tukica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (26.1.2015 23:03:10)
|
Dobo vece zene :) evo ja danas bila na pregledu,3 sata sam cekala na Jezeru, kolike su guzve, radila ctg i uzasni ginekoloski pregled. bljak. nego hajte mi malo pomozite. u cetvrak aBd bih trebala na komisiju za carski, ali mi dr.ne rece ni u koliko ni da li mi treba kakav papir za tu komisiju. On je u njoj, pa kontam da ne treba, cim mi je rekao da dodjem... Uglavnom ako koja zna, neka napise... Carski bi mi trebao biti 5.ili 6.februara... I btw, vidjela sam da je neka clanica postavljala pitanje oko prosirenih mozdanih komora. Ne znam da li se ijedna sjeca da sam pisala na ovu temu, ali eto ako koga zanima, i mojoj bebi je u 22.sedmici bila uvecana jedna mozdana komora i ne moram ni opisati koliko sam se prepala i isplakala jer sam svasta nesto procitala na netu. Medjutim, sve je to doslo u normalu, to je cak i normalno da se one sire i suzavaju i u 30.sedmici ta komora se smanjila i sve je ok hB. Zato ne brinite, znam da je tesko to podnijeti, ali stvarno nije nista strasno. Nego se covjek prepadne jer pomisli na hiljadu stvari... Uglavnom, ako neko zna za komisiju, bila bih mu zahvalna...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|