|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VICEVI
17.1.2009 2:18:20   
mala curica

user posted image
Haso je vrlo tuzan jer je izgubio psa
-Sto ne das oglas u novine?-Pita ga Mujo.
-Ne vredi, bolan, moj pas ne zna citat!
--------------------------------------------------------------------------------
Mujo trebao da ide u lov, pa pozajmio od Hase psa-pticara.Kada se vratio iz lova Haso ga pita:
-Je li, bolan, kakav je ovaj moj pticar?
-Pa ne znam...Ili ga ja lose bacam ili on ne zna da leti.
--------------------------------------------------------------------------------

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 226
19.1.2009 19:02:59   
Romali
Ne znam je li bio, a i nije vic, nego tužna istina.

Danas mi stigao sms sljedećeg sadržaja:
Vlada BiH je zbog neisporuke ruskog gasa, velike hladnoće i pada nataliteta, a u cilju zagrijavanja, odobrila švaleranciju i kurvanje bez ograničenja pod motom ' svi smo naši, samo jaši! '.
Šalji dalje samo da akcija uspije.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

Neposredna veza do poruke: 227
19.1.2009 19:04:22   
mamyca
user posted image user posted image user posted image user posted image Izgleda da nije vic ali isto ti dodje.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 228
26.1.2009 10:17:34   
Lenka
Bora Čorba pjeva Obami:

predsedniče Obama,
okreni se ka nama.
pogledaj nas garavi,
mi smo dobre naravi.

nas su srbe j....i
i kad nisu trebali.
mi smo se kurazili,
sami k...c trazili.

molimo te leba ti, 
nemoj nas i ti j....i.
vi ste crnci, k....i,
necemo izdrzati!

jest da je prosto ... ali popravila sam kolko se moze ili ti ga ublazila :)))))

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 229
13.2.2009 20:33:26   
Nunichi
Kako se zove najpametnija plavuša?
Zlatni retriver.

-------------------------------------------------

Uci otac sina matematiku. Pita otac sina:
-Sine, koliko je 2+2?
Sin odgovara:
-Pet, babo.
-Ma nije bolan de hajd ponovo.
-Sine, koliko je 3+2?
-Sest babo.
-Ma de cekaj. Ja cu sad da kucam od stol, a ti mi reci koliko sam puta kucno od stol.

Kuca otac cetiri puta, kad ce sin:
-Babo, neko kuca!
-Ma ja sine kucam.
-Pa udi babo.

----------------------------------------------------------

(odgovor članu Lenka)
Neposredna veza do poruke: 230
20.2.2009 15:20:41   
Gigana
Evo jednog dobrog oglasa!

Prodajem državu !
Cijena: 0,01 KM
Prodajem državu marke "Bosna i Hercegovina" Dayton, godina proizvodnje 1995., na izvanrednoj lokaciji i malim izlazom na more, iz dva dijela, sa svim "custom made" institucijama i infrastrukturom, slugama i poslugom, pogodna za uzgoj stoke, malo "udarana", nema sirene (himne), sa stranim tablama, ko-zna-koji vlasnik, neuredni papiri, malo "prešla", treba malo popraviti ceste, mostove, fabrike, smanjiti zagađenje u Zenici, podmazati u Sarajevu, obrisati prašinu u Banjoj Luci, prepraviti u Mostaru, malo nahraniti narod i otvoriti im oči.
Ostalo-sve u redu. Ima što malo koja država ima : predivne planine, šume, vodu, rijeke i td.
Država je pogodna za sve vrste upravljanja (diktature, totalitarni režimi, autokratija, birokratija i td.), malverzacije, pljačku, otimačinu, ubijanja iz zabave, igre tipa zavadi-pa-vladaj i nahrani-pa-vladaj, prodaju stranim režimima i još mnogo toga.

Cijena - prava sitnica! Može i na rate.

Pozovite odmah i dobijte u ovoj jedinstvenoj ponudi gratis-poklon :
tri "političara" za upravljanje vašom državom.

Prodajem je radi odlaska u inostranstvo. (kao da je tamo bolje, op.a.)

Pozovite, jer VI TO MOŽETE!

Molim zainteresovane kupce da se jave na sljedeće telefone:

+387 51 339 102, +387 33 212 986, +387 36 314 686

ili na email:

kabinet@vladars.net, info@fbihvlada.gov.ba, hdzbih@hdzbih.org

P.S. Ako zvoni, a niko se ne javlja, probajte ponovo za 20 godina, slabo čujem!
A ako je zauzeto, imajte strpljenja, to me zovu ovi iz EU. To ipak kraće traje.

S poštovanjem cijenjenim kupcima

Milorad Tihić-Čović

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 231
20.2.2009 15:25:30   
mamyca
user posted image user posted image user posted image Dobar ti ovaj Gigana.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 232
20.2.2009 15:33:57   
adannn
user posted image

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 233
21.2.2009 23:18:15   
Ummuisa
Kaže Mujo : Crna Gora bi mogla najviše imati zaraženih od ptičije gripe.

Haso: a što?

Mujo: Kod njih sve soko do sokola! user posted image

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 234
22.2.2009 0:27:58   
remzy
ja svaka vam cast na vicevima extra su i nisam se odavno ovako ismijala !!!!!!!!!!!!
Imala sam i ja dva vica ali vec imaju napisana,pa reko da ih neponavljam,ali dok se sjetim drugih javim vam?!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Ummuisa)
Neposredna veza do poruke: 235
22.2.2009 16:47:32   
SelmydZany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo i od mene jedan vic,zagonetka....
Sta je to:cetvorica u istoj sobi,a samo jedan radi??????
Tri drzavna sluzbenika i ventilator....user posted image user posted image user posted image

Uvijek i zauvijek...
Nasi
Sara i Omar:-)

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 236
27.2.2009 8:09:10   
nesanica
Evo i od mene jedan apotekarskiuser posted image

Apotekar zaprepasteno kaze: Gospodjo to je opasan OTROV  i od mene ga ne mozete dobiti, jer biste njime mogli vrlo lako NEKOGA  da UBIJETE!!!

Ona ce hladno na to: Pa naravno, ja i  PLANIRAM da UBIJEM  MOGA  MUZA !! Apotekar; Gospodjo , moja je profesija HUMANA i ne zelim nista da cujem o tom ubistvu! Poslije njegovog komentara GOSPODJA  vadi jednu FOTOGRAFIJU iz tasne na kojoj je -  NJEN  MUZ  sa  APOTEKAREVOM  ZENOM u vrlo sexi pozi i daje je apotekaru!
OVAJ  ZAPREPASTENO  gleda fotos i KAZE  gospodji:

PA  STO  NISTE  ODMAH  REKLI  da imate  RECEPT pobogu!

(odgovor članu SelmydZany)
Neposredna veza do poruke: 237
27.2.2009 8:18:19   
Emina*
user posted image   user posted image   user posted image   Cula sam za ovaj, ali kad god ga opet cujem, uvijek mi je extra...

Kako se kaze ananas na bosanskom??
" Ve la havle, šišarke!"     user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu nesanica)
Neposredna veza do poruke: 238
27.2.2009 10:34:50   
Anoniman
Mujo i Haso rade u prodavaonici sirokog asortimana.
"Dobar dan."
"Dobar dan gospodo, kako vam mogu pomoci?"
"Pa eto, ja bi trebala neki deterdent za pranje."
"Gospodo imamo vam velik izbor: imamo Ariel, Persil, Faks, Avu u gelu, pa hidroaktiv..."
"Gospodine stvarno ste ljubazni, ja bi zapravo trebala nesto za pranje zavjesa."
"Onda uzmite Ariel hidroaktiv on vam je najbolji."
I vadi Haso Ariel i Ajax za staklo.
"Ali gospodine ja nisam trazila Ajax."
"Znam," kaze Haso "ali eto mislim, kad vec perete zavjese bilo bi dobro i oprati prozore, pa cete biti jos zadovoljniji."
"Imate pravo gospodine bas ste ljubazni, hvala..."
Mujo gleda i kaze:
"Svaka cast Haso, sad cu ja probati."
Dode opet jedna gospoda, pozdravi.
"Em... dobar dan gospodo, mogu li vam kako pomoci?"
"Trebala bih higijenske uloske."
"Stvarno imamo vam velik izbor. Hocete li s krilcima ili obicne, hocete li za slabije ili jace krvarenje, nocne ili dnevne Always ili Libresse."
"Dobro dajte mi Always s krilcima za normalno krvarenje."
Kad Mujo vadi uloske i Ajax.
"Pa gospodine, ja nisam trazila Ajax."
"Znam, al' eto mislim, kad se vec ne mozete j*, mogli bi bar oprati prozore."

(odgovor članu Emina*)
  Neposredna veza do poruke: 239
27.2.2009 10:49:32   
mamyca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 240
27.2.2009 10:51:47   
mamyca
Evo da i ja jedan napisem.user posted image

Kako ces zabaviti plavusu citavu noc?
Das joj papiric na kojem sa obje strane pise OKRENI!user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 241
27.2.2009 11:08:49   
Anoniman
Koliko je covjek svjestan svojih godina???

Sjedila sam u cekaonici kod zubara. Tako sam primjetila diplomu zubara i vidjela poznato ime i prezime. On je isao u moje odjeljenje i bila sam ludo zaljubljena u njega. Kada sam ga, medjutim, vidjela to nije bio on vec neki sjedi deda, izboranog lica, sa debelim naocarima.
Ipak, cim sam sjela u stolicu, nisam mogla da izdrzim i pitala sam ga:
- Da li ste Vi isli u Gimnaziju?
Rekao je:
- Da, maturirao sam 1974 godine, otkud znate.
- Pa bili ste u mom odeljenju, odgovorila sam ushiceno.
I onda me je taj odvratni, sjedi, coravi, izborani starkelja pitao:
- A sta ste predavali?

user posted image

(odgovor članu mamyca)
  Neposredna veza do poruke: 242
28.2.2009 19:31:17   
mala curica
Medicinski fenomen

Dodze Fata kod doktora i kaze:
"Doktore imam jedan veliki problem.
Ni jedan muskarac ne moze da me zadovolji
-Pokusajte s dva muskarca!
-Ma, pokusala sam sa dva,tri,cetiri i nista!
-Probajte s pet iili deset.
-Probala sam i to
-Fato, vi ste medicinski fenomen!
-Fenomen,doktore,fenomen a ne
kuser posted image kao sto selo prica!

Novogodisnji poklon

Pricaju Mujo i Suljo sta su kupili zenama
za Novu godinu.Suljo kaze:
-Ja sam kupio "Mercedes" i haljinu.
Mujo kaze:
-Dobro haljina,ali sta ce joj "Mercedes"?
-Ako joj se ne svidza haljina,neka se odveze
Mercedesom pa da je zamijeni.
A ti?
Mujo odgovara:
-Kupio sam joj četku i vibrator.
Suljo pita :
-Dobro četka, ali sta ce joj vibrator?
Mujo kaze:
-Ako joj se ne svidza četka,neka se jeuser posted image !!!!

< Poruku je uredio mala curica -- 28.2.2009 19:41:13 >

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 243
6.3.2009 14:46:20   
D_K
Dragi moji...
Sigurno ste već čuli da više nemam vozačku dozvolu!
Kako stalno kruže glasine da sam bila pijana ispričati ću vam cijelu priču:

Jučer me zaustavio policajac i rekao:
" Kontrola, pokažite mi vaše papire. Osim toga čini mi se da ste pijani" .
Ja: Gospodine policajče sigurna sam da ništa nisam pila.
Policajac: OK napraviti ćemo mali test !
Zamislite vozite mračnom ulicom i ususret vam dolaze 2 svjetla? Što je to?
Ja: Auto.
Policajac: Pa jasno da je auto, ali koji.... Mercedes, Audi ili BMW?
Ja: Pojma nemam.
Policajac : Dakle, ipak pijana.
Ja: Zajamčeno nisam!!
Policajac: OK, onda još jedan test. Vozite mračnom ulicom i ususret vam
dolazi jedno svjetlo, što je to?
Ja: Motor.
Policajac: Pa naravno, ali koji HONDA, KAWASAKI ili HARLEY?
Ja: Pojma nemam.
Policajac: Znaci ipak pijana.
Pomalo bijesna velim: Može jedno protupitanje?
Dakle, uz cestu stoji jedna dama u minici , mrežastih čarapa i visokih
peta, tko je to?
Policajac: Pa jasno da je to kurva.
Ja: Pa naravno da je kurva, ali je li to vaša kćer, vaša žena ili
vaša mama ?

I ETO, UKRATKO; OD ONDA NEMAM VIŠE VOZAČKU DOZVOLU !

Neposredna veza do poruke: 244
12.3.2009 18:04:07   
Aminad
Pročitah ovo na facebook-u i baš sam se nasmijala!

PLAVUSINO PISMO SINU...

Dragi sine,
Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas.
Neki je dan je tvoj otac procitao u novinam da se po statistikama vecina saobracajnih nezgoda desava 1km udaljeno od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je preljepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Jucer sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo... Ovdje vrijeme i nije tako lose. Prosle sedmice samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sljedeci put 4. U vezi one jakne koju si zelio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep. Napokon smo sahranili tvoga djeda: pronasli smo njegovo tijelo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobjedio dok smo se igrali skrivaca. Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osjecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno.
Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... odrzava travnjak. Tvoja sestra Julia, znas ona koja se udala za svog muza.. napokon je rodila! Ne znamo jos spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni... Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama". Tvoj rodak Pol se ozenio.. po cijeli dan se moli pred zenom, jer je djevica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Zanou.. on je grozan.. zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!!!! Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas zivjela, uzela je kucni broj sa zida i ponijela ga sa sobom. Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti. Mama koja te voli.

P.S. Htjela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kovertu.

Merjema 02.08.2002.
Imran 11.11.2005.
Burhan 27.11.2007.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 245
13.3.2009 10:56:42   
SelmydZany
IZVORNA PORUKA: Aminad

Pročitah ovo na facebook-u i baš sam se nasmijala!

PLAVUSINO PISMO SINU...

Dragi sine,
Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas.
Neki je dan je tvoj otac procitao u novinam da se po statistikama vecina saobracajnih nezgoda desava 1km udaljeno od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je preljepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Jucer sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo... Ovdje vrijeme i nije tako lose. Prosle sedmice samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sljedeci put 4. U vezi one jakne koju si zelio, tvoj ujak Pjer mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep. Napokon smo sahranili tvoga djeda: pronasli smo njegovo tijelo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobjedio dok smo se igrali skrivaca. Prije nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osjecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno.
Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... odrzava travnjak. Tvoja sestra Julia, znas ona koja se udala za svog muza.. napokon je rodila! Ne znamo jos spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni... Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama". Tvoj rodak Pol se ozenio.. po cijeli dan se moli pred zenom, jer je djevica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Zanou.. on je grozan.. zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!!!! Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas zivjela, uzela je kucni broj sa zida i ponijela ga sa sobom. Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti. Mama koja te voli.

P.S. Htjela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kovertu.

Ovo mi je nesto najjace...citala sam ovo pismo nekad davno,ali i sad sam se nasmijala do bola....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Uvijek i zauvijek...
Nasi
Sara i Omar:-)

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 246
16.3.2009 14:34:45   
D_K

Što kaže Ciga?
Život ide do jedanaeste, a posle žena, deca...

Došao Mujo u goste kod Hase, u Nemačku.

Haso, sav ponosan, pokazuje mu stan: dnevni boravak, spavaću sobu, WC, kupatilo ... dosta toga jer je stan veliki.

Od tolike šetnje Muji se prisralo, ali je zaboravio gde je WC. Nije bio siguran ni da li bi ga znao koristiti, a i sramota ga je da pita.

Uzdajući se u svoju snalažljivost, izgubi se na trenutak i dok ukućani nisu gledali, iščupa filadendron iz ćupa u dnevnom boravku, posere se unutra i vrati biljku kao da se ništa nije dogodilo.

Ipak, bilo ga je sramota, pa je izmislio priču da mora hitno kući u Bosnu, jer kao nije baš siguran u Fatu, ona sigurno nešto mulja dok njega nema ...

Otišao je glavom bez obzira.

Posle mesec dana dolazi mu pismo od Hase:

"Mujo, priznaj gdje si se posrao. Već smo se tri puta selili."

(odgovor članu SelmydZany)
Neposredna veza do poruke: 247
16.3.2009 15:17:04   
gvendolina
Uhvatio Mujo zlatnog kuhara:
Kaze kuhar Muji: daj mi malo mesa i rize,ispunit cu ti tri paprike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 248
18.3.2009 11:04:05   
dana3
Mladic se obraca ocu svoje djevojke:
-Dosao sam da prosim vaginu vase kcerke!
-MIslis...ruku!??-ispravi ga zaprepasteni otac.
-Gospodine ,da sam htio masturbirati ne bih se zenio!

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 249
22.3.2009 15:01:07   
large
Cekao Haso voz za Sarajevo i dosadjivao se na stanici kad ugleda neki aparat....
na njemu pise:"ubacite novcic i reci cu vam tko ste"
Haso ubaci ,kad iz aparata glas:"vi ste Haso i cekate voz za Sarajevo:"
on izbezumljen nemoze da vjeruje i pokusa ponovo,ubaci novcic i aparat opet ponovi:"vi ste Haso i cekate voz za Sarajevo:"
skonta Haso da pokusa zeznuti aparat te stavi kondom na glavu,ode do aparata,stavi novcic,kad iz aparata glas:vi ste Haso i dok meni ovdje glumite kuruser posted image ode vam voz za Sarajevo".
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vole te mama i tata najvise bebacha nasa mava....

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *