|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar
4.12.2014 8:56:58   
loptica7
Dobro jutro svima!

Čestitam svima na lijepim i urednim kontrolama. user posted image user posted image user posted image user posted image

Marinčii možda on samo čeka da pođu trudovi, da ne forsira, jer ako ti je plodna voda ok, neće se žuriti, jer nema potrebe. Iako je beba na zadak, neće forsirati porod do zadnje, a termin ti još nije prošao. To za plaćanje cr ne znam, ali kako sam čula neće oni da uzmu pare ranije, jer to smatraju mitom, a poslije poroda na cr ili prirodno, ako im daš, tretiraju to kao zahvalu. Sve je to bez veze, jer svi mi osjećamo da im moramo dati, a s druge strane sami smo krivi, jer ih je to sam narod naučio, od naših baka i djedova, pa sve do danas. Žalosno, a još je gore kad se pojavi dr koji te ne želi ni pogledati prije nego mu platiš. Ima ih svakakvih, a da im nije drago uzet pare, je svima, vrlo ih je malo koji to odbiju.user posted image user posted image

Kratko ću za vakcine, ja sam svojih oboje cijepila, sve do sada. Curica je primila i školsku, a dečka ta ide iduće godine. Ovo ću isto cijepiti, a uvijek nam je Boga na pomoć, o bilo čemu da se radi. Ne možeš biti pametan što napraviti, ali to je na nama roditeljima da odlučiš. Možemo razgovarati šta je tko napravio, ali ja prva ne bih nikoga savjetovala što da napravi, jer i sama se uvijek dvoumim.

P.s. slike su prekrasne.user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 201
4.12.2014 9:23:23   
mala curica
Jutro user posted image
Ja sam se naspavala tu i tamo.
Udjoh samo da pitam zasto nema Ilhane nikako.Ako se neko cuje s njom
da joj prenese puno pozdrava od mene.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 202
4.12.2014 9:46:11   
marinčii
Jutro
Nadam se da ste mi sve naspavane i odmorne
MORENAA,ANDY divne ste ♡
A tek ova mala ljepotica sa predivnim okicama♡ .,preslatka je ,nek ti je uvijek ziva i zdrava...
LOPTICE e ja sr i bojim da nije bas jedan od tih koji nece nista poduzeti dok mu ne ponudim novac a iskreno mene stid prije ista govoriti ne bi da ga uvrijedim ako grijesim .Ma vidjet ce mo u ponedeljak da je meni samo izdrzat dotada,sad se bojim da prije ne krene ,joj ja i moji strahovi...
Jesi ti bila na kontroli?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 203
4.12.2014 10:07:21   
marinčii
UNVHY sretno na kontroli danas ,javni nam se kad se vratis...
VANCHII znaci jos nista kod tebe,mogu misliti kako si nestrpljiva.Dokad ti je tm kuci?nadam sr da ce ti poceti dok je tu..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 204
4.12.2014 10:39:38   
loptica7
Ne znam Marinčii što bih ti rekla za tvog dr, jer sam o svima čula priče, njega ne znam, ali isto tako nisam čula da mu treba platiti prije za cr. Nedavno je porodio jednu prijateljicu, bio je dežurni i nije ništa tražio prije, a poslije mislim da su ga ˝počastili˝.
Koliko znam oni kod nas teško puštaju na cr i čekaju do zadnjeg trena. Evo jedna kratka priča, a ja sam rodila isti dan kad i ova žena. Žena trudna s blizancima, prva beba ide glavom dolje, druga je poprijeko. Njen dr traži cr, a šefica ne dopušta, jer kako ona kaže kad se 1. rodi, 2. beba će se okrenuti. Porod nastupa i 1. beba se rađa prirodno, a 2. se ne okreće i otkucaji počinju slabiti, te majka završava na hitnom cr, a beba je prebačena na pedijatriju. HB sve je ok bilo s obje bebe.
Ovo ti pišem, jer ponekad ni cr ne ovisi o dr koji nam vode trudnoću, nego i o njihovim šefovima. No, ti ne brini, još nisi prošla termin, na kontrolama je sve ok. Beba se još nije okrenula, pa vjerovatno čekaju mogućnost da se okrene, jer ima slučajeva da se okrene dan prije ili na sam dan poroda. Još malo i stižu nam naše bebice. Samo hrabro i pozitivno. I ja sam jako nestrpljiva, a imam još 20-ak dana do termina.

Na kontrolu ću idući tjedan. Ja njega nazovem jedan dan kad hoću i onda mi kaže da dođem, tu večer, sutra ili prekosutra. user posted image
Ne trebam se naručivati puno prije, jer kad ideš privatno, možeš što hoćeš, samo im plati.user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 205
4.12.2014 10:48:59   
Bubydina
Bejbibi ma naravno da je plus,uvijek je lakše kad imaš svog doktora u bolniciuser posted image
a kud bi ti veći plus od Velagićauser posted image
naša Sdz je vodila trudnoću kod njega
i bila zadovoljna,
poslije poroda je rekao da je sestre odvezu do vrata
da vidi i cmokne mužauser posted image

Ako se čega sjetiš,
slobodno pitajuser posted image

Ilhana je dobro,baš nam se jutros javila,čeka prirodni porod,
neće joj inducirati porod,
a baš fali,
ja i ona smo bile najčešce na temiuser posted image user posted image

Eto idem ja,
da vam ne smetam ovdjeuser posted image user posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 206
4.12.2014 10:51:59   
rose 87
dan trudnice...
andy pupo je divan i sta kukas da si se udebljala samo stomo narastao
marincii a jesi ti radila ikakve nalaze da imas za svaki slucaj,neznam ustvari kakva je procedura kod vas ali ovdje ako se razmislja o CR urade se nalazi kao sto je i leme radila a cini mi se ni ona nije bila 100% sigurna da ce biti CR
vanchii hvala draga za savjete,moracu razgledati malo te sitne kolacice da napravim zbog gostiju,pite sam ledila (sirnicu i burek) pa cu vidjeti i kakvih kiflica da napravim da imam najvise radi gostiju da ne razmisljam sta da im posluzim

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 207
4.12.2014 11:26:00   
bejbibi
Evo mene po drugi put budnauser posted image morala sam odspavati.....

BUBYDINA hvala puno,pitat cu naravnouser posted image volim znati id A do Ž......po ovom tvom sto si pisala ne zvuci tako strasno....valjda nece biti gore do martauser posted image ...mada ima vremena,nadam se da ce se jos koja javiti iz bihaca :) a cekam UNCHY da se porodiuser posted image da kaze iskustvo.....jedino me brine to malo xa dijete sto ne daju barem nakon dva sata..i kolko sam te shvatila ti si rodila popodne a tek nekad ujutru na tusiranjeuser posted image to je malo predugo,mislim da je dva sata cekanja taman....

Ostale hello...sta se kuha danas :).... Meni se jede grah user posted image ...i dobra vam ta ideja o zamrzavanju hranuuser posted image i ja bi to mogla..mada meni nema ko da dolaziuser posted image ali radi nas da imam

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 208
4.12.2014 11:29:15   
Andy_Bec23
Dd drage moje, ja u kupovini.. Morena duso evo me sa majkim pa et otom potom koliko me nasekirala onaj dan ;)

Danas pravim strucu od mesa sa krumpirom ... Niko mi nista nekaze za moj kolacic juce sta sam napravila??

Danas pravim jos oblatne sa mlijekom ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 209
4.12.2014 11:31:40   
marinčii
ROSE radila sam prije tjedan dva naleze krvi i sve je bilo ok,bas sam pitala doktora kaze nema potrebe nista ako legnem u petak odma ce mi utaditi ekg i pogledat ce ga internista i kao jos neki nalaz na ugrusavanje krvi al sveboni to urade taj dan kad legnem.
LOPTICE7 pa neznam bas jel to tako ,evo iskustvo moje sestre,ona je iz Ljubuskog ,vodila trudnocu privatno kod dr.Vukojevica 15,dana pred termin beba naopako on laze mozes ti to rodit i prirodno jer je druga beba,ona se boji i nece ,zove dr.Busica i narucuje se kod njega privatno ,on veli beba se sigurno nece okrenuti jer nema vise vremena,ona njemu gocori da ona hoce carski on govori ok ,na termin dodji i odradit cemo.NJoj bas na termin krenu bolovi ,legne u bolnicu i tu jedino KNezevic veli da bi mogla prirodno a svi kao sigurniji je carski ,na kraju dr.Busic u sred noci je odvede u salu i urafi carski pod izlikom danje bio hitan ,naravno kad je njen muz ponudio novac...eto ti..ako ovaj moj bude nesto odugovlacio ja cu nac Busica i on ce to odraditi nekako se mislim da je on ipak najiskusniji ,mojoj mami je vodio trudnocu 90 -e ,prvi tada imao uzv i stvarno mislim i vjerujem da je strucan,e sad drugi par rukava jensto je paresa al boze moj malo koji da nije ...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 210
4.12.2014 11:59:52   
loptica7
Što se i ove moje priče tiče i meni, kao i ovoj ženi je dr. Bušić bio dežurni. On je htio carski, ali nije dobio odobrenje od šefice. Ta žena je meni ujedno i rodica i školska kolegica. Žena meni rekla da ta šefica nije htjela dat odobrenje za cr iako su i ona i dr bili za cr. Tako je mislim i kod tvoje sestre, nije htio riskirati ni njeno zdravlje niti bebino, nego je rekao da je morao napraviti hitan cr.
Što se njega tiče, ja isto imam povjerenje u njega, meni je pomogao i kod steriliteta i evo kojim slučajem, porodio me oba puta. Lijepo bi bilo i sad da on bude doli, ali koji god bio nije me strah. Znaju oni koji je njihov posao, a znam i ja šta me čeka.
Ipak bez Božje pomoći ništa ne ide.

Svi su oni pareše i jedva čekaju da im se da, kako dr tako i sestre. Žalosno, ali je tako.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 211
4.12.2014 12:10:08   
marinčii
Ma bas tako ,uzdat se u BOga i bit ce dobro,al eto lijepo je kad imas uz sebe doktora kojem mozes vjerovati i pouzdati se u njega .Sefica je Dr.Vajdana ona je dobra prijateljica od mm strine tako da ako bude potrebno zvat cemo i nju ,al eto nadam se da nece i da ce sve proci kako treba.

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 212
4.12.2014 12:30:01   
Bubydina
bejbibi oko pola 6,pa šivanje,mjenjanje smjene u 7,
pa su me iz rađaone prebacili u sobu poslije 8h,
došle druge babice i sestre u smjenu,pa nije im se odma dalo,
ti možeš sama ustati kad hoćeš(poslije ta dva sata u rađaoni),niko ti ne brani,
samo kad sam vidjela kako se jedna srušilauser posted image
a taj cijeli dan nisam ni jela ni pila,
a naravno dok si na dripu ne smiješ ni kap vode popiti...

Što se tiče bebe,
vjeruj da je na ovom odjelu bolje,
ja sam na onom drugom odjelu mogla bebu vidjeti tek u 12h,pa u 3h,
i imala sam jedva 15 min s njomuser posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 213
4.12.2014 12:59:04   
rose 87
aha marincii pa dobro to je ok,vancii ide sutra na kontrolu jeli a ti user posted image i ja cu sutra aBd i jedva cekam,da vidim jeli se ovo moje dijete okrenulo,jer jos uvijek osjetim udarce skroz nisko,nemogu vam ni objasniti,cini mi se sve oko stidne kosti da su ili bas na samom dnu stomaka,bas me nekada prepadne to,osjetim pokrete u gornjem djelu ali bas kao glavica da gura,ono nije standardni udarac...
joj jos ne smisli rucak,malo prosetala vani s E. bas nam je hladno napolju brrr

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 214
4.12.2014 12:59:11   
unchy
Pozz drage moje, evo mene. Brisovi su ok, osim ureoplazme pise pozitivno 10na4, prepisao mi je doktor tablete, pa sam isla i gore u bolnicu kod dr.kulenovica gledao mi je bebu, beba je mansala 3750, sve je uredu hvala Bogu i rekao mi je da se ne sikiram za taj nalaz jer nije velik pa ne bi trebao praviti problem. Samo me zanima kako sam mogla to dobiti jer nisam uopste imala odnose kako sam ostala trudna, a te brisove sam radila prije trudnoce i svi bili negativni...

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 215
4.12.2014 13:54:57   
marinčii
ROSE pa jel moguce da je bebica i kod tebe naopako ,i jantako slicno osjetim udarce nekad dole imam osjecaj da me kao gura nogicom i bas kao osjecaj bockanja...mada ne mora to nista znaciti jer sam i ja po stucanju bila uvjerena da se okrenuo bebac a eto nije bio...
UNCHY draga moja ma iskrena da ti budem sto se tice ti bakterija ja kontam da oni nama to unesu pregledima,ja isto nisam imala odnose nikako i evo radila bris na streptokok nisu ga nasli al imam neku proteus mirabilis iako doktor kaze da to nije strasno i da se inace ne lijece jos kako cu na carski onda mi kao terpija nije ni potrebna...al sto kazes bas mi cudna otkud te bakterije,pocinjem sumnjat i u ove nase labotatorije mozda i oni ne rade posao kako treba...ko ce ga znati ,uglavnom ako ti je doktor rekao da se ne sekiras i nemoj ,bit ce to sve ok

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 216
4.12.2014 14:19:40   
unchy
marincii al stvarno da nisam radila prije trudnoce taj nalaz ne bi zalila i bio je negativan i sad pozitivan na ureaplazmu i pise da se prenosi spolnim putem,ma ko ce ga znati, sto manje ides bit ces zdraviji, nit ko provjerava one zeljezne sprave nit nista, ma Boga pitaj sta sve rade... samo molim Boga da rodim zivu i zdravu bebu, a za sebe se ne sikiram, postoje lijekovi, samo ne bi da mi beba pokupi kakvu infekciju ne daj boze...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 217
4.12.2014 14:39:31   
Andy_Bec23
Dobar tek ;)

user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 218
4.12.2014 15:26:30   
Amanni
Pozdrav svim trudnicama, po prvi put se javljam a odavno vas citam user posted image . Ja sam u 31 sedmici i ocekujem ako Bgd. djevojcicu ovo mije druga trudnoca imam sina od 2,5 god. Imam jedno pitanje za vas dali neka od vas ima ili je imala problem sa zeljezom? Ja u prvoj trudnoci nisam imala i sad u 31 sedmici se pojavio taj problem dobila sam tablete za zeljezo koje uzimam prije jela ujotro ali ih tesko podnosim stomak me pocne boljeti od nji. Ismail neka od vas neki prirodni lijek da zna ?
IZVORNA PORUKA: loptica7

Dobro jutro svima!

Čestitam svima na lijepim i urednim kontrolama. user posted image user posted image user posted image user posted image

Marinčii možda on samo čeka da pođu trudovi, da ne forsira, jer ako ti je plodna voda ok, neće se žuriti, jer nema potrebe. Iako je beba na zadak, neće forsirati porod do zadnje, a termin ti još nije prošao. To za plaćanje cr ne znam, ali kako sam čula neće oni da uzmu pare ranije, jer to smatraju mitom, a poslije poroda na cr ili prirodno, ako im daš, tretiraju to kao zahvalu. Sve je to bez veze, jer svi mi osjećamo da im moramo dati, a s druge strane sami smo krivi, jer ih je to sam narod naučio, od naših baka i djedova, pa sve do danas. Žalosno, a još je gore kad se pojavi dr koji te ne želi ni pogledati prije nego mu platiš. Ima ih svakakvih, a da im nije drago uzet pare, je svima, vrlo ih je malo koji to odbiju.user posted image user posted image

Kratko ću za vakcine, ja sam svojih oboje cijepila, sve do sada. Curica je primila i školsku, a dečka ta ide iduće godine. Ovo ću isto cijepiti, a uvijek nam je Boga na pomoć, o bilo čemu da se radi. Ne možeš biti pametan što napraviti, ali to je na nama roditeljima da odlučiš. Možemo razgovarati šta je tko napravio, ali ja prva ne bih nikoga savjetovala što da napravi, jer i sama se uvijek dvoumim.

P.s. slike su prekrasne.user posted image

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 219
4.12.2014 15:42:21   
unchy
Dobrodosla draga!!!
Ja nisam imala problema sa zeljezom u trudnoci, al jesam kao djete uvijek sa tim kuburila...
znam da ti je dobro napraviti onu vitaminsku bombu, ide 1kg cikle, mrkve, jabuka, limuna i 1 kg meda mislim da tako ide vidi jos na netu tacno i to sve sameljes na sokovnik i pijes po fildzan ujutro i navecer i tako mjesec dana i to je to, il ako mozes piti caj od zare.

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 220
4.12.2014 15:43:50   
unchy
A dobra ti je i thotema mislim da se tako zove, ampule koje pijes.

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 221
4.12.2014 16:05:40   
morenaa
Andy super izgleda mmuser posted image
ja sam se nahodala od jutros, sad odmaram.. vrijeme je bas bezveze,kisa mi je tako dosadila bljak..
Amanni dobrodosla, ja cesto imam probleme s nedostatkom zeljeza , pokusam prirodnim pripravcima jer mi tablete uzrokuju probavne smetnje, pokusaj povecati unos vitamina C i jedi sto vise povrca i crvenog mesa

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 222
4.12.2014 16:08:20   
Vanja88
dancic cure
samo da se javim :)
Mi smo jos 2u1 malo onako po dnu stomaka kao da cu dobiti, ali sigurno se spusta beba jutros ustala trba mi mnogo nize nego ovi dana
danas smo punih 39 nedelja i eto, usli u 40 :D
Marinci, mm ne zna do kad je kuci, moze veceras na put a moze u ponedeljak kad nadju turu tad inace ide, a i on ne forsira ovih dana da bi bio kuci bitnije je to jbg.
andi kako si napravila tu mesnu strudlu,bas izgleda socno...koje meso,cime si punila?
unci nemoj se sekirati oko tih briseva i uraplazme upravu je marinci oni to i pregledom malo prenesu, ti si svakako pri kraju sada
kad smo kod briseva saznala sam da je i moj negativan na streptokoku
meni sutra ujutru kontrolaaa...

2010: Andjeo 1 ..6w3d
2011: Andjeo 2 .. 8w0d
2013: Andjeo 3...12w4d
8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3
6.7.2015 Biohem. 5w5d

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 223
4.12.2014 16:17:37   
rose 87
marincii pa bio je prosli put na zadak okrenut,kaze dr. da zato osjetim taj pritisak i udarce tako nisko,ali kao to je ok jer okrenuce se on vec medjutim nebih rekla da se okrenuo,u prvoj trudnoci sam uvijek gore osjecala pokrete i mm je mogao da ih osjeti,sad nemoze ni djecak vise user posted image jer su bas nisko,malo mi krivo jer je jedno vrijeme uzivao u tim udarcima ali kako beba raste cini mi se da su sve nize
andy vao sta je to tako dobro daj nam recept gdje si bila ranije
uncy bas cudno za tu bakteriju ali hajd sad znaj odakle je,da tebi tvoja user posted image samo zdravo stigne aBd
Amanni dobrodosla,ja uvijek imam problema sa zeljezom,uvjek sam na granici,poseban recept nemam i ja pijem feroglobin tbl.,uzimam jabukov pekmez to mi dr. rece i bitan je c vit.
morennaa i meni je ova hladnoca dosadila,pojedoh se u kuci,voljela bih bar malo snijega pa da imamo sta raditi napolju

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 224
4.12.2014 16:23:17   
unchy
Vanja sad ces ti jos malo ako Bog da user posted image
joj draga bojim se da ne bi bilo sta bebi, al evo ona hvala Bogu non stop me lupka i gura sunce moje, da izdrzimo jos dvije sedmice i eto nas.
prepisao mi je doktor tablete AZOMEX i vaginalete Neo-Penotran Forte, tjesi me to sto sam danas gledala svoju bucku i da mi je dobro.

(odgovor članu Vanja88)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *