|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
11.12.2012 17:06:26   
nanika
Bananiceuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2526
13.12.2012 18:33:05   
teacher75
Polagali Huso i Haso geografiju. Ulazi Huso prvi i na zidu karta BIH.
Profesor ga pita: Šta je ovo Huso? - Huso gleda i šuti.
Profesor se dere na njega i kaže:
"Kako te nije stid ne znaš šta je ovo. Ovo ti je sve u životu. Ovo ti je majka! Izlazi napolje".
Kad je izašao, pita ga Haso: "Kako je išlo Huso"?
"Šuti, ne pitaj.Nisam prepozno ni rođenu majku".
Profesor prozove Hasu i pita ga: Šta je ovo na zidu?
Haso gleda i kaže:
"E gledaj ko da je sad vidim. Rahmetli Zejna, Husina majka"

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2527
14.12.2012 17:59:12   
Daliyah92
Evo i od mene par viceva, koji su onako stariji ali ja ih se uvijek rado sjetim i svaki put im se nasmijem user posted image

Doktor ispituje tri ludjaka da vidi jesu li jos ludi. Kaze im: Vidite li onu rupicu na vratima (bravi)? E hajde sad svaki od vas da prodje kroz tu rupicu. Prvi se zaletio, trci i udari u vrata. Drugi je ponovio isto sto i prvi. A treci kaze doktoru: Eeeeee, znam ja tebe. Hoces mene prevarati? Stavio si ti kljuc u bravu sa druge strane.

Kaze doktor jednom od dva ludjaka: “Hajde ti kuci svojoj i vidi jesi li ti tamo. “ Otisao ovaj trceci i vratio se sav zadihan. Pita ga doktor: “ I? Jesi li tamo.” A on odgovori da nije. Kad ovaj drugi ludjak poce se smijati. Pita ga doktor:”A sto se ti smijes.” A on ce: “Pa budala isao kuci dzaba a mogao je nazvati telefonom.”

Upala dva policajca u duboku rupu i ne mogu izaci. Kaze jedan drugom: “Znas ti sta? Ja ako odavde ne izadjem za pola sata, ja ode kuci.”

Stoje dva policajca i jedan drzi nesto u ruci iza ledja i kaze ovom drugom: “Ako pogodis koliko imam kifli u ruci, dat cu ti obadvije (obe, obje user posted image )."

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2528
15.12.2012 15:16:04   
Galicia
Javlja se Mujo u eter Radio Sarajeva i kaže:
- "Hodam ja Čaršijom kad odjednom ugledam novčanik."
- "I jesi li ga podigao?", upita ga voditelj.
-"Da" -
"Pa šta si vidio?"
-"1000KM, 1000EUR i osobna."
- "Pa šta piše na osobnoj?"
- "Muharem."
- "I šta sad?"
- "Pa ako može jedna pjesma za Muharema?"

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 2529
15.12.2012 15:23:37   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

-"Da" -
"Pa šta si vidio?"
- "Muharem."
- "I šta sad?"

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2530
15.12.2012 16:48:58   
reallove

IZVORNA PORUKA: Galicia

-"Da" -
"Pa šta si vidio?"
- "Muharem."
- "I šta sad?"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2531
15.12.2012 16:57:15   
MicoTico
Čula jutros jedan kratki:

Došao Mujo kući i zatekao Fatu sa drugim muškarcem u krevetu.
Na to će Mujo :šta radi ovaj čovjek u mome krevetu,
a Fata će: ČUDA, Mujo, ČUDA!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2532
15.12.2012 16:58:15   
kupina

IZVORNA PORUKA: teacher75

Polagali Huso i Haso geografiju. Ulazi Huso prvi i na zidu karta BIH.
Profesor ga pita: Šta je ovo Huso? - Huso gleda i šuti.
Profesor se dere na njega i kaže:
"Kako te nije stid ne znaš šta je ovo. Ovo ti je sve u životu. Ovo ti je majka! Izlazi napolje".
Kad je izašao, pita ga Haso: "Kako je išlo Huso"?
"Šuti, ne pitaj.Nisam prepozno ni rođenu majku".
Profesor prozove Hasu i pita ga: Šta je ovo na zidu?
Haso gleda i kaže:
"E gledaj ko da je sad vidim. Rahmetli Zejna, Husina majka"

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dosao Mujo kod doktora da mu se pozali:
-Dragi doktore pomozi mi,Fata uopce ne uziva kad je *uzim!
-Moj Mujo,probaj naparviti malo atmosfere,evo npr. pkusaj dovesti jednog crna nek ti mase lepezom dok ti *uzis!
Mujo tako i uradi.Mase crnac,Mujo *uzi a Fata mrtva hladna.U neka doba ustane Mujo i kaze crncu:
-Hajde ti *uzi a ja cu mahati!
I tako i bi,razvaljuje crnac Fatu,ona se sva izludila od uzbudjenja,a Mujo ce na to:
-Vidis kako se mase,*izda ti materina!!

Neposredna veza do poruke: 2533
15.12.2012 17:48:35   
Hannica

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 2534
16.12.2012 23:41:20   
teacher75
Uhvatio Mujo zlatnu ribicu i kaže ona njemu:
• Pusti me i ispuniću ti tri želje!
Mujo će: • Meni ne trebaju želje, imam sve, bolje da imam zlatnu ribicu kao trofej.
• Ali možeš da poželiš bilo šta, nešto što nemaš!
• Ma sve imam, avione, kamione, ženu, decu, ljubavnice, putovanja...
• Baš ništa ne mogu da ti učinim?
• Pa jedino bi mogla da učiniš da eto, Fata i ja svr*imo u isto vreme.
I učini ona to. Mujo krene kući i svr*i 3 puta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2535
17.12.2012 0:00:46   
zvončica
ON: Ćao, ja sam Kenan.
ONA: Taima !
ON: Nema nita, ta ima kod tebe ?

Volim sve sto vole mladi :D

Neposredna veza do poruke: 2536
20.12.2012 11:52:40   
gvendolina
TV ekipa radila anketu po Sarajevu i pitali Muju kako će dočekati Smak Svijeta. Mujo reče: Skromno, u krugu porodice user posted image

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 2537
20.12.2012 16:36:19   
teacher75
Išao Mujo po nekoj nedođiji, i zadesi ga mrak. Vide jednu kuću u blizini i ode da pita za prenoćište : -Dobro veče, imate li slobodnu sobu? -Imamo dve, jednu u štali i jednu kod bebe. Mujo razmisli pa kaže: -Idem ja u štalu jer će ova beba u drugoj sobi sigurno kmečat' celu noć. Ujutro se probudi Mujo i ode do bunara da se umije. Ugleda jednu lepu ženu koja mu priđe da ga pozdravi: -Zdravo, ja sam Beba. -Zdravo, ja sam konj!user posted image user posted image

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2538
21.12.2012 19:04:04   
teacher75
Putuju 2 pedera avionom navečer. Kaže jedan drugome: - Daj da te poj*bem! Kaže drugi: - Daj, nemoj ljudi gledaju. Prvi će na to: - "Ma ne gleda, spavaju, probaj tražit od stjuardese vode, vidjet ces." Zadere se drugi: - "Vode!" i nitko se ne javi. I kaže drugi: - "Aj može." Ujutro prolazi stjuardesa avionom i vidi čiču kao se smrzavam, te ga pita: - Zašto niste tražili deku?" A čiča odgovori: - "Jesi luda, ovaj jučer navečer tražio čašu vode, pa su ga j*bali cijelu noć!

Neposredna veza do poruke: 2539
21.12.2012 19:23:23   
Hannica

IZVORNA PORUKA: teacher75

Išao Mujo po nekoj nedođiji, i zadesi ga mrak. Vide jednu kuću u blizini i ode da pita za prenoćište : -Dobro veče, imate li slobodnu sobu? -Imamo dve, jednu u štali i jednu kod bebe. Mujo razmisli pa kaže: -Idem ja u štalu jer će ova beba u drugoj sobi sigurno kmečat' celu noć. Ujutro se probudi Mujo i ode do bunara da se umije. Ugleda jednu lepu ženu koja mu priđe da ga pozdravi: -Zdravo, ja sam Beba. -Zdravo, ja sam konj!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 2540
21.12.2012 22:33:16   
teacher75
Sjedi Mujo u kafani tužan, a pred njim pivo. U to dođe Haso i ugleda pivo i popije ga. Mujo poče da plače, a Haso će: - Šta je ba Mujo, šta cviliš zbog jednog piva? - "A jest mi danas dan u kurcu, ništa mi ne ide od ruke." - "Šta je bilo reci mi?" - "Jutros ulazim u stan, a Fata sa drugim u krevetu. U podne mi javi firma da sam dobio otkaz. Fata mi pobjegla sa drugim, svu lovu digla sa banke tako da sam ost`o bez kinte. Došlo mi da se ubijem. Uzmem štrik da se objesim, pukne. Uzmem pištolj da se upucam zaglavi, legnem na tračnice, vlak ost´o negdje zatrpan u snijegu. Od zadnjih para uzmem otrov i saspem ga u pivo, a ti ga popiješ.
user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2541
22.12.2012 23:38:37   
zvončica
Pobili se Bosanac i Crnogorac.
Posle tuče pitaju Crnogorca kako je bilo? Kaže Crnogorac : " Njega odvukla policija k'o psa svezanog, a ja k'o kralj na nosilima."

Volim sve sto vole mladi :D

Neposredna veza do poruke: 2542
22.12.2012 23:52:21   
gerberka

IZVORNA PORUKA: zvončica

Posle tuče pitaju Crnogorca kako je bilo? Kaže Crnogorac : " Njega odvukla policija k'o psa svezanog, a ja k'o kralj na nosilima."

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 2543
23.12.2012 0:39:57   
Hannan

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: zvončica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2544
24.12.2012 19:56:51   
teacher75
Dijete padne nasred ulice..
U Engleskoj porodici:
MAMA: Honey, are you okay ?

U Balkanskoj porodici:

MAMA: Jesi smotan, ustaj odmah
šta se bacaš po podu :'D

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 2545
24.12.2012 19:57:56   
teacher75
Fata ušla u osmi mesec trudnoće, krevet postao tesan, pa Mujo i Fata spavaju u odvojenim krevetima. Sažali se Fata jedno veče na Muju i reče mu:• Bolan, Mujo, ja tebe razumem, zato, evo ti 100 maraka, idi kod komšinice pa nek te zadovolji, ali, upamti, ovo je prvi i poslednji put!Mujo ne poveruje svojim ušima, ali uzima pare i trči kod komšinice, ali nedugo zatim, vraća se kod Fate i kaže:• Neće komšinica, traži 200 maraka!Fata će na to:• Ju, vidi ti kučke! A kad je ona bila trudna, ja sam uzimala po 100 maraka!

Neposredna veza do poruke: 2546
24.12.2012 22:02:45   
klemzi
Hvali se devedesetogodišnji deda svom doktoru kako mu je žena koja je 65 godina mlađa od njega ostala trudna i da će ubrzo postati otac. Doktor potapša starog dedu po ramenu pa reče:
• Da ja tebi, deda, ispričam jednu malu priču. Bio jedan lovac i jedno jutro ode on u lov na medvede. Kad je naleteo na velikog medveda on potegne za puškom i tad primeti da je umesto puške poneo kišobran ali on svejedno uperi kišobran u medveda i na njegovo čudo kišobran opali i ostade medved na mestu mrtav...
• To je nemoguće! - prekide ga deda - mora da je tu bio još neko. Sigurno je neko opalio iza njegovih leđa a da on nije ni znao!
• Upravo tako, deda - reče doktor - upravo tako

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 2547
29.12.2012 9:38:03   
amra_sa
Otac uspavljuje kćer:
-Mirno spavaj zlato,ništa ne brini...
Ako ti tokom noći zatreba bilo što,ti samo zovi tatu i mama će odmah doći.

Razgovaraju Ciga i Bog.
I kaže Bog:
-Ja nemam ni naciju,ni vjeru,ni roditelje...
-Ih,Bože,-ti si k'o mi Cigani,ni mi nemamo ništa! user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2548
29.12.2012 10:46:11   
Daliyah92
Mujo i Fata leze u krevetu i Mojo se stalno okrece, uznemiren, ne moze zaspati. Pita ga Fata sta mu je, sto ne moze zaspati, a on joj rece: "Duzan sam Sulji neke pare i ne znam kako cu mu ih vratiti." Fata ode do prozora, otvori ga i poce vikati: "Suuuuuljoooo! Da znas da ti Mujo nikad nece vratiti one pare!" "Sta to uradi zeno?"-upita Mujo. "Pa sad nek' se on okrece a ti mirno spavaj"-odgovori Fata.
user posted image user posted image user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 2549
1.1.2013 22:23:10   
MicoTico
Čovek se oženio i prvu bračnu noć stigli mladenci kući. Mlada ode do kupatila da se malo dotjera i sredi. Izlazi mlada gola a muž će: • Jaoooo draga što si lijepa i seksi, daj da te slikam! • Što da me slikaš? • Ma da te imam uvijek pored srca. • Dobro dragi, slikaj me. Muž je uslika pa ode on isto do kupatila i izlazi go: • Mužiću moj dragi, daj i ja tebe da slikam! On sav ponosan, pita je: • A zašto da me slikaš? • Pa da mogu da uvećam! user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *