elkina_mala -> RE: VICEVI (21.11.2009 23:48:43)
|
Mujo i Suljo bili u lovu i sulju je prilikom obavljanja velike nuzde ugrizla zmija za spolni organ. Sjetili su se da odmah pozovu doktora ali u sumi gdje su bili nije bilo signala pa je Mujo otisao na obliznje brdo i nazvao doktora: "Doktore,Suljo i ja smo u lovu i njega je ujela zmija...." "Gdje ga je ujela.??" "¨Pa iza grma dok je..." "Ma ne mislim na to,nego za koji dio tjela.." "Ma doktore,nezgodno je!" "Ma nije bitno,otrov podhitno moras isisati da se ne prosiri po tijelu" "Ali doktore...." "nema "ali" isisaj mu otrov ili mu nema spasa!" Vraca se Mujo,a Suljo sav uplasen i zabrinut pita: "Sta je rek'o doktor??" "Reko ti je da umres!" odgovori Mujo!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Fata otisla kod doktora: "doktore imam veliki problem!nijedan muskarac me ne moze zadovoljiti!" doktor: "Pa probajte sa dva muskarca" Fata: "ma probala sam sa dva,tri,cetiri i nista!" doktor: "probajte sa pet,ili deset" fata: "i to sam probala i nista" "Fato vi ste medicinski fenomen!" "Fenomen,fenomen doktore,a ne kurva kako selo prica" [sm=smiley36.gif] Znate kako se kaze DNK na bosanskom??? Da Nije Komsijino [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|