RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 16:27:56)

Pravnica, ja cu u Tuzli aBd :)

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 16:35:04)

saamy kod mene je svaki dan nesto izmedju rucka i vecere [sm=smiley36.gif] i ja tako cekam mm da dodje s posla, a ja po citav dan svakako nesto zvacem [sm=smiley36.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 16:45:02)

Azra dobra si ma i ja sam nešto, zvanja sad ono sad ono pa mi naumpadne nešto, haha sad mi te krompirusa mirise niotkuda ali nemogu pravit grčevi me po nogama zezaju

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 16:51:47)

uh kad spomenu krompirusu nisam odaaavno pojela, a mogla bih [sm=smiley36.gif] samo pricamo o hrani i jedna drugoj otvaramo apetit ovdje [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 17:37:20)

Vidim hrana glavna tema hahah.... Ja se bas prejela uh..sad lezim da se slegne svw, jedva disem :)

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 19:41:27)

Gdje ste nestale zenice [sm=zmeden.gif]

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 19:52:16)

jedu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 19:58:03)

Hahahhaha [sm=smiley36.gif] vjerovatno...ja evo sve vrijeme nesto grickam ccc....

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 19:59:19)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Mirah...porodila se[sm=bravo.gif]
Elllma..porodila se[sm=bravo.gif]
Rose...porodila se[sm=bravo.gif]
Amela83....29.1

Amanni...1.2
Tukica... 05.02
Adicaa...10.2
Saamy..02
Marseljeza... 24.2
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi..17.3
Selzy...24.3
Sara_mo...31.03

AzraB....03.04
Morena..15.04

Scarlet... 17.5.
No idea..25.05

Alman..29.06
Mala curica....30.06
Bella...06

Anitaa...30.07

Mastalica..15.08
MAM...28.08
BebacBucko....31.08

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 20:00:53)

Bas mi je dosadno uzas...ja i M sami, ne znam sta bi radila... Sve bi nesto a opet nista huh..a i puna sam,a jela bi svasta [sm=smiley36.gif]

tukica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 20:36:49)

Gdje ste zene [sm=smiley1.gif] Joj ja sam bas raspolozenja za ubiti se, valjda mi je sve vise dojadilo, teska sam i sebi i drugima. Danas sam sa svojom curicom jedva otisla do prodavnice, prepone me ubise, jedva hodam. I sad me bole... A da ne govorim da ne mogu nikako spavati. K'o kakva ludaca sam budna do 3, pola 4, onda jedva cekam dan kad bude vrijeme curici za popodnevno spavanje, da i ja malo odspavam sa njom... Ja sam sutra aBd na komisiji, pa cu kooonacno znati datum poroda. pa vise da poravnim. Nisam cak ni torbu spakovala, mada imam sve pripremljeno u kesama. Jos opet nisam pametna koju anesteziju da uzmem, curicu sam rodila uz spinalnu, a sad ne znam da li bih opet. Od opste teze dolazis sebi to sam cula, ali nesto me sad hvata prpa da mi ceprkaju opet oko kicme. A i umorila sam se od ove anestezije. Bila sam budna bukvalno svo vrijeme, tako da kad su mi dali bebu, ja nisam mogla gledati na oci. Jos kad znas da sta te ceka, jos me vise strah. Neznanje je blagoslov u ovom slucaju [sm=smiley1.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 20:42:31)

Šuti kontam krompirusu al ko će pravit,noge me bole nemogu,pravila sam palačinke reko malo njih pa ću pravit Šta drugo ma kakvi puna sam,al opet sto reče ova mama nešto bi neznam ni sama Šta haha draga moja kontam sama koju bi anesteziju nemogu se s kontakt dok mi doktora govori ne možeš ništa mislit dok ne dođe taj trenutak rekao upravu si,noge mi se znoje i dlanovi aman žene sto li,ljubim vasss

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 20:44:51)

Mogla bih ja kod mame za vikend na tu pitu hahahahaha bas mi se sad jede [sm=smiley36.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 20:53:34)

Mogla si i meni poslat,moja nije blizu heheh sto li se dlanovi i znoje i stopala

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 20:57:52)

Zar se jos o hrani prica [sm=smiley36.gif] hmm ja sve razmisljam sta bi mogla jesti [sm=smiley36.gif]....

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:02:03)

Vecer drage moje, jedva vas izcitah koliko ste se raspisale, ali super tako i treba [sm=smiley1.gif] AZRAB ma samo muza zaposli za sredjivanje [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] SARA_MO dobro dosla [sm=bravo.gif] hvala na savjetu za zgaravicu probat cu i to, u terminu smo i to bas blizu pa se nadam da cemo se druziti cesto [sm=smiley1.gif] PRAVNICA [sm=bravo.gif] za urednu kontrolu, SAMMY pitaj sta god te zanima i meni je kolostrum poceo da curi od 6-og mjeseca, nije stalno ali pojavljuje se to curkanje cesto .. MIRAH cula sam od dosta zenica koje su imale problem sa ranom da su im pomogle obloge od kantarionovog ulja pa probaj, kazu da rana brze zamladi ..AMANNI draga hvala na receptu, ma nije kod mene to toliko strasno ali je do donje granice pa vise preventivno , a znam da ce trebati poslije, nadam se da ce biti sve ok [sm=smiley1.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:02:21)

saamy posaljem ti cim dodjem do pite [sm=smiley36.gif]

ne znam ti odgovor na to pitanje, mozda hormoni... vjerovatno neka zenica ima i bolji odgovor da ja ne lupetam [sm=smiley36.gif]

bejbibi najgore je kad ti se sve jede iz dosade, ufff ja se znam napuhati kao balon [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:02:41)

Zwne uspavale ste se :)) sta je bilo??! I ja sam nesto.citav dan bwzvezw... Nekakva depresija me spopala citav dan... Valjda citav dan u kuci pa zto.... A pohladno vani i snijeg pao pa nisam smjela izadji, ne daj Boze da sw okliznem.... A ovih dana ce izgleda kisa [sm=zmeden.gif]bice jos gore

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:06:00)

Ma da iz dosade jer sam puna.. Da mi.je naci nekog posla a ni.to.mi se ne da [sm=smiley36.gif] jao.i.mene bole.prwpone.uzas... Mene nekad navecwr zna probuditi ta bol.kad sw krenem okrwnuti na stranu, ma uzas....

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:06:33)

bejbibi ne izlazi, ni ja nigdje ne idem kako je sinoc malo zapadalo, mada bih trebala imam jos puno obaveza prije poroda [sm=smiley13.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:07:15)

NO IDEA grozdjice su super, trudim se da ih jedem cesto i ja muku mucim s pranjem kose, obicno moram malo odmoriti inace krsta otpadaju [sm=smiley13.gif] ROSE87 Cestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sve najljepse tebi i bebcu .. M.A.M. mmm za rizoto s povrcem i ja to bas volim [sm=smiley1.gif] MALA CURICA znam kako ti je draga, meni je jednom na pocetku trudnoce tako bilo lose i pozlilo mi da se zamalo nisam onesvjestila, jedva sam dosla sebi, sto vise tecnisti i voca i bit ce to dobro [sm=smiley1.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:08:17)

Pusti muziku opleti kolo hahahha Šta znam haman hormoni dok se znojem ko aman al samo stopala i danovi,eto naumpade mi buranija muž nevoli bez mesa,meni duša sa kajmakom, baš je vrijeme bezveze

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:20:14)

Znaci glavna tema he hrana, ja sam pravila musaku i najela se [sm=smiley36.gif] bejbibi bas se sunoc sjetih tebe znam da ti imas ta boluckanja, je li vam se desilo da vas beba gura ili udara u zeludac toliko da boli [sm=zmeden.gif] bejbibi ti si mi najbliza po sedmicama pa se tebe sjetih, aa i ostale je li vam se desavalo? Ja nocas jedva zaspala, morala se okretati ko na rostilju samo da se beba malo okrene jer je bas bolno [sm=zmeden.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:35:47)

U zwludac nisam mada mene redovno boli i zeludac ko da gori.. Ma sva aam defwktna [sm=smiley36.gif] al mene cura stvarno jako udara... Bas boli... Cijeli mi se stomak pomjeri kad lupi[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 21:38:39)

A jel raspoznejete vi gdje je glava, gdje nogice?? Ja nikako ne mogu skontati

Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>