RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:37:20)

A sto se tice poroda ja molim Boga samo da ne bude cr[sm=smiley36.gif] vise me strah toga nego prirodnog, iako sam imala tezak prvi porod koji je trajao 22 h..mislim bokove velike a porodjaj ko porodjaj u tri.min gotove.....

Mirah uzivaj sa svojim slatkicama:)) bas mi drago da je S pruhvatila seku, nadam se da ce i.moj M tako aBd

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:39:14)

pa bejbibi vjerovatno zbog tih komplikacija koje si imala pa prate, hvala Bogu pa je sada sve dobro [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:40:22)

Pa valjda..... Mah samo nek je beba dobri i da se aBd porodim na vrijeme i.nista me ne zanima[sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:42:15)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Pa valjda..... Mah samo nek je beba dobri i da se aBd porodim na vrijeme i.nista me ne zanima[sm=smiley36.gif]

Tacno tako, samo da sve prodje kako treba ako Bog da i da su nam bebice zive i zdrave [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:45:02)

Bice aBd sve ok,samo opusteno i bez straha ;)

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:45:02)

Pa vjerovatno je zbog toga i dalje pregledaju,da sve bude pod kontrolom.
A hvala Bogu sada je sve ok i uzivaj u ostatku trudnoce uz povremene neprijatnosti kod dok.
I kod mene je musko ginekolog.Meni to ne predstavlja nikakav problem,ja sam navikla da je musko .Koliko sam posjecivala ginekologe kada sam bila na lijecenju od steriliteta da su mi i ucenike znali dovesti da im na meni objasnjavaju sta je sta.
Znaci dok ginekolog,pet ucenika i jedna ucenica,pa konzilij,operacija,kontrole,spontani,kiretaza,kontrole itd sve mi se muskarci potrefe.
Zato sam ja sda s njima na TI [sm=jezicek.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:47:57)

ee dobra si mala curica, ma ni meni ne predstavlja neki problem sto je ginekolog, stariji je covjek pa nekako imam povjerenja da zna sta radi [sm=smiley1.gif] aa i njima je to posao kao svaki drugi ...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:48:08)

Haha mala c nadmija ti mene [sm=smiley36.gif]...ma draga vjerujem da ti je svejedno,svakoj bi od nas bilo tako da je prezivjela sto si ti... Al eto meni u sa bila zensko i uvijek sam kod te dr isla,a ovdje.nema zenske,neznam kako...a ovaj je kao najbolji ovdje... Sta cu takose potrefilo,meni malo i nezgodno jer sam pokrivena,kontam cudno ce me gledati svi[sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:53:38)

ahahhahahhahahaha bejbibi bas me slatko nasmija, ma sto ce te cudno gledati, pa oni su navikli, to je njima posao kao i svaki drugi, zato se ne sikiraj[sm=smiley1.gif] bitno je da su strucni i da znaju sta rade ;)

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 21:54:01)

Kontas na celu ti pise da te muskarac pregledao....[sm=smiley36.gif] Znam da ti je nezgodno,ali za njega to ne predstavlja nista.
Ne mozes da se opustis i ipak je to jedna doza srama i neprijatnosti tako da te razumijem.
Mene kada je prvi put u zivotu muski gin pregledao(kada sam prokrvarila u teudnoci) ja sam bjezala sa stola i plakala,pocela se tresti i dok me pita sta mi je.
Ja mu objasnim da me je toliko stid da ne mogu leci na sto,(stariji doktor,a poslije su dolazili sve mladzi i mladzi [sm=smiley36.gif]) pomilova me po glavi i kaze"Dijete drago ja gledao ovaj sto ili tebe meni isto.Meni je ovo posao".I jedva me smirio .
Jaooooo mene i duzi postovi.Koliko imam iskustva kao sa imam 50 godina.Hmmm mogla sam knjigu napisati [sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:04:51)

http://gugu.ba/spavati-sa-baby-trbuhom/ evo link za probleme u zadnjem tromjesecu [sm=smiley1.gif] nadam se da sam ga skinula kako treba

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:06:15)

Hahhaa da bas tako, ko da mi na celu pise [sm=smiley36.gif] al sta cu nema mi druge... Samo nek on dobro radi svoj posao sto kazetw,to je najbitnije :)...
Mala c smijesna si[sm=smiley36.gif] nisam ja tolko al sam se tresla hahha,strah neki nemam ponma... Sad mi neugodno svaki put kad gleda vaginalno ja blejim u plafon ne smijem ga kasnije u oci gledati[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:07:39)

Meni nece da otvori link, o cemu se radi selzy

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:09:15)

mene je prvi put na pocetku trudnoce pregledao gin.vaginalno i ja sam prvo pitala hoce li to boljeti? ako bude bolilo necu da me pregledate haahahahhaah[sm=smiley36.gif] kaze gin. pa kako se mislis poroditi ako te ovo boli [sm=jezicek.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:10:27)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Meni nece da otvori link, o cemu se radi selzy

Ovo je nama Selzy virus poslala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:11:25)

Evo probala sam ti na pp. poslati pa vidi :D o problemima u zadnjem tromjesecu, o ne spavanju i svemu ostalom sto donosi zadnje tromjesece [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:13:29)

Aha sad cu pogledati,thx ;)

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:16:07)

mala curica [sm=smiley36.gif] ja stalno iscitavam neke tekstove o trudnoci pripremam se kofol [sm=smiley36.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:17:59)

Ooo znam,znam.....ja za svaku sedmicu trazim video klip...kao sto kazes sve istitavam.o trudnoci.
A o trecem trimjesecu jos nisam.pocela.[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:19:25)

Sad mi.je ovdje otvorilo a na pp nece hahaha...uglavnom procitala sam... I meni pomaze kad jorgn stavim medju nogama, morat cu kakav jastuk al vise me.kukovi bole od lezabja na strane, nekad znam na ledjima lezati al me zato stomak zaboli uh....ma jos malo aBd ;)

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:20:53)

Ja volim na bebac.com citati trudnocu po nedeljama, sve pise fino :) al posto mi je dryga trudnoca vecinu znam tako da slabije citam sada[sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:25:04)

I ja to sve pratim i iscitavam [sm=smiley1.gif] aaa stavljam malo veci jastuk izmedju nogu lakse mi kad spavam, aaa udubila sam krevet na strani gdje spavam ne znam kako, ko da mi je 100kg [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:57:09)

a sto ste mi se raspricale ne mogu sve ni iscitati, al vidim da se radi o srdjivanju gospodjice meni je to najlakse uraditi depilacijskom kremom nekako se uvijek plasim da se ne posjecem bicem [sm=smiley1.gif],

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 22:59:29)

i mene je dr samo na pocetku vagialno prgledao i nije vise sad sve preko stomaka, jedino u prvoj trudnoci posto sam prenijela 9 dana svaki dan pregledao ginekoloski da provjeri da li se otvaram

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 23:09:18)

sta je ovo sve se zenice pospale a noc tek posla[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>