RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 9:36:19)

Saamy kad je tebi termin aBd????

Tukice evo te na spisku[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 9:38:44)

Nasa AMELA 83 ima prekosutra cr :)... Draga da ti.pozelim.srecu i da nam se uskoro javis sa lijepim vinestima aBd ;)))

A ROSE se vjerovatno porodila ha????i ona je trebala.na cr sad krajem januara... dosle nam.skoro sve januarske bebice mashalla. Neka su zive i zdrave :)

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 9:49:03)

cestitam mamicama, nadam se da je sve proslo ok [sm=bravo.gif] i sretno i ostalima pa i meni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 9:55:19)

JUtrooo!

bejbibi nisam se ni ja bas naspavala, jutros cak nisam ni mm alarm registrovala [sm=smiley36.gif]

Elllma [sm=bravo.gif] za porod, sve najbolje tebi i [sm=duda.gif] da ste nam zive i zdrave puno godina

nisam puno zapamtila od ovih silnih postova, vidim imamo jos jednu trudnicu i zelim joj dobrodoslicu i urednu trudnocu. Bas nas ima dosta [sm=smiley36.gif] ali neka nije nam dosadno [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 10:03:46)

Ma jos bolje :) nek.nas ima, zanimljivije ce biti hehe.... Al ima sad i u februaru terminusaaa mashalla hehehw vidjet cemo koja ce prva hehe

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 10:18:28)

samo nek se svi hairli porodimo i da nam bebe budu zive i zdrave puno godina, to nam je najbitnije. Meni nekako bas leti ovo vrijeme, kao da sam jucer saznala da sam trudna [sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 10:24:16)

Dibro jutrooooooo[sm=smiley36.gif]

Scarlett,da isla sam na kontrolu dok naze da nije nisko i da je ok.Kako plod raste tako se i " penje" sve visocije.
Naravno velika je urjeha bila i smirio me je.
Sinkc sam postavila sliku stomaka,vidi se razlika visene prije i sada.

Novoj clanici zelim dobrodoslicu i ugodnu trudnocu,sto laksi porod [sm=bravo.gif]

Ehh,jeste li se naspavale?Ja jesam stalno ustajala u wc i nesto da jedem ali sam se tako slatko naspavala.Uzela jorgan od mm i stavila izmedzi nogu i stomak namjestila,inace stavljam jastuk.Mozda mi sladze atk sam od mm uzela [sm=jezicek.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 10:30:30)

mala curice [sm=smiley36.gif] sto me nasmija, tako nam je sad samo ih iskoristavamo kad mozemo, nek nas paze maksimalno.

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 10:34:18)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Azra u pravu si.....bas nas sada paze i razmazio me je,ali ja to ne dam priznati [sm=jezicek.gif]
Da su zivi i zdavi kada su nam takvi dobri....sta sam se svasta nagledala i dozivjela ......neka mi je ziv i zdarv.
Sto bejbibi kaze paaaa ribica je to [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 10:48:24)

Eheheh ribice su najbolje :)))) hehe... Najosjetljiviji znak [sm=smiley1.gif] suosjecamo sa svima i volimo pomagati...sto ja nahvali sebe[sm=smiley36.gif]...ja sad nalozila,pojela nesto, M spava a meni dosadno :((... Imam rucak od juce, ne da mi se nista pravit... Tortu cu.jos ukrasiti kad mm dodje :)... Mozda malo.usisam,prebrisem prasinu itd.... Evo neato kisem uh.. Samo da se ne razbolim :S

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 10:53:03)

Da,da.....ma ko ce koga najbolje pohvatili nego sam sebe [sm=jezicek.gif]

I ja se jos izlezavam u posteljini i planiram sada ustati da nesto jedem.
Necu ni ja nista praviti danas za jelo.Mm sinoc nije vecerao tako da ima......a i rekao mi je da danas nista ne pravim....hmmmm.
Ajde kako god ne koram razmisljati sta cu.
Da divno cudo kod nas pao snijeg....Ja jutroa kazemm magla je vani pazi kako vozis,on me u 6 h zove,kaze kakva magla snijeg napadao....ja ja samo a hodnika pogledala prwma dne nom boravku i vidjela bijelo [sm=smiley36.gif]

no idea -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 11:08:17)

Dobar dan i od mene...ja jedva ustala, nocas se non stop prevrtala,, nikako da se namjestim i tek jutros zaspala kad je mm otisao na posao podmotala sebi njegov jorgan pod ledja...ja cu danas pire krompir i meso za rucak...ja svaki dan pravim nesto brzo i jednostaavno da ne budem dugo na nogama...mm kaze da ce on praviti kad dodje s posla, a ja ne mogu docekati, pregladnim pa vise volim da ja nesto zbrzim nego da cekam da on dodje pa dok napravi...ionako nista drugo ne radim, on mi ne da...a ponekad bih bas voljela provozati usisivac ili dzoger...nisam vjerovala da cu to ikad izjaviti ali eto doslo i to vrijeme da mi fale kucni poslovi

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 11:21:23)

Drage moje, evo i ja malo radim po kuci, vise od dosade nego sto mi se radi...mm otisao na teren u sarajevo tako da veceras rodica i brat dolaze da me cuvaju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ne vjerujem ni da cu nesto posebno spremati, najvjerovatnije pizza, kolace imam gotove... moja sledeca kontrola je u ponedjeljak, jedva cekam jer sutra ulazim u 37.sedmicu... super ste [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 11:37:17)

A jesmo se sve razradile, nema ko.mi, sve vrijedne [sm=smiley36.gif] ja prebrisala prasinu,btw uvijeeek je ima ne mogu vjerovati fuj vise... Eh sad hocu da usisam a M jos spava.. Moram cekati da se probudi inace ce se uplasiti a ionako se plasi zvukova masina [sm=smiley29.gif] odo stepwnice prepribrisati kad sam vec krenula [sm=smiley36.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 11:41:11)

Kako ste mi vrijedne,pa odgovorile bas vam hvala od velikog srca,ko mama sikira se za svoje dijete,svoju mamu nisam nikad razumila cemu sva briga oko sitnica sad razumim,radila sam testove za secer,krv za alergije,to je to,37 sam sedmica sve mislim na to,kuci sam neradim sta drugo nego mislit,sad je hladno za setnju odem malo al se ne usudim dugo jer nemam nikoga da je blizu u mom mjestu,ljubim vas kad mi ocekujete svoje medene

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 12:11:22)

kako ste mi drage moje [sm=nosecka.gif], vidim da i vas muce bolovi u kukovima i ledjima ja evo vec nekoliko dana razmisljam da kupim ili da sama napravim onaj jastuk za trudnice imali ga i jedna i je li funkcionalan da djebe ne trosim vrijeme i novac, ah jesmo sve bile vrijedne od jutros zato cemo poslijepoden il spavati il bit na forumu[sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 12:24:16)

Ja malo malo pa izvjestaj [sm=smiley36.gif] ocistila stepwnice, usisala, u medjuvrwmwnu se M probudio i tako.. Idem se sad kupat sva sam se oznojila i.ledja mi.otpadose :((...
Saamy znaci.ti si nekad u februaru :)) sad cu te stavit na spisak

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 12:29:53)

tvoj je mali dobar kad hoce tako dugo spavati mene je probudio oko 9 jedva ga namolila da jos malo lezi kod mene pa da onda ustanemo a ja nisam zaspala mozda je bilo i 3 sata, zato me evo sad baca cim sjedem mogla bih zaspati [sm=smiley1.gif]

scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 12:56:36)

Vidim bejbibi nas nahvali za sinoćnju aktivnost, al ja nisma mogla spavati, ni kisele ni čaja od mente u kući, a želudac me toliko bolio, evo i sada. Probada me i prema plućima i prema grlu. Sinoć do pola 4 nisam mogla zaspati. Ne znam čim sam mogla to uzrokovati, jela sam kiflice punjene smjesom za picu i onda nakon toga iste al s eurokremom. Nisam do ssada imala problema sa tijestom [sm=zmeden.gif]
Mučnine su i dalje tu, jes mi više dosadilo. Sve što planiram da odradim prijepodne, ne mogu., jer se na jutro baš loše osjećam. Dobila sam uputnicu za pregled na vaskularnj hirurgiji i već dvije sedmice ne uspijevam krenuti, svaki dan me nešto muči, a onda tek od podne bude bolje.

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 13:24:22)

mala curica vala paze al bas, i treba tako [sm=smiley36.gif] mada pazim i ja njega, nijedno jutro ne ode na posao a da nema dorucak i kafu [sm=smiley1.gif]

bejbibi ti se bas naradila, i ja malo pospremila, u kuci svaki dan ko da je bomba pukla iako smo jos uvijek samo nas dvoje [sm=smiley36.gif] trebala bih i ja malo usisati al sam se bas razlijenila danas, valjda se jucer nahodala i umorila [sm=smiley36.gif]

no idea vala meni ne nedostaju kucni poslovi [sm=smiley36.gif], uzivaj kad hoce da ti sve poradi i cuvaj se!

Dianaa sretno na kontroli, da aBd bude sve dobro i da se sretno porodis [sm=smiley1.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 13:34:41)

Kako ste mi zenice,u kojoj sedmici ste vi mogle vidjeti jel curica ili musko,bas me zanima ja nemogu docekati da vidimo akoBogda[sm=bravo.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 13:38:28)

M.A.M. inace se moze vidjeti tek od 16-te, ali ja sam saznala tek u 27, jer se moja curica do tad skrivala, ne da pa ne da [sm=smiley36.gif] kulturno dijete [sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 13:43:02)

heheheh a postidila se mrvica,i kazu da djeca nista neznaju,vidis da znaju uce od malih nogu sta je sramota[sm=smiley36.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 13:46:42)

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] a eto kazu da su curice inace stidljive. Mog mm kad su pitali sta ti zena nosi sve odgovarao nosi obrazli dijete hahahahahaha

Ja cak prosli put nisam bila ni sigurna zelim li znati spol kad nisam reko do sad, ali mog mm je zanimalo kad vec moze da zna [sm=smiley36.gif] sad bar znam sta da ocekujem, mada mojoj mami su u trecoj trudnoci sve govorili curica, i kad se porodila ono dosao brat [sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (27.1.2015 13:49:33)

i mojoj su mami govorili za mene do kraja da je musko,kad ispala ja [sm=smiley36.gif]nek ti je ziva i zdrava akoBogda,curice su curice ako nista vece su maze[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>