maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.6.2012 14:34:05)
|
IZVORNA PORUKA: damma IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: dinaa IZVORNA PORUKA: maja78 RR http://www.dovolena-chorvatsko.cz/drvenik_urlic.htm ja ovdje rezervisala i mislim da tu nema trajekta Ovo je Veliki Drvenik i ima trajekt,pogledaj pazljivije drugu sliku[sm=smiley36.gif] Inace malo mirno mjesto,mi smo tri godine ovdje ljetovali i bilo mi je bas lijepo,nemam primjedbe[sm=smiley1.gif] ma vidjela ja taj mol al mi bi premal za trajekta hahaha a ono u cosku ne skontah da je trajekt ali sam jos juce popodne nadosla da je sa trajektom, ali hajd, samo neka nama bude lijepo i da budemo zdravi. A i svakako sam cula da je drvenik i veliki i mali divan Majo moj savjet je da ne dajes malenom da pije vodu iz cesme nego samo flasiranu. Mi smo jedne god bili i vratili se sa proljevom. Od tada sam uvela: djeci samo flasirana voda i svima preventivno probiotik da pijemo [sm=smiley1.gif] Cesto se zale kad je sezona da se djeca vrate kuci sa proljevom, iz Drvenika. Mi rezervisali u ovom Drveniku, tu idemo vec par godina zaredom. Ja htjela u Promajnu, a mm voli nasigurno, pa je rezervisao kod gazde od prosle godine. 36 eura trokrevetni apartman, na samoj plazi. Meni to nesto sktoz jeftino, kontam zeznuo se. Sto se tice proljeva kod djece, moji tu hB nisu fasovali na moru dosad douse. Nadam se da ce i ove godine bit dobro aBd. ja inace gdje god u cro na moru budemo pijemo flasiranu vodu svi
|
|
|
|