Anoniman -> RE: VICEVI (26.5.2009 23:30:41)
|
Vicevi o crnogorcima Pitaju Crnogorca: Sta radis? On odgovara: Vala nista. A da ti pravo kazem, i nemam kad! ---------- Tukli se Crnogorac i Hrvat. Pitali posle Crnogorca kako je prosao. A da kako bi prosao? Razdvojila nas policija. Njega odveli ka pseto, vezanog u lance, a mene ka' knjaza - na nosilima ---------- Ispekli Srbin i Crnogorac prase. Srbin kaze: 'E, sada cemo da ga podelimo bratski'.. A Crnogorac ce: 'A necemo, bogumi nego popola'. ---------- Pet Crnogoraca sa cebadima, dolaze na zeljeznicku stanicu. Sretne ih poznanik i pita: 'Gdje cete?' 'Trazimo posla'. 'Kakvog posla'.' Culi smo da se ovdje, na zeljeznicku stanicu placa, nakakva lezarina'. ---------- Sleti auto s puta, provali u kucu - pravo u kuhinju, gde Crnogorac sedi za doruckom. Crnogorac se mirno okrene pa kaze: Dje ces, jadan? A ovaj ce: Ma za Sarajevo .. Crnogorac objasni: Ljevo kroz hodnik, pa pravo, samo nemoj trubit, djeca spavaju. ---------- Povredio Crnogorac nogu i otisao kod doktora. Ovaj gleda, gleda, pa kaze: Ne vredi, polomljena je. Moracete da stavite gips! Cuj gips?! Mermer, jadan!!! --------- Cudi se mladi Crnogorac: Nikako ne mogu da shvatim kako su nasi djedovi mogli da zive bez svjetla, televizora, kola i deterdzenta? Odgovora mu stariji: Pa i nijesu mogli. Vidis li, avetinjo kukavna, da su svi pomrli? ---------- Dodje Crnogorac u Beograd , udje u tramvaj i vidi putnike kako stoje i drze se. Spusti on kofer, uhvati se za sipku i kaze: Pustaj, narode, sada ja drzim - ne boj se! ---------- Na magistrali kod Budve sudare se Crnogorac na biciklu i autobus pun putnika. Razbije autobus Crnogorca, baci ga u jarak, a posle pet minuta ustaje Crnogorac sav izubijan, iscepan i krvav, udje u autobus i upita: Ima li odje povrijedjenih? ---------- Dobio Crnogorac prvu penziju. Gleda je on i kaze: E, oca im! Za isti rad dobio sam dvostruko manje para! ---------- Sretnu se dvojica Crnogoraca na uglu ulice: Kud ces? Ne znam. A ti? Ne znam ni ja. E, pa ajdemo ovuda, blize nam je. ---------- Zaposlio se Crnogorac kao cuvar groblja. Posle izvesnog vremena, prijatelj ga poseti na radnom mestu i pita ga: Kako je, coce? Lose. A sto? Ne valja, coce, svi leze, a ja moram da sjedim. ---------- Teorija rasta kaze da se raste kada spavamo. Ta teorija se pokazala tacnom, jer su Crnogorci najvisi ljudi na Balkanu.
|
|
|
|