mamma mumi -> RE: VICEVI (22.8.2009 23:21:05)
|
Eh evo malo da se i nasmijemo Zhivjela jedna baka sama pa poshto je bila bolesna pozove ona doktora u vizitu. Doshao doktor kod bake, te je pregleda i kazhe joj: - Bako, nije nishta strashno, Vama samo treba njega. - E moj doktore, baka njega nije vidjela vetj 30 godina! 18-godisnja djevojka se povjeri majci i kaze joj da joj menstruacija kasni vec dva mjeseca. Vrlo zabrinuta, majka odlazi u ljekarnu kupiti test trudnoce i rezultat pokazuje da je trudna. Vice, proklinje, place, "tko je svinja, zelim znati, sad to ides reci svome ocu" itd, itd. Kad je napokon ostala sama, djevojka je obavila jedan telefonski razgovor. Pola sata kasnije potpuno novi Ferrari se zaustavlja ispred njihove kuce; zreo, dostojanstven gospodin obucen u vrlo skupo odijelo izlazi iz auta i ulazi u kucu. On sjedi u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i kaze im: "Dobar dan, vasa me kci informirala o problemu. Ja se, ipak, ne mogo ozeniti s njom zbog moje osobne obiteljske situacije, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nesto. Ako se rodi djevojcica, prepisat cu joj tri ducana, dva udobna apartmana, vilu na plazi i bankovni racun s $500.000. Ako se rodi djecak, dobit ce dvije tvornice, uz $500.000. Ako se rode blizanci, svaki od njih ce dobiti tvornicu i $250.000. Ako nekim slucajem dodje do spontanog pobacaja..." U tom trenutku otac, koji je sutio citavo vrijeme, stavi ruku covjeku na rame i kaze mu: "Jebat ces je opet!!!" Tange na raznim jezicima: SLOVENSKI: vrpca preko smrdca ČEŠKI: špangeka po prdenka MAKEDONSKI: konopče na šupče CRNOGORSKI: sirota u oca ni za gaće novca
|
|
|
|