|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
3.2.2010 12:54:35   
fatimica09
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 976
3.2.2010 13:00:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

Poslala Fata Muju da joj kupi puzeva za rucak.
Otisao Mujo, kupio kesu puzeva, pa sreo Sulju, pa zaglavili na kafi, pa na pivi ,
pa na janjetinu ...pa kod Sulje kuci karata...kad u neko doba 6h ujutro.
Sjeti se Mujo puzeva i Fate pa trka kuci...doso pred
vrata,

pozvonio i prosuo one puzeve po haustoru.

Otvori Fata ljuta, kad ce ti Mujo:
" Evo nas dosli smo, haaajde pooolakooo, ulaz'te unutra, jedan po jedan!"

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 977
3.2.2010 13:04:55   
Hannica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala na ovom vicu....bas me user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 978
3.2.2010 13:08:28   
Anoniman
Hvali se devedesetogodišnji dida svom doktoru kako mu je žena, koja je 65 godina mlađa od njega, zatrudnila te kako će ubrzo postati otac.
Doktor ga posluša, potapše didu po ramenu, pa mu kaže:
- Da ja tebi dida ispričam jednu priču. Bio jednom jedan lovac. I on ti jedno jutro krene u lov na medvjede. Šetajući šumom naleti na velikog medvjeda, potegne za puškom i tad primjeti da je umjesto puške poniio kišobran. Nemajući kud on uperi njegov kišobran u medvjeda i na
njegovo veliko iznenadjenje kišobran opali a medvjed ostade na mjestu mrtav...
Dida:
-To je nemoguće! Mora da je tu bio još neko. Sigurno je neko opalio
iza njegovih ledja, a da on to nije primijetio!
Doktor :
-Upravo tako dida, upravo tako!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 979
3.2.2010 13:13:55   
shejla
Pita kondukter osobu u autobusu:
- "Jel' imate kartu?"
- "What?"
- "Kartu, molim."
- "Excuse me?"
- "Kartu!"
- "I don't understand."
- "Your ticket, please."
- "Šta?"

user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 980
3.2.2010 13:17:46   
Hannica

IZVORNA PORUKA: shejla

- "Jel' imate kartu?"
- "What?"
- "Kartu, molim."
- "Excuse me?"
- "Kartu!"
- "I don't understand."
- "Your ticket, please."
- "Šta?"

user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 981
3.2.2010 13:25:44   
Hannica
Plavusa se zali prijateljici: - Ah, trebam se naci s' deckom, ali sam potpuno zaboravila, je l' u 8.30 ili 3.80...user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 982
3.2.2010 13:27:50   
de_de
Došla televizijska ekipa, iz redakcije školskog programa, u jednu seosku zabit, da snimi tipičan radni dan jednog seljaka.

Seljak se namjesti pred kameru i počne priču:

- Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, drmnem jednu-dve rakijice i istjeram ovce na ispašu. Dok one pasu ja slistim još jedno četiri-pet…

- Stop! Stani! - ulijeće reditelj.

- Pa jeste li vi normalni?! Ovo je školska emisija, treba djecu da kulturno uzdižemo. Umjesto pominjanja rakije, vi lijepo da kažete kako čitate knjige, pričajte o kulturi. Ajde ponovo.

- Ustanem ti ja tako oko pola pet i pročitam knjigu-dvije, pa onda istjeram ovce na ispašu. Dok ovce pasu ja ti se lijepo sit načitam, a onda kad ih vratim kući pred ručak ja onako na brzaka prelistam dvije-tri knjige.

Uz ručak mnogo volim da čitam. Obično uzmem neku deblju knjigu da mogu poslije ručka da se lijepo ispavam. A onda kad ustanem dođe komšija Pero i mi tu pročitamo jedno tri-četiri knjige prije nego što siđemo u selo. Uveče se cijelo selo skuplja u biblioteci. Tu svi čitamo i komentarišemo šta je ko pročitao. Oko deset sati obično bibliotekarka proglasi fajront jer smo pročitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod komšije Mike. On ima štampariju…

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 983
3.2.2010 13:28:21   
de_de
IZVORNA PORUKA: Hannica

Plavusa se zali prijateljici: - Ah, trebam se naci s' deckom, ali sam potpuno zaboravila, je l' u 8.30 ili 3.80...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 984
3.2.2010 13:31:21   
Hannica
Ivan gleda prijateljicu i ne skida oko s nje. Ona mu kaže:"Ne gledaj me tako,znaš da moje srce pripada drugom." Na to će Ivan:"Znam,ali imaš ti i drugih organa...!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 985
3.2.2010 13:33:35   
Hannica

IZVORNA PORUKA: de_de

Došla televizijska ekipa, iz redakcije školskog programa, u jednu seosku zabit, da snimi tipičan radni dan jednog seljaka.

- Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, drmnem jednu-dve rakijice i istjeram ovce na ispašu. Dok one pasu ja slistim još jedno četiri-pet…

- Pa jeste li vi normalni?! Ovo je školska emisija, treba djecu da kulturno uzdižemo. Umjesto pominjanja rakije, vi lijepo da kažete kako čitate knjige, pričajte o kulturi. Ajde ponovo.

- Ustanem ti ja tako oko pola pet i pročitam knjigu-dvije, pa onda istjeram ovce na ispašu. Dok ovce pasu ja ti se lijepo sit načitam, a onda kad ih vratim kući pred ručak ja onako na brzaka prelistam dvije-tri knjige.

Uz ručak mnogo volim da čitam. Obično uzmem neku deblju knjigu da mogu poslije ručka da se lijepo ispavam. A onda kad ustanem dođe komšija Pero i mi tu pročitamo jedno tri-četiri knjige prije nego što siđemo u selo. Uveče se cijelo selo skuplja u biblioteci. Tu svi čitamo i komentarišemo šta je ko pročitao. Oko deset sati obično bibliotekarka proglasi fajront jer smo pročitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod komšije Mike. On ima štampariju…

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 986
3.2.2010 13:35:49   
Hannica
Vozi plavuša auto i zgazi četiri čovjeka. Priđe joj policajac i kaže: - "Gospođo, upravo ste zgazili četiri čovjeka!" Plavuša odgovori: - "Pa koliko je dozvoljeno? :))) user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 987
3.2.2010 13:47:54   
marinčii
Imaju na livadi dvije krave!
Jedna stoji,druga leži.
Koja je crnogorska?
Ona što stoji,mrsko joj leći!user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 988
3.2.2010 13:59:58   
teacher75

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 989
3.2.2010 14:30:12   
salmy

hahahahhahahauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 990
3.2.2010 14:40:10   
Hannica
Kaze jedna krava drugoj :"Mislim da imam kravlje ludilo."
A druga ce na to:"Bas me briga,ja sam helikopter."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 991
3.2.2010 14:41:41   
marinčii

Kaze jedna krava drugoj :"Mislim da imam kravlje ludilo."
A druga ce na to:"Bas me briga,ja sam helikopter."

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 992
3.2.2010 15:20:19   
milenium
IZVORNA PORUKA: teacher75

Poslala Fata Muju da joj kupi puzeva za rucak.
Otisao Mujo, kupio kesu puzeva, pa sreo Sulju, pa zaglavili na kafi, pa na pivi ,
pa na janjetinu ...pa kod Sulje kuci karata...kad u neko doba 6h ujutro.
Sjeti se Mujo puzeva i Fate pa trka kuci...doso pred
vrata,

pozvonio i prosuo one puzeve po haustoru.

Otvori Fata ljuta, kad ce ti Mujo:
" Evo nas dosli smo, haaajde pooolakooo, ulaz'te unutra, jedan po jedan!"

user posted image user posted image user posted image omg

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 993
3.2.2010 15:22:20   
milenium

IZVORNA PORUKA: shejla

- "Jel' imate kartu?"
- "What?"
- "Kartu, molim."
- "Excuse me?"
- "Kartu!"
- "I don't understand."
- "Your ticket, please."
- "Šta?"

user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 994
3.2.2010 15:23:07   
Hannica
Sudija upita optuzenog uhvacenog u kradji: - Jeste li ozenjeni? - Nisam i nikada necu biti. - Tako pametan covek, a krade?
user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 995
3.2.2010 15:24:11   
milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady

ih ja sma nedavno i djecu i muža probudila i sve mi kablove od ADSL počupao...al ja se ia dalje smijala i smijalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 996
3.2.2010 15:24:16   
Hannica
Sedili momak i cura, i gleda cura momka pa kaze - \"Dragi, sto ti imas duge trepavice.\" On ce: - \"Znas, kad sam bio mali ja mnogo plakao, plakao, plakao ...\" Gleda ga cura, pa rece: - \"Steta sto nisi kao mali piskio, piskio, piskio...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 997
3.2.2010 15:24:59   
milenium
user posted image hanice dobra obauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 998
3.2.2010 15:25:03   
marinčii

Sedili momak i cura, i gleda cura momka pa kaze - \"Dragi, sto ti imas duge trepavice.\" On ce: - \"Znas, kad sam bio mali ja mnogo plakao, plakao, plakao ...\" Gleda ga cura, pa rece: - \"Steta sto nisi kao mali piskio, piskio, piskio...
dobaruser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 999
3.2.2010 15:27:05   
Hannica
Jednom je Chuck Norris ganjao dva lopova. Jedan pobjegne lijevo, drugi desno a Chuck Norris za njima

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *