tukica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (28.1.2015 20:36:49)
|
Gdje ste zene [sm=smiley1.gif] Joj ja sam bas raspolozenja za ubiti se, valjda mi je sve vise dojadilo, teska sam i sebi i drugima. Danas sam sa svojom curicom jedva otisla do prodavnice, prepone me ubise, jedva hodam. I sad me bole... A da ne govorim da ne mogu nikako spavati. K'o kakva ludaca sam budna do 3, pola 4, onda jedva cekam dan kad bude vrijeme curici za popodnevno spavanje, da i ja malo odspavam sa njom... Ja sam sutra aBd na komisiji, pa cu kooonacno znati datum poroda. pa vise da poravnim. Nisam cak ni torbu spakovala, mada imam sve pripremljeno u kesama. Jos opet nisam pametna koju anesteziju da uzmem, curicu sam rodila uz spinalnu, a sad ne znam da li bih opet. Od opste teze dolazis sebi to sam cula, ali nesto me sad hvata prpa da mi ceprkaju opet oko kicme. A i umorila sam se od ove anestezije. Bila sam budna bukvalno svo vrijeme, tako da kad su mi dali bebu, ja nisam mogla gledati na oci. Jos kad znas da sta te ceka, jos me vise strah. Neznanje je blagoslov u ovom slucaju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|