Mya_81 RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (17.12.2014 23:07:05)
|
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Hannica U jednom trenutku mi se sažali na mene, gledam one gospoje tamo, kako god se okrenu stomak ravan, a kad sebe vidjeh...tuga brate, sagela se a 10 šlaufića se nabralo, svaki od po 4-5 cm.[sm=smiley36.gif] Helenejse spustim onu majicu što sam je par minuta prije zavrnula.[sm=smiley36.gif] Kontam da me snime i metnu na yt bila bih veća senzacija od Ekrema Jevrića u njegovo vrijeme.[sm=sad.gif][sm=sad.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] hannice, no hard feelings ali ja mislim da lazes za svoj stomak. Ja ti nista ne vjerujem, ali ozbiljno [sm=smiley36.gif] Da bar. Pa hebo vas, ja sam troje djece rodila, logično da su mi mišići oslabili, a nisam ništa ozbiljno vježbala od rođenja A i U.[sm=smiley36.gif] Ma, svejedno je to, naravno da moraju biti opusteni, ali svejedno ti si slim tip i ne mislim da imas neke strahota slaufe. Ok, naravno da ces to rjesavati ako nisi zadovoljna samom sobom, ali uvijek preuvelicas garant [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|