RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:50:22)

IZVORNA PORUKA: mala curica

Hocemo da budemo zgodne mame [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kao na tvom tickeru pise da si 19 sed i 3 dana a da je ostalo jos 180 dana a termin nam u dan kad je kod tebe mila zadnja mens, kod mene 22. 9. zadnja men.

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:50:45)

bejbibi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
imam osjecaj da se moj ono bassss pravo zatroskao u mene od kako sam se udebljala.Kada uhvati kaze ihhh kako imam dobru zenu,vidi noge,vidi guzova......sam sebi govori [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:51:45)

IZVORNA PORUKA: alman

Hocemo da budemo zgodne mame [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kao na tvom tickeru pise da si 19 sed i 3 dana a da je ostalo jos 180 dana a termin nam u dan kad je kod tebe mila zadnja mens, kod mene 22. 9. zadnja men.

17.09
Kod mene je razlika zadnja m i uz sedam dana.

myb@by -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:52:20)

imam osjecaj da se moj ono bassss pravo zatroskao u mene od kako sam se udebljala.Kada uhvati kaze ihhh kako imam dobru zenu,vidi noge,vidi guzova......sam sebi govori [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:53:38)

Hahahaha pa jasta je [sm=smiley36.gif] kazem ja, vole oni da se ima sta uhvatit [sm=jezicek.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:53:39)

IZVORNA PORUKA: rose

Rose,cudan mi je i metabolizam(na ocevu familiju) sta god da jedem i koliko god kolicinski tesko da mi se primi.
Tako da nikada nisam imala problema s tim,jako lahko smrsam,neki stres ili da ne jedem redovno,odmah se primijeti.A moram.priznati jesam ters i izjeda me nepravda prema meni ili mom bliznjem.

a koliko ti je godina? [sm=smiley36.gif]

27
[sm=smiley1.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:54:54)

173 cm, 73kg trenutno, 37 sedmica... ja zadovoljna [sm=smiley36.gif]

myb@by -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:54:54)

Mm je bas sretnik gdje god uhvati pune ruke [sm=jezicek.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:56:15)

IZVORNA PORUKA: myb@by

Bolje za ljula nego da zulja(ne mogi vjerovati da se i ja slazem s tim [sm=smiley36.gif]) [sm=bravo.gif]

Diana ti si super [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:56:50)

Moj od struka na dole [sm=smiley36.gif] inace gore ne bas toliko hahha....samo me ispituje kad ce mlijeko nadoc [sm=jezicek.gif] ccc.... Sjecam se kad sam M dojila, mm bio prezadovoljan [sm=jezicek.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:57:29)

IZVORNA PORUKA: rose

Rose,cudan mi je i metabolizam(na ocevu familiju) sta god da jedem i koliko god kolicinski tesko da mi se primi.
Tako da nikada nisam imala problema s tim,jako lahko smrsam,neki stres ili da ne jedem redovno,odmah se primijeti.A moram.priznati jesam ters i izjeda me nepravda prema meni ili mom bliznjem.

a koliko ti je godina? [sm=smiley36.gif]

27
[sm=smiley1.gif]

heh i meni je tako bilo do negdje 23-e...jos sam radila psolove gdje sam stalno na nogama bila...zivjela od kafe i cigara kad se nasekiram, jela d ne krepam od gladi...i imala 51 kg...onda pauza zbog trazenja boljeg posla i nabacim 10 kila za par mjeseci ne radeci nista...onda kancelarijski posao...i jos 10 kg za 10 godina se naljepi...ostalo je istorija [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:57:31)

IZVORNA PORUKA: Dianaa

Dobra si ti [sm=bravo.gif]

myb@by -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:58:37)

Bravo dianna [sm=bravo.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:00:00)

meni zbog moje gradje je ljepse kad sam malo popunjena ja sebi najljepse izgledam sa 78 kg i htjela sam daa dodjem do te kilaze al eto kad sam krenula drugi krug dijete 17 dan saznala da sam trudna i prekinula i stala na 84 kg, a vi sad racunajte koliko sam imala prije dijete [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ma salim se, misljenja sam da zena treba da zna da nosi svoje kile imas zena koje su punije al se znaju obuci lijepo i izgledati bas zgodno seksi

mm mi nije dao ni da krenem ponovo na dijetu njemu je to bas odgovaralo svaki voli da ima za sta uhvatiti a i on je visok puno i malo puniji pa kaze ne bih mu stajala da jos smrsam,[sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:01:10)

i trebas biti [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:01:49)

Slazem se Alman :)... Tako je... A i treba nekako muz i zen da su tu negdje :)

myb@by -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:02:17)

Alman slazem se sa tobom da svaka zena kile razlicito nosi, alu moramo misliti i na zdravlje. Meni iskreno ova trudnoca dosta teze pada od prve i mislim da i visak kg ima veze sa tim.

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:02:51)

Rose,ja kazem moja sreca imam.visinu i jako sitne kosti(36broj obuce mi[sm=smiley1.gif])
Aktivna sam uvijek bila(fizioterapeut) ,sada......vidjet cemo kako cu reagovati na sjedenje po malo setnje,mada po kuci uvijek zujim kak sluzavka sa krpom u rukama.

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:03:34)

svaka cast zeno mogu misliti kako prelijepo izgledas [sm=bravo.gif] ma meni je svaka trudnica lijepa, pogotovo sad kad se ima kupiti lijepa odjeca[sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:04:26)

ma visak kila ima veze sa svacim...meni u trudnoci porastao pritisak..ok kontam ja to je normalno...medjutim ja sam i poslije trudnoce skontala da imam problem s tm...i to par godina kasnije...bila na terapiji betablokatorima dok nisam saznala da sam trudna sad pijem nesto za tahikardije...elem da sam smrsala jos koju klu, moguce da ne bih imala problem s visokim pritiskom

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:04:28)

Alman slazem se sa tobom da svaka zena kile razlicito nosi, alu moramo misliti i na zdravlje. Meni iskreno ova trudnoca dosta teze pada od prve i mislim da i visak kg ima veze sa tim.

Jooji meni istoo :(((... Al mislim da sam zeznula.ledja jos u prvoj trudnoci pa me zbog toga bole i ukocena sam... Kile manje vise... Al jest mi teska ova trudnoca uh:(

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:05:31)

Rose,ja kazem moja sreca imam.visinu i jako sitne kosti(36broj obuce mi[sm=smiley1.gif])
Aktivna sam uvijek bila(fizioterapeut) ,sada......vidjet cemo kako cu reagovati na sjedenje po malo setnje,mada po kuci uvijek zujim kak sluzavka sa krpom u rukama.

joj da si blize bas mi treba jedan fizioterapeut da me malo izmasira [sm=smiley36.gif]

myb@by -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:06:09)

Nego cure ne rekoste mi sta bih mogla obuci na svadbu. Sad kad znate moju istoriju kila smislite mi nesto lijepo [sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:06:48)

hahahahaah,"prijateljice" sam izgubila zbog toga.Od kako sam zatrudnila nisam htjela vise nikoga masirati [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 23:07:53)

Ja aBd planiram poslije poroda,cim dodjem malo sebi, da idem na masaze... Pa mene ubise ova ledja :( jedva se saginjem, nekad se ukocim sva ni gore ni dole, uzas... Ne zbam kako cu sa bebom i.oko nje aBd.... Morat cu.ici fizeoterapeutu definitivno...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>