Bubydina -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (3.12.2014 23:52:36)
|
Džaferovic je dobar doktor,ljubazan, ali eto trebao je malo pozuriti on nije,i na kraju Velagic kaže kasno je, nije odobrio tako da sam došla kući, ma duga priča... A Velagić je glavni gore,šta bi ti bolje[sm=smiley36.gif] za bebu ne znam hoće li ti je odma dati[sm=zmeden.gif] Imaš 4 sobe za trudnice,i 4 za porodilje, najveca soba ima 8 kreveta,po jedna žena na svakome krevetu sa sobom trebaš ponijeti;pidžamu,spavaćicu,papuče,ogrtač,stvari za ličnu higijenu, tvoj izbor[sm=smiley1.gif] odjecu u kojoj dođeš nakon presvačenja daš svojima da je odnesu, ne nosi torbu,jer ne daju torbe, za bebu ce ti trebati samo odjeca kad krene kuci, za pempas nisam sigurna jel treba na ovom odjelu,jer je moja beba bila na drugom odjelu ne mogu se dalje sjetiti,ako se sjetim javim ti,ili pitaj[sm=smiley36.gif] a pokrivene u bolnici gledaju čudno samo pojedine žene[sm=smiley36.gif] dok osoblje te tretira kao i ostale[sm=smiley1.gif] a Salah mi je uvijek na hodniku nazovao "selam"[sm=smiley36.gif] jer kažu i on je vjernik(kakav ne znam[sm=smiley1.gif]) Ja sam rodila oko pola 6h(poslije ikindije), ujutro u 5 je ušla sestra da nas odvede do wc-a,i da se istuširaš, ti možeš sama ustati,ali vecinom mnogima dođe slabo,
|
|
|
|