Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 23.1.2015 14:07:44
Angelica
a šta kad se dotjeras za 2 mjeseca i nećeš više ni mišice a ni da mršaš je li se tad navali jest ili se moraš održavat opet vježbama
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 23.1.2015 23:58:38
saritaa
IZVORNA PORUKA: Angelica
Slika od veceras ja i moja podrska
ne znam Bogami sta vjezbas, vid' te sto si zgodna
a inace ja vas redovno pratim pa mozda se nekad i pridruzim
palacinko super izgledas
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.1.2015 0:59:18
Full Moon
Da se tuspasim, krenula sam konacno vjezbati, doduse ja idem na treninge, znaci rjedje vjezbam nego vi, ali fakat osjetim misice konacno , da mi je makar par mjesci ne posustati
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.1.2015 8:25:57
Angelica
sarita živio čiča gliša
Full Mon , ti nemas problem s kilama, hoćeš čvrstoću
Što rekla palačinka bolje se osjećam, meni je šesti dan i već mogu izdržati 40 minuta, malo u nekim vježbama posustanem a ni približno nije kao što je bilo prvi dan ni jednog skleka nisam mogla napraviti a sad 3
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.1.2015 9:22:38
Hannica
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Da se tuspasim, krenula sam konacno vjezbati, doduse ja idem na treninge, znaci rjedje vjezbam nego vi, ali fakat osjetim misice konacno , da mi je makar par mjesci ne posustati
Šta ima ...rjeđe...prosto nemoguće.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.1.2015 14:25:01
Full Moon
Hanice, pa sta cu, skontah vi se zadale svaku noc, a mozda da me neko uputi u te vase klipove po kojima vjezbate, ono da imam rezervu za kuci Angelica, ma misice nabijam, nema sta ;)))) mozda i koji gram nabacim, nikad ne znas
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.1.2015 22:06:48
Angelica
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Hanice, pa sta cu, skontah vi se zadale svaku noc, a mozda da me neko uputi u te vase klipove po kojima vjezbate, ono da imam rezervu za kuci Angelica, ma misice nabijam, nema sta ;)))) mozda i koji gram nabacim, nikad ne znas
Ljudi postaju nalik na kokoši, slabo vide i rano liježu. A jutrom žure na kopanje zbijeni u gomile duhana. Džepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 25.1.2015 21:57:20
Angelica
Mnogo sam gladna poslije treninga sta da uzmem da zavaram želudac?
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 25.1.2015 22:30:22
Mya_81 RR
Ja bih sve krenula, a onda skontam da mi nije pametno bez sportskog. Onu patnju ne bih vise trpila. Nema sanse da sad dajem jos i za to novce, ne znam zapravo ni koliko bih morala iskesirati za to, tako sa trebam pricekati s tim jos neko vrijeme