RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:43:56)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori

zato sto je blize i napucanije

Lady26 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:44:32)

meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori

Pa to ti mislis, ja recimo nikad nisam isla u CG, nemam ni zelju....nikad ne reci nikad, ali ne vjerujem da bih otisla...
Samo nisi fino nabrojala mjesta [sm=smiley36.gif]

SailorMoon -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:45:37)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Pravo sam se naložila na tursku, zahvaljujući Balasgirl i SailorMoon. MM će poluditi, on je samop za Hrvatsku, eventualno C.Goru. prošle godine nam se mali razbolio na moru, pa smo za 1.5 sat bili u BiH, te on to stalno ističe i neće da nigdje daleko idemo. Tačno mi nabije osjećaj krivice![sm=hudicek1.gif]

Mici i moja mala se prosle godine (7mjeseci tada imala) 3 dana pred kraj odmora zabolila. Tura, grlo sve. Ima Dr. uhotelu, otisli pregledo je, kaze upala grla dobila sirup antibiotik i sirup protiv ture i djetetu sutra odma bolje. Imas u Hotelu uvjek Dr.

Lady26 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:46:09)

Tamo sam super opustena, uzivam, na stranu sto imam sad familiju tamo [sm=smiley36.gif], isla sam i prije...
Svidjaju mi se sva mjesta...

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:47:00)

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni je i 40 eura puno, u Ulcinju za 25-30 eura super apartmani
a i more ljepše [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

valja doci do ulcinja a mi ne volimo ni guzvu
[/quote

Mi nikada nismo isli u Hrvatsku, jedino na seminare nekakve u Dubrovnik. Pa koliko se to putuje do mora na Hrvatskom primorju, mi prosle godne iz Sa do Ulcinja za 6, 5 sati stigli i jos u Podgorici odmarali i doruckovali, nije to puno.

Lady26 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:49:50)

Mi stignemo za 4,5-5h do Makarske...a ona je udaljena od granice 1-1,5 voznje...
Znaci do najblizeg mjesta na M. rivijeri od Sa ti treba cca 3-3,5-max 4h, zavisi koliko puta stanes, kako ko vozi i sl...

MicoTico -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:50:45)

Vesela, mi iz BL do mora npr.Brela 4 sata, a do najbliže destinacije u C.Gori oko 9. Nije mala razlika!

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:51:35)

ja sam bila prije par godina u budvi i ne moze se porediti sa splitom ili makarskom, a da ne govorim o nekim napucanijim mjestima u hrvatskoj (a budva vazi ko neko elitno mjesto dole). nekako mi je sve prljavije i jadnije bilo nego u hrvatskoj, od fasada, ulica do auta, jedino onaj najnoviji hotel sto je napucan, ostalo mi sve bezveze. cijene pica u kafanam su iste kao u hrvatskoj, nista jeftinije nije

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:53:03)

do budve smo autobusom sa pauzama putovali 10ak sati!

virgulina -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 15:56:59)

koliko vidjeh po ovim komentarima s nikim kafu popit necu u Orebicu [sm=smiley24.gif]

sabinos -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:00:04)

moji starcido ulcinja prosle godine putovali 6 sati sa raznim nekim stajanjima jer nisu poznavali put.meni to nije puno ako mi je smjestaj puno jeftiniji.a volim brate i da promijenim.godinama sam isla u razna mjesta po hrvatskoj,dosadilo vise i to...eto nadam se za par dana dok uselim u stan da cemo i mi na more.jedva cekam,nisam bila 3 godine.puno brate dragi

Hurma -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:01:43)

10 sati bih provela u voznji jedino da me tamo ceka...

http://imageshack.us/photo/my-images/513/cq5damweb1280720.jpg/

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:03:38)

IZVORNA PORUKA: Hurma

uh isla bih i 15 sati[sm=love.gif]

mama75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:05:27)

IZVORNA PORUKA: Hurma

uh isla bih i 15 sati[sm=love.gif]

Bezze, nema hlada nimalo [sm=smiley36.gif]

Amam -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:06:52)

Mi u Ulcinju ljetujemo vec par godina,mi volimo vonju i uzivancija mi je kad mogu stati gdje hocu i odmoriti i popiti kafu,uopce nam to nije bed.

Sto se tice cistoce,nista drugacije nego sto je kod nas,a o prijatnosti koju tamo osjecam necu ni da govorim,niko me ne gleda s visoka kao u Hrvatskoj.
Cijene iste kao kod nas,cak neke stvari i jeftinije,a smjestaj super,i jedva cekam aBd ove godine,ali cemo tek pos.ramazana

Ovdje ima veci izbor apartmana http://www.apartmani-ulcinj.com/

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:07:02)

ma vala ne vjerujem da se do ulcinja stigne za 6 sati, evo na viamichelin pise da treba 6 sati i 20 miinuta, najbrzim putem i pod idealnom uslovima naravno. nema sanse sa pauzama, jedino da se ne postuju saobracajni znaci, tj. propisana brzina

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:07:08)

Mi volimo da putujemo, nama stvrano nije mrsko voziti se koliko god, usput odmaramo svugdje. Prosle godine od Ulcinja do Skoplja putovali 16 sati, a strogo isli duzim putem, a mogli smo skratiti za pola vrijeme, ali zato obidjosmo i Skadarsko jezero i mnogo stosta, pa poslije Ohrid, jedna prava mjesecna turneja sa ne bas puno troska. Jednostavno uzivamo, mijenjamo se u voznji. Dijete takodjer nije zahmetli, igra se pozadi, spava. Tako da nam dugacak put ne predstavlja problem nikakav.

Hurma -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:07:42)

ima jedan, naruci se da ti maže lepezom iznad glave :)

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:08:40)

ma vala ne vjerujem da se do ulcinja stigne za 6 sati, evo na viamichelin pise da treba 6 sati i 20 miinuta, najbrzim putem i pod idealnom uslovima naravno. nema sanse sa pauzama, jedino da se ne postuju saobracajni znaci, tj. propisana brzina

6,5 sati normalnom voznjom, kako ogranicenja dozvoljavaju, u Podgorici 1 h vremena odmarali. A opet zavisi kolike su guzve u putu.

Sto se tice cistoce po Hrvatskoj ne znam, ne ljetujemo tamo. C, g svake godine bolja i bolja.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:08:52)

za makarsku na istoj stranici pise 3 sata i 37 minuta, znaci razlika je ogromna, a da ne govorim o mjestima prije makarske. ko ne vjeruje nek provjeri:
http://www.viamichelin.com/

virgulina -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:10:45)

mi smo pre jedno pet godina bili u Ulcinju i toliko je prljavo da je to sramota [sm=smiley13.gif]
gadila sam se da pipnem sta god , baaas je bilo prljavo , one jadne plaze onaj nesrecni grad , gaaadno [sm=smiley13.gif]
da ne bude zabune , tamo imam tetku , ocevu sestru , izvini teto [sm=smiley1.gif]

mama75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:11:15)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Mi stignemo za 4,5-5h do Makarske...a ona je udaljena od granice 1-1,5 voznje...
Znaci do najblizeg mjesta na M. rivijeri od Sa ti treba cca 3-3,5-max 4h, zavisi koliko puta stanes, kako ko vozi i sl...

Ja do Tucepa putujem 6 sati [sm=smiley36.gif] Ali zato: kod Gojka klopa, pa kafa u Pocitelju, pa u Metkovicu u WC... [sm=smiley36.gif]
Isto toliko putujemo i do Drvenika.

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:11:49)

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja do Tucepa putujem 6 sati [sm=smiley36.gif] Ali zato: kod Gojka klopa, pa kafa u Pocitelju, pa u Metkovicu u WC... [sm=smiley36.gif]
Isto toliko putujemo i do Drvenika.

do ulcinja bi onda putovala 10 sati[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:13:38)

IZVORNA PORUKA: virgulina

mi smo pre jedno pet godina bili u Ulcinju i toliko je prljavo da je to sramota [sm=smiley13.gif]
gadila sam se da pipnem sta god , baaas je bilo prljavo , one jadne plaze onaj nesrecni grad , gaaadno [sm=smiley13.gif]
da ne bude zabune , tamo imam tetku , ocevu sestru , izvini teto [sm=smiley1.gif]

Od prije 5 gdoina pa do sada mnogo toga se izmenjalo. Narvno grad je ostao isti [sm=smiley36.gif] Plaze su sada ciste i uredne, privatne plaze. Ma ne bih onoga njihovog pijeska i lijepog mora nizasta dala. Cijene pristupacne, od miline mozes sjesti i pojesti sta hoces, mnogo se stvarno izmenjalo.

virgulina -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2012 16:26:39)

dobro je kad su ono pocistili [sm=smiley1.gif]
ulcinjske pescane plaze su divne , naravno kad na njima a i moru nema fekalija , najlonskih kesa . leseva zivotinja
icicu tamo kad stvarno cujem od tete da je slovenska plaza cista
do tad na onaj tucani kamen Orebica
dalje , nema sanse jer u avion ulazim ili mrtva pijana ili me unose pod sedativima [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>