milenium -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (9.12.2014 1:02:29)
|
Vanchi čestitam,nek ti je živ i zdrav a tebi sve najbolje,da nam se što prije oporaviš[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] moja vanchi tko će se sad sa mnom ćaskati iza ponoći[sm=smiley19.gif] marinci javi se preko vibera čim uhvatiš signal,ja te zamišljam na ctg i šalješ nama poruke ovdje o odmah krenem [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. tako mi je drago da sve redom dobivate svoje bebice. još kad sam čula da je vanchi rodila i da je sve ok,ma koda sam ja. hormoni valjda. al to je [sm=smiley19.gif] od sreće,tako ja i kad se netko ženi,iako ne poznajem mladence tako mi nešto drago i krenem [sm=smiley19.gif] loptice, možda se ja i ti sretnemo u rodilištu[sm=smiley1.gif] napiši mi u pp ime da znam pitati za tebe kad dođem rodit ako slučajno i ti budeš tu[sm=smiley1.gif] azja navijamo za tvoju seku da sve prođe ured aBd[sm=bravo.gif] unchi i mene kiselina muči pogotovo na leđima kad spavam. morena i kod nas neki virus,malena bolesna ,imala 39,pa mučna ,nisam mogla ništa od nje,čak nisam mogla ni pojest od nje u miru,pa onda uhvatilo mene pa sad mm prehlađen. iza njega će dječak,tako to obično kod nas bude. i ja se nekako jedva krećem a moram tj prisiljena sam sto stvari obavit. u petak sam išla radit onaj combs test,pa sam radila uk,pa sam trebala na uzv bubrega al su mi otkazali za drugi put,pa sam džaba hodala, danas išli na sućut, sutra moram malenog voditi na ortopediju a tako mi se neda,mm će vozit jer neda meni zbog trudnoće,nadam se da će i nalazi sutra bit gotovi i da će biti ok. idem prije podne,da sam popodne svratila bih do marinci jer ću u istu bolnicu. previše mi je događaja i hodanja,ne znam gdje sam. maloprije išla oftamologu jer imam dioptriju,kaže povećala mi se sad u trudnoći[sm=smiley13.gif] .ah što mogu[sm=smiley13.gif] stvarno smo mi žene jadne[sm=smiley13.gif] moram kupit sto stvari u ljekarnoj za bolnice,jedino mi je krevetac namontiran jer ga nismo nikad ni sklanjali i sad stoji i čeka svog vlasnika[sm=smiley1.gif] enno sretno i tebi javi nam se s novostima ako bude. scarlet nemoj jesti slano radi tlaka,a za povraćanje,pij često vodu al pomalo,badema ,grickalica,nemoj masno i začinjeno. eto moje ženice pozdravljam vas,idem spavati leđa me bole od napora valjda,sve mi dodijalo.
|
|
|
|