rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (31.1.2015 22:41:45)
|
IZVORNA PORUKA: mala curica IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: mala curica Rose,zadni put na kont me sestrica vagala imala sam 65 sa svom pratecom opremom [sm=smiley36.gif] a visoka sam 174 Ja se iskreno nadam da ce se moje kile lijepo i ugodno rasporediti. Sada sam se udebljala 7kg,i bas je ok(bila sam uvijek mrsava) stomak se vidi a ostalo normala(ili se ja tjesim da je normala [sm=jezicek.gif]) pa ti si prva zgodnica...ja sam 171 a 65 kg bi mi bila idealna kilaza...imam 10 kila vise od tebe [sm=smiley36.gif] Mozes misliti kakva sam bila prije.Kada sam se udala za mm do prosle godine ljetos imala sam 55(cijeli zivot ta kilaza),meni sexi boli,a mm kaze bjezi kost i koza kada te seksam izidaram se od tvoje kosti(a sitne mi kosti) bojim se da te ne polomim.[sm=jezicek.gif] Sada je ponosan ima za sta uhvatiti,zena mu ima misice [sm=jezicek.gif] Jedino mozda me visina izvuce pa ne budem kao balon. A hvala Bogu nisam jos pocela oticati,a moja prinateljica je bas otekla,ne vide se koljena,sve se sastavilo. Neko je to spomenuo pa se nadoveza [sm=smiley36.gif] moja najniza kilaza i najmrsavija faza je bila kad sam imala 21 godinu [sm=smiley36.gif]...imala sam 51 kg, zuljale me i stolice u tramvaju a mnogi su mislili da sam bolesna [sm=smiley36.gif] ja sam pomenula oticanje...startalo u 17-oj sedmici...onda problem s visokim pritiskom...sada sam na terapiji za srce...nadam se da ce ista kontrolisati pritisak...a ova beba se smjestila bas nisko i svako malo idem u wc...to mi se u prosloj trudnoci desavalo tek pred porod...sad od strata ...pa vjerovatno izbacujem svu tu vodi od koje bih inace optekla...a vidjet cemo...tek sam 12 sedmica
|
|
|
|