|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
3.1.2015 13:07:41   
milenium
novim članicama dobrodošleuser posted image žene samo da kratko javim pa se idem kupati... jutros sam mislila da imam neki obilan iscjedak jer je bio malo i sluzav pa sam zaključila da to nije plodna voda. sad veš razgrćala na balkonu i osjetim opet ,kontam ovo je normalno pred kraj trudnoće mislim taj obilan iscjedak,uđem u kuću presvučem veš kad vidim mokar dosta,oko pedalj,a nije sluzav. kontam to je plodna voda al nisam sigurna. rekoh ako je plodna opet ce krenut al evo od tada ništa. šta da radim trema me hvata?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 151
3.1.2015 13:09:05   
bejbibi
Nazovi svog doktora... Jel ti bas procurilo???

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 152
3.1.2015 13:10:05   
bejbibi
Draga ako sumnjas da je plodna voda haj ti u bolnicu nek te pregledaju...bez panike ;)) polako samo...imas li kakvih bolova

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 153
3.1.2015 13:14:30   
milenium
nemam nikakvih bolova.još.a doktor ko doktor,ne zna ništa preko telefona. spremit cu se pa polako. čim mognem javit cu vam se. izmolite za meneuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 154
3.1.2015 13:20:19   
Mir@H
Milenium da to nije taj famozni sluzni cep,meni to nije bilo prvi put ili nisam primijetila pa ne znam kako izgleda al zene su ga pominjale.
Disa100 dobrodosla
Nalazi tek u petak,ih pola litra krvi su mi izvadili user posted image Valjda te brzo prodje od ab,ja uzela paracetamol,uho me boli po malo

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 155
3.1.2015 13:30:33   
ijaa
Jeste vi danas MasaAllah poranile, bejbibi brzo ozdravljenje zelim...princezea napreduje MasAllah...Mi cemo danas grasak sa piletinom praviti to bas volim...svasta probavam pomalo jesti, sto nisam smjela zbog dojenja...vidim da to mojoj princezi ne smeta:)
Ipak bebac bucko posjeti privatno doktora, meni je se rano poceo pojavljivati kolostrum...ali ne bas tako rano...nezz tacno...ali to je ipak pocetak!!! Ako si imala spontani ibolje da se konsultujes privatno, i to sve zavisi od mogucnosti kakve su cije...
Ja malo uletila da prelistam sta se kod vas desava, imam posla da ne sjednem cijeli dan dolazi mi i gosti unervozim se kad je puna kuca izgumim se skrozuser posted image user posted image Proci ce valjda sve ured....puno vas pozdravljam javim vam se vecerassss....
a za WELEDU nasla sam na fb

Weleda proizvodi za njegu beba i djece, trudnice i dojilje, njegu zuba, prirodne kozmetike, trenutno su dostupni u svim bolje opremljenim apotekama u većim gradovima Bosne i Hercegovine. Kompletan asortiman možete naći u dole navedenim "Weleda partner" apotekama. Kontaktirajte nas kako bi saznali gdje da pronađete željene proizvode. Vaš WELEDA tim BiH

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 156
3.1.2015 13:35:46   
mala curica
Milenium,drzim ti velike fige i mislim na tebe.Molim te,javi nam odmah cim budes u prilici.

Zene,maloprije stojim u kuhinji a mm pravi sebi kafu i gleda u stomak.Kaze stomak ti bas nisko ostavi sve i idi ti lezati.
A i ja sam primijetila da mi je bas nisko,nema stomak da se "penje"user posted image
A bas u zadnje vrijeme imam beki bijeli iscjedak,nema mirisa.
Sad me bas neka šuhva uhvatila.A gdje je 14 januar.
Kada budem imala priliku uslikam stomak pa da vidite ipak vi bolje mozete ocijeniti.

Bejbibi,ma ne spijuniram,mislim tako je ispalo pa sam stavila offline.
Jedna clanica me kritikovala sto virim sta zene pisu u Cekaonici.A ja sam dio Cekaonice bila 8 godina,srodila sam se s tom temom,navikla na nju i ne mogu da ne udjem.
A eto ipade najnepristojnije sto ulazimuser posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 3.1.2015 13:38:15 >

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu ijaa)
Neposredna veza do poruke: 157
3.1.2015 13:52:23   
Elllma
milenium zeno draga,sretno i molim se za tebe user posted image

bejbibi pa ti se pravo nahladila,bas mi je zao Bgm.Probaj malo s medom,limunom i sl.stvarima popravit stvar,a mogla bi se i luka najest user posted image

mala curica pa sta ima veze ako ulazis i citas,kao da je to nesto lose user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 158
3.1.2015 14:00:41   
bejbibi
Dragickaaaa mala c salum se ja bona ;).... A svakakvih zena majko mila.. Ko da posjeduje temu il rr..nidje veze al nema vezeuser posted image samo ti spijuniraj hihi..sala mala...
Ej zene i meni dolaze gosti oko pet,a bas sam nikakva...nisam nista pravila,imam sutliju, baklavu i dosta,grickakica.....

Mikenium sretnooo

Neki autor...

(odgovor članu Elllma)
Neposredna veza do poruke: 159
3.1.2015 14:02:53   
bejbibi
Mala c pa sta ti na kontrolama govore..jel nisko nosis....haj odmaraj ti

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 160
3.1.2015 14:09:59   
mala curica
Nisu mi nikada rekli da nosim nisko.
Jeli moguce da sto je trudnoca veca da se od tezine bebe pocne spustati?
Pa tek sam 4 mjeseca,malo mi cudno,a mozda i pretjerujem.Boga mi meni se cini da je nisko.

A nezz ubaciti sliku s mobitela.Bas nikako,pokusavala ali ne ide.Moram upaliti tablet da probam s njega.

Nezz zasto je nekome to lose?Mozete same procitati sve na temi Cekaonica.
Zao mi je user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 161
3.1.2015 14:11:48   
Elllma
bejbibi dosta im je i to od tebe,pa ko ce zamjerit trudnici user posted image

Ja sam danas katastrofa,nista me ne boli ali nemam energije nikako bas,jedva gledam a pogotovo sta drugo.Stalno me baca da legnem,bas se grozno osjecam user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 162
3.1.2015 14:43:51   
muhica7
meni je citavu trudnocu stomak bas nisko jos sad se spustio pred kraj trudnice a posteljice mi je skroz visoko I uvijek je sve uredu bilo I tako da ja mislim da to nema nikakve veze. a u prvoj trudnoci mi stomak bas bio visoko sve do kraja. kazu da ako je stomak visoko musko nosis ako je nisko zensko hehe ne vjerujem u te gatke al kod mene je tako stvarno bilo. ima li neko problema sa iscjedkom kod mene je bas bijel isto candida 10dana mi je do termina. jel ima nesto prirodno cime se to moze lijeciti jer bas nervira. milenium sretno I abd da se do veceras porodis

(odgovor članu Elllma)
Neposredna veza do poruke: 163
3.1.2015 15:35:16   
rose 87
ej drage moja samo da vam se javim na brzinu,jedva sjedoh za racunar a jucer sam citav dan prespavala,gripa me uhvatila ali bas,jedva se krecem,boli me grlo i onaj suhi kasalj dosadni,malo i temperature,ma bas sam bljak
milenium draga ako je to to,neka je sa srecom i da nam imas najlaksi porod na svijetu,znam da su prva dva bila zeznuta,da nam se uskoro javis sa zdravom bebicom
ja nista citala nisam,reko samo da se prijavim da smo jos 2u1 user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu muhica7)
Neposredna veza do poruke: 164
3.1.2015 16:05:26   
morenaa
Milenium ja mislim da je to kod krenulo,mislim na tebe i molim se da sve prodje dobro..javi se cim mognesuser posted image user posted image
ja imam goste veceras pa neszo spremam, kod mene uglavnom sve ok, bebac lupka, ja se dobro osjecam Bogu hvalauser posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 165
3.1.2015 16:24:58   
banovici
zenice dobar dan kako ste hehe ja nisam mogla prije uci i da vidim sta ima ispratila muzica na teren i et ostadoh sama pa sam se bas rastuzila nikad duze nismo bili zajedno a tak je brzo proletilo vrijeme user posted image bejbibi bas mi je drago da je bebana ok a milenium sretno aBd ubrzo si ti sa novim clanom porodice samo da prodje sve ok

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 166
3.1.2015 17:41:06   
mala curica
http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=31767

da probam staviti slicicu,ako uspijem user posted image

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 167
3.1.2015 17:44:48   
Disa100
Hvala na dobrodoslici... user posted image Kako ginekolog kaze trudna sam 9 tjedana... user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 168
3.1.2015 17:59:16   
banovici
disa 100 masaAllah jel sve ok kako je bilo na pregledu sad uzivaj draga

(odgovor članu Disa100)
Neposredna veza do poruke: 169
3.1.2015 18:02:43   
banovici
mala curice masaALLAH stomacica meni iskreno nije nisko ipak je tek 4mj.al vidjet cemo sta ce reci mamice sa iskustvom ja sam laik hhee uglavnom lijepo te vidjeti aBd da i moj pupo bude napredovao i rastao ..user posted image i da zapamtimo bebane u narucjima Amin

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 170
3.1.2015 18:09:32   
mala curica
Hvala mila.Kao sto kazes i ja sam laik,bas da vidimo sta ce mamice sa iskustvom reci.
Dusa draga,hocemo ako Bog da.Sve ce biti u redu vidjet ces user posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 3.1.2015 18:10:44 >

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 171
3.1.2015 18:16:04   
banovici
spavaju nase iskusne zenice a meni dosadno samujem user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 172
3.1.2015 18:24:19   
mala curica
Javit ce se one poslije.To je njihova dezura user posted image
Ja sam danas bezz izasla s mm da prosetam i kupila ukrasnih mirisa,pjeska i kamencica.Definitivno mm je rekao nece samnom nositi ni cent.
Majkemi nezz kako ali uvijek nadjem sto mi se svidja i moram kupiti

Maloprije dosla kuci.Mm svratio s prijateljom na kafu,meni bilo mrsko i ja kuci da rasporedim sta sam kupila user posted image

Ja te jucer upitah kada idea na kontrolu,nisam upratila odg.
Mozda me trudnica pravi zaboravnom user posted image
Jeli se ti bolje osjecas?

(odgovor članu banovici)
Neposredna veza do poruke: 173
3.1.2015 18:36:11   
scarlett
Ćao drage moje, krenula da vas čitam malo, pa vidim Mir@H pita za mene, hvala draga, tu sam ja, nego sam ovih dana bila I bolesna a imala sam I goste, pa najviše vremena u kuhinji provodila. Evo ima sigurno već 10 dana, boli grlo, nos curi, pa se začepi, ovaj kašalj je grozan, treba mi par sati ujutro da progledam I prodišem kako treba, sve prirodne lijekove sam probala, niš ne pomaže, pokušavam trpiti, da mi je da izbjegnem lijekove, ako potraje još koji dan idem dr., iscrpljuje me, a I MM je bio bolestan, malac također.

Što se tiče hurmi, ja vjerujem da par komada dnevno ne može djelovati na otvaranje, bar ne kod trudnoća koje nisu rizične, no to je opet samo moje mišljenje. Ja ih često kupim ovdje u Sa u bademu, u Ze - Do kantonu, znam da ih ima u prodavnicama Eurocentar, a Ellma u Tz ih imaš u Omegi, čini mi se da je 2 ili 3 sprat kad ides uz stepenice s desne strane ti dođe ona mala prodavnica orašastih plodova u čokoladi I raznih slatkiša. Takvu prodavnicu imaš i u Dramaru. Mislim da i kod njih ima, samo su u Tz oko 5-6 KM dok su u Sa 4 KM.

Bejbibi, neki dan sam imala isti kvar na veš mašini, vrata su se mogla zatvoriti, pa nisam ni sumnjala da je do njih, međutim ima neki dio u vratima, neka pločica, koja ostvaruje bolji kontakt i to smo već jednom mijenjali, ovo je bio drugi put sada, koštalo je 40 KM. Jao meni je vise mašine preko glave, imam i sušilicu, evo trebam je popraviti, a neki dan majstor bio. Žao mi vise novca, do sada je na popravke sigurno otišlo onoliko novca koliko su mašine i koštale. MM stalno govori da uzmemo nove, al ja opet kontam hajd bolje nek rade dok rade i dok se daju popraviti, a opet izvukoše pare ti kvarovi. Prošle godine smo za samo jedan kvar morali platiti 170 KM. user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 174
3.1.2015 18:50:27   
Mir@H
Neka si nam se javila scarlet,ni sama nisam bolja sve me bolucka po malo,uho najvise al i ja izbjegavam lijekove dok god mogu.
Malacurice mashala pupe,pravo se vidi :) ne razumijem se u to nisko-visoko ali on ce se s vremenom podizati. Ja sam prije pratila Ono razvoj bebe po sedmicama i tu je uvijek pisalo u kojon visini se u pravilu nalazi maternica.Meni to kod tebee izgleda sve super.

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *