Anoniman -> RE: VICEVI (30.10.2009 12:34:08)
|
Pričaju Mujo i Fata što bi bili kad bi se ponovno rodili. > Mujo: 'Ja bi bio konj!' Fata: 'E, Mujo, ne > možeš biti jedno te isto.' > > Hvali se neka žena: 'Ja sam od muža napravila > milijunaša!' > Pita druga: 'A što je bio prije toga?' > Odgovara prva: 'Milijarder.' > > 'Kada se pogledam u ogledalo vidim staru ženu, > punu bora, na kojoj sve visi, prepunu celulita. To me jako > rastužuje. Dragi, reci mi nešto što će me > razveseliti!' > 'Pa i dalje izvrsno vidiš!' > > Bacač koplja kaže klupskom kolegi: 'Danas se moram > jako potruditi, u gledalištu mi je punica.' > Kolega odgovara: 'Čovječe, to je preko sto metara, > teško da ćeš je pogoditi!' > > Ivica u zoološkom vrtu pita mamu: 'Ima li ovdje > roda?' > 'Ima, naravno. Zašto pitaš?' > 'Pitam se hoće li me prepoznati...' > > Gatara kaže ženi: 'Karte pokazuju da će vam > muž uskoro umrijeti! > Žena: 'To znam! A što kažu karte, hoće li biti > istrage? > > Pita Mujo Hasu: 'Jesi čuo za grupu Duran Duran?' > 'Jesam iz prve, ne moraš dva puta ponavljati' > > Liječnik govori mladoj djevojci: > 'Vi ili imate gripu, ili ste u drugom stanju.' > 'Oh, sigurno sam u drugom stanju. Jer fakat ne znam od > koga sam mogla dobiti gripu!' > > Pita policajac kolegu: > 'Što je to - vodom ide, ne brčka, šumom ide, ne šuška?' > 'Da nije zagonetka? > > Sjede tri policajca u sobi i gledaju prijenos utakmice, pa će jedan: > 'Eh, da nije bilo Nikole Tesle sad bismo utakmicu gledali u mraku!' > > Mujo govori Hasi: 'Moja žena je anđeo!' > A Haso će njemu: 'Blago tebi, moja je još živa!' > > Stoji debeli policajac pred dječjim vrtićem. Do njega > dođe odgojiteljica i pita: 'Oprostite, vi čekate dijete?' > A policajac odgovara: 'Ne, to mi je od piva!' > > Pita Haso Muju: 'Kako se konj drži u neizvjesnosti?' > Mujo odgovori: 'Ne znam, reci...' > Haso: 'Reći ću ti sutra! > > Predstavlja Japanac svoju obitelj Muji: 'Ovo je > moja žena Mi San, ovo je moja šogorica Ni San i moja punica Ti San.' > Mujo će na to: 'Ovo je moja žena Nju Sam, moja šogorica Nju Bi i moja punica Nju Ti.' > >Koja je razlika između rakije i Red Bulla? > Od Red Bulla dobiješ krila, a od rakije pogon na sve > četiri.
|
|
|
|