tap3ah -> RE: VICEVI (29.10.2009 8:04:36)
|
Sede dve bakice ispred zgrade, jedna kaze: - Pre neki dan, ulazim ja u zgradu, kad tamo, manijak! Druga bakica: - Jao, uzas! A prva: - Pa, isto je i on rekao. ... [sm=smiley36.gif] Kupuju tri žene na pijaci krastavce. Kaže prva: "Meni ćete probrati ove male, deblje!" Druga će zatim: "Meni ćete dati tanje i duže!" Treća: "Meni je svejedno, meni trebaju za salatu.'' [sm=smiley36.gif] Nakon 35 godina lokalni poštar odlazi u penziju i odrađuje svoj zadnji dan. Od jedne porodice na poklon dobije nalivpero, od druge privjesak za ključeve, a kad je pozvonio na treća vrata, otvori mu raskošna plavuša. Uze ga za ruku, povede u spavaću sobu gdje provedoše dva sata u najluđim vratolomijama, a nakon tuširanja ona mu spremi doručak (jaja sa šunkom i iscjeđeni sok od naranči) i dade mu novčanicu od 20 KM-ćića. Dok je jeo, upita je: "Možeš li mi objasniti sve ovo...?" Plavuša: "Jučer sam mužu rekla da naš poštar ide u mirovinu i da treba nešto učiniti za njega, a on mi reče: "Jebi ga, daj mu 20 KM", a doručak je bio moja ideja." [sm=smiley36.gif] Svađaju se 2 pedera: -Nosi se pederu. -Nosi se ti seronjo. -Marš šupčino. -Ma odjebi debilu. -Popuši mi. -Aha,sad bi se još i pomirio!? [sm=smiley36.gif] Dva gay-a "vode ljubav". U jednom trenutku, onaj koji je "iza" kaže:- Znaš, moram ti se povjeriti da imam sidu. Drugi, sav uplašen:- Kakkkoo? Ma samo sam se šalio, rece prvi, svidja mi se kada od straha stisneš guzu..
|
|
|
|