RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 15:36:18)

Vanchi je dobro kaze malo je ospavala ... Bebac je u inkubatoru ali dise sam i sve je hvala dragom Bogu uredu. Danas ce ga njoj dati i muz joj dolazi pa nemoze da doceka. Malo ju rana boli al proce i to ... Et kratko sad cekamo vijesti od marinci ;)

enno -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 15:50:48)

Cestitam Vanchi ! Sutra mi je termin, a jucer sam isla na kontrolu i CTG, sve je okej...kaze doktorica ako nema nikakve bolova do petka, eto ja moram ostati u bolnici.

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 16:55:30)

Cestitam VANCHI od srca:))) da ti je ziv i zdrav sin,puno zdravlja,srece i ljubavi vam zwlim :)) pusaa

Jel se ko cuo sa MARINCI?? U svakom slucaju i njoj puno puno srece:))

Ostale kako ste??? Tek sam sad uspjela na sw. Konektujem na rr

morenaa -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 18:13:58)

Ja sam slala Marincii poruku al ne odgovara.. nadam se da je sve ok.. drago mi je da je Vanchi dobro..

mala curica -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 18:18:59)

Mislim da bi Marincii trebala da se javi moreni ili sad ja ti pomijesala.Vidim ni nje danas nema.[sm=smiley13.gif]
Prvo neizvijesnost zbog Vanchii pa sada nasa Marincii.
Samo da nam neko javi da je sve ok s Marinci i bebicom,da ne virim vise.
Boze Decembarske terminuse ce me ''izludjeti'' ,o svakoj mislim i brinem se kao da je licno poznajem.[sm=smiley1.gif]

A evo morena se javlja bas kada je spominjem[sm=smiley1.gif]

unchy -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 19:10:52)

pozz drage moje moze li ko zvrcnuti marincii da vidimo kako je...

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 19:17:05)

Morena mozes li nazvat ju?

Mir@H -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 19:51:42)

I ja udjoh da vidim sta je sa Marinci...

morenaa -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 20:02:11)

Marincii rodila oko 17 h, sve jeok proslo,beba 3100 g, mamu boli rez al bit ce to sve dobro[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif] ajd nek jedna otvori temu ja sam bas u guzvi trenutno

Mir@H -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 20:16:19)

Cestitke marinci,sve najbolje tvojoj bebi,tebi brz oporavak. Mora malo da boli,posijecemo prst pa boli a kamo li toliko slojeva tkiva...proci ce aBd

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 21:28:44)

Napokon i o marinci vijesti... Cestitam od srca na bebacu .. Zelimo brz i lak oporavak ....

Juhuuuu evo vec 4 bebice sad smo unchy i ja na redu jel?

unchy -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 21:29:27)

Ajiiiii mansala mansala da su zivi i zdravi 100 godina. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Vilenjak -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 21:33:19)

Hvala Puno [sm=smiley14.gif]

unchy -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 21:35:02)

Andy sad smo mi na redu hehehe ja mislim da imaju jos Ilhana i Loptica meni se cini pa onda ja i ti, ako se one nisu porodile vec jer se odavno ne.javljaju

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 21:35:33)

A da i loptica7 isto na redu ajmooo

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 21:36:59)

Ilhana je u fb grupi koliko ja znam ja nisam tamo a tu se nije javila od septembra ako se nevaram ....

Sad ce mo i mi ako dragi Bog da ;)

unchy -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 21:37:57)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

unchy -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 21:39:48)

Nisam ni ja u fb grupi kako se ono desilo.sa zlatom, a i bilo mi ono bezveze, ovo je bolje.

loptica7 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 22:23:38)

Evo i mene.
Vidim da ima lijepih vijesti.
Marinčii... i ovdje ti čestitam od [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]. Javi se što prije da čujemo detalje.[sm=smiley1.gif]

Kako vidite nisam se porodila. Bila sam večeras na kontroli. S bebicom je sve ok, pravilno je okrenuta. Danas smo po UZ točno 38+0 tj.
Dr. procjenjuje da je beba oko 3.300 kg, znam da to varira, ali kako mi je trbuh manji nego u prve dvije trudnoće, strah me da beba ne bi bila premala. Ali nadam se da će imati barem 3 kg.
[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 22:48:22)

Unchy mene pogodilo isto jako i morala sam se maknut a i previse mi bilo ono tu mi mekako draze a tu sam i 3 godine ;)

Loptica7 sad ces ti ;) ma neka mas jos malo

Ode se kupat i spavat ljubim vas

unchy -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 23:16:15)

Ja imam neki osjecaj da je nasa slijedeca sedmica [sm=smiley36.gif]

rose 87 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 23:51:32)

da se i ja javim,imala danas nekog posla citav dan,zato me sad uzasno bole ledja i noge mi otekle strasno [sm=smiley13.gif]...bit ce bolje,ma i drustvo je bilo nidje veze,bas covjek nemoze s nekim ljudima ni naopako,nevolim zavidne i pokvarene ljude [sm=hudicek1.gif] posebno kad jos umisle da su svu pamet svijeta pokupili grrrr[sm=hudicek1.gif]...eh eto izjada se ja,hahaha,da mi nije ovog foruma samo bih mm zvocala a nevolim ga glupostima zamarati jer on to shvati ozbiljnije uvjek nego sto ustvari jeste,nemojte vi meni zamjeriti
marinci nam je dobila svog [sm=duda.gif],neka joj je ziv i zdrav bas i ja jedva cekam da pomirisem svoju [sm=duda.gif] aBd
unchy,andy,loptica,eno,ilhana i bambina(i ona je ovdje nekada pisala) vas iscekujemo sad,pa ostat ce nam prazna tema [sm=smiley13.gif],valjda ce poceti da se javlja vise [sm=nosecka.gif]

Azja -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (10.12.2014 0:30:33)

Seka u bolnici visok puls i njen i bebin otkucaji srca [sm=smiley19.gif] Beba je dobila jos na tezini sad je 4 kg i 200 grama [sm=smiley5.gif][sm=zz_wub.gif] MasaAllah ali se bojimo jer nema niceg no bola ni otvaranja. Kaze doktor da bi vise volio da ima kontrakcija i naznaka da ce cekati i da je bolje da bude radi pulsa nje i bebe u bolnii pod nazdorom [sm=smiley13.gif]

Ima li ko savjet slicno da je prosao ? Ista [sm=zz_oops.png]

rose 87 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (10.12.2014 1:02:31)

Azja a odakle nam pises,za nju je bolje ako je takva situacija da je u bolnici pod nadzorom,prosao joj je i termin a [sm=duda.gif] ce svakim danom vise rasti,ja sam prosla termin i na kraju mi je uradjen CR,bilo je nekih komplikacija i sva sreca da se tako zavrsilo jer sam na kraju rodila djecaka od 4,800gr...neznam jesu li njoj spominjali indukciju ako vec misle da se moze prirodno poroditi,drip ili gel,neka pita dr. za to

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (10.12.2014 1:16:51)

Evo i mene..ja ne mogu nesto spavati..nisam nimalo pospana....MARINCI draga cestitam id srca..puno srece,ljubavi i zdravlja ti zelim :)) brz oporavak naravno....

ROSE i meni se cini da ova tema nece biti aktivna tolika kad odu ove decembraske trudnice ;)... Mada cu ja pisati pa makar i sama sa sobom hahahha...meni termin 17.3 pa imam fore ihahaj [sm=bravo.gif]
Nadam se da ce nam se javljati jos trudnica :) da ne bude prazna tema :(

Aht laku noc...pokusat cu zaspati nekako[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>