maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 14:44:36)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Nunichi Slazem se...mada ovo je jedan od jeftinijih uz samu plazu, a sasvim je lijep. Sa svojim igralistem za djecu, internetom, klimom, balkonom i ono sve ostalo sto ide uz ap. :) Neki su mi, uz plazu takodje, nudili po 70 i 90 eura...tako da je ovo jos najbolja varijanta. A u Makarskoj je ap na istoj lokaciji 100 eura... Stvarno jeste skupo, ali mi je trenutno jako bitno da je uz samu plazu... Mislim da se veci ap moze naci povoljnije, jer smo mi prvobitno rezervisali u Makarskoj, nas 4 i 2 djece za 80 eura...30 m od plaze. Nazalost smo to morali otkazati, a to je bilo super, svaka porodica po 40 eura. Ja sam u potrazi za app 2+0 u nekom child friendly mjestu, da ima klimu i da je blizu plaže, postala trilion mailova i zaista su cijene sramotno visoke. Mi idemo iza Bajrama i to je nekima niska, nekima visoka sezona, ali cijene u Tučepima su od 60 do 100eura za apartman, Brele su tu negdje. Na kraju idemo u Promajnu, cijena 40e, pa šta bude. Imala sam i u Dućama, na onoj pješčanoj plaži ponudu, mislim da je bilo 45e, imam negdje kontakt na mailu pa ako nekom treba da proslijedim. Nisam ja u Htvatskoj zato sto sam zaljubljena u lijepu njihovu, nego je to opet itekakva cjenovna razlika u odnosu na Tursku. sto se tvog smjestaja tice dobar si izabrala, kuca je u centru promajne na samoj rivi, apartman ko apartman prkno ali ok, cisto, promajna divna
|
|
|
|