bejbibi
|
IZVORNA PORUKA: Bubydina bejbibi zavisi koji te doktor primi, koji bude dežurni, ja sam prvi put trebala na serklažu,i Džaferovic me primio,otezao toliko dana, na kraju je bilo kasno, tako da sam 2 mjeseca preležala,samo do wc smijela ustati ali ni jedan drugi nije se petljao oko toga, iako su govorili da treba što prije staviti serklaž, tako i oko toga, svaki dokt bolje postupi kad mu ko kaže da pripazi na trudnicu, i nije da odma moraš vaditi pare. Kažu traže pare,pokazuju džep,meni nisu, a ja kad vidim lijepo ponasanje svakome bi neki pokloncic dala Mnogi kažu da je dobar prema nama jer sam ja pokrivena ne znam kako i zbog čega,ali prema meni je bio super, a on i mm kao da se znaju 100 godina Šivanje nekoga boli,bar kažu,mene nije, a kontrakcije užas, kod kojeg ti doktora ideš a ja sam samo osla kod njega na uzv i da mi prepise infuzije a ni jednom nije drago,jedna je bila pacijent od Velagica, a Blažević je primio,jer je bio dežurni,ovaj se odma naljutio A sta je dzaferovic otezao toliko kod tebe????... Jel te doveo u.opasnost?.. Ma ja sam njega upoxnala kad sam lezala na ginwkologiji i nije mi se svidio... Ja sam kod velagica pa sad kako ce biti ... I ja sam pokrivena pa mozda taj salah bude i prema meni ok .. Ma iskreno nije do para al iz principa necu da dajem...normalno da cu pocas_tit..mada sam i protiv toga al eto mm tako ima obicaj i sa prvim je tako.... Ja sam prvo dijete u sarajevu rodila i tamo nakon dva sata dobijes dijete...po koliko zena bude u sobi,kad sw tusiras nakon poroda??? Mozes li malo o tome plz :) A joj ne svidja mi se to za dijete...ja cu trazit da odmah dojim.. I sta treba od stvari???
< Poruku je uredio bejbibi -- 3.12.2014 23:21:57 >
M 03.08.11-----> BABIN SIN ;) A 23.03.15------> MAMINA CURA ;) E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;) "Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti" Neki autor...
|