Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 11:57:11
mala curica
Amani mila,pa jeli te i malkice popustilo. Hvalq bogu ja nemam problema s kiselinom,ponekad kada jedem neke napirnice i kada se prejedem. Zato sam imala problema sa zeludcom kao kamen da sam imala,ne pece nema kiseline,samo kao kamen mi hrana dodje. Vidjet cemo,maleno pile moje,neka je na babu,svidja mi se babo,onako zbodan i lijep lik Odo u kupovinu,mozda da dragog obradujem i napravim neki kolac
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 12:19:07
AzraB
Amanni nadam se da ces brzo ozdraviti, a sto se slatkisa tice obavezno moram nesto pojesti svaki dan, mada ne pretjerujem, gledam da se hranim sto zdravije naravno. Odoh po bademe danas pa vidjet cemo rezultate
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 12:45:39
bejbibi
Dan zenice,bas ste se raspisale :))).... Vidim nove trudnice se javljaju,bas mi drago..dobro dosle i urednu trudnocu vam zelim,da sve bude super ;)...... Moji otisli maloprije,bas mi zao :(..... Vracam se svakodnevnici....mene danas nesto zeludac boli bas gadno :((.... Mozfa sam se nasekirala sto su otisli,uvijek mi bude tesko kad odu a valjda i hormoni divljaju pa jos teze hihi....bice bolje aBd,samo zdravlja... Nesto sam vas brzinski citala,vidim terminuse jos uvijek 2 u 1 hihi.....hoce li krwnuti uskoro aBd
Kod nas toplo i suncano, bas fino.... Rucak imam tako da nesto razmisljam da idem malo setat sa M..... A mozda bi trebala odmarati hahha....bas sam se umorila nesto,krsta me ubise.trenutno ne.boli al cim malo duze na nogama zabole.....
Sta ima kod vas???? Vidim neke.uhvatila prehlada...zelim brz oporavak..ja.jos uvijek kasljem.pomalo i nos nekad zeza @(
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 12:49:34
no idea
dobar dan, evo i mene nakon 100 godina... banovici, disa , žao mi je, nemam riječi, ali nadam se da ćete se uskoro oporaviti i da će krenuti stizati lijepe vijesti... ja sam danas konačno saznala da je rezultat ac uredan, a juče sam na 4d vidjela svoju curicu nemirnu :) sad idemo odmarati i konačno uživati, jer prethodni dani su bili užas čekanja i strahova... bejbibi, možeš i mene staviti na listu za 25.5.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 13:26:06
mala curica
zeno rasplakala si me s tako divnom vijescu. Mamina princeza. Da vam je ziva i zdrava,sada se do kraja trudnoce opusti i mazi pupu da i cura uziva. Ljubim vas mnogooooooo
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 15:22:08
Mir@H
Caooo drage moje,meni dosla mama pa nisam imala vremena. Nove trudnice,dobrodosle. Sta je s Muhicom,ne vidjoh jel se javljala? Amanni ajde na sirnicu :D Meni kao da je stigao djed mraz,mama se potrudila.S samo hoda za njom i govori nani,nani i "no ici kuci".
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 16:17:37
Amanni
Mirah uživaj sa mamom , blago teb:-) a sirnice bi bas mogla posalji malo :-) Andy nemoj bebicu učiti da spava na rukama naviknucese i poslje drugacije neće htjeti a kad oteza biće ti teško bebice brzo to naviknu .
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 17:13:39
Mir@H
Bejbibi doce mama opet,blizu je Sa,nemoj biti tuzna neka ste zive i zdrave. Andy uzivaj sa bebanom,kad narastu ne daju se ni maziti. I ja sam S stalno drzala na rukama po dani,uzivala sam da je gledam i mirisem dok spava. Nije nam se ni milenium nikako javljala,ne stize od troje.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 19:20:25
Elllma
Pozdrav raja Novim trudnicama zelim dobrodoslicu,da trudnoca prodje u najboljem redu aBd i da rodite zive i zdrave bebuskice
Ja sam jos uvijek 2u1,cekam svaki trenutak kad ce krenut al' njoj se haman bas i ne izlazi,kao da ceka zadnji dan
Koja je pitala za kiselinu,i ja od 7. mjeseca imam problema s njom i jedino mi bademi pomazu,uvijek ih imam u kuci.Nadam se da ce pomoci i tebi. banovici i Disa nadam se da ste dobro,cesto pomislim na vas.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 20:26:52
Mir@H
Uh ja sam se pravo umorila,isli po mamu u drugi grad,160km u jednom smijeru,pa kad smo dosle onda malo radila po kuci,rucak,vecera i mama se trudi pomoci,al s je slomi. Sad joj neda da spava,a mama cijelu noc bila budna u autobusu. Dobile smo tonu stvari sve tribi svakakvih Bosanskih delicija,stigla i baklava :D. Muhice bas nema,bezbeli je vec krenulo...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 15.1.2015 22:52:02
muhica7
drage zenice hvala vam sto pitate za mene. samo da vam javim da sam danas u 12 I 38 postala majka jedne male princeze teske 3900I duge 54cm. dobila bolove u 8jutros a u 12 otisla u bolnicu I 38minuta kasnije sve bilo gotovo. vama svima zelim lahke porodjaje kao sto sam ja imala. mogla bi jos petero ovako roditi