuj kako je prljavo ) cura je uživala, skakala po plićaku, igrala se satima sa pijeskom, pa smo i mi fino odmorili (inače je sva izrazbijana ovamo na kamenju) obični set (2 ležalje i suncobran) je 7 €,a vip set (ako vas je više , to je bolje, mi smo to uzeli, ejr su mi tu brat i djevojka) je 15 € sobe i apartmani se mogu jeftino naći, ne znam tačne cijene, ali evo hena reče bolje uzetoi kod plaže teta koja ima luksuzne apartmane na kopakabani ih izdaje za 50 € (ali mogu komotno 2 porodice stati, satelit, wireles, itd),a ako su 2 osobe, kaže može za 30 € (ali to je sve inače vrhunac skupoće za Ulcinj, inače su cijene puno niže, ali puno dalje od plaže)
|
|
|
|