RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

mamabb -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 13:49:08)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0524/t89-DSC060.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0524/hop-DSC060.jpg[/img]
Evo nakon drugog puta vraćaju mi cipele za koje tvrde da su popravljene. Ne znam, dal oni smatraju nas/mene budalom kad mislie da je ovo OK i da bi ovo ovako ja trebala uzeti obuti. Mislim cipele obuvene jedan dan[sm=hudicek1.gif]

M kao Mama -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 15:58:03)

strašno, mamambb lijepo zovi inspekciju

leona81 -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 16:21:31)

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele/00012101092551/Salonke%20s%20punom%20petom.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=zene/zene-cipele/zene-cipele-salonke

evo mojih:) danas ih dobila[sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 16:23:24)

Od kogaaaaaaaa [sm=bravo.gif]
Me like [sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 16:26:25)

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele/00012101090862/Zatvorene%20salonke.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=/zene/zene-cipele/zene-cipele-salonke
Ja bih ovakve....[sm=smiley13.gif]

bellla -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 16:52:02)

Lijepi Zagreb:)

steta sto mi nemamo Deichmann,toliko dobrih povoljnih stvari[sm=smiley13.gif]

leona81 -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 17:29:27)

dobila od svekrve:) iz karlovca doduse:) imat cemo i mi deichmann uskoro, imam info:)

SdZ -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 17:32:52)

IZVORNA PORUKA: Lady26

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele/00012101090862/Zatvorene%20salonke.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=/zene/zene-cipele/zene-cipele-salonke
Ja bih ovakve....[sm=smiley13.gif]

Ove su bas super. Ja imam slicne, samo malo je veca peta i jos jedne slicne, samo je puna peta.

M kao Mama -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 17:37:06)

Leona, ozbiljno, a znaš li kada, zaista su super i povoljni

bellla -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 17:47:51)

Leona,stvarno?woohoo!![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

leona81 -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (24.5.2012 21:04:34)

ne znam jos u kojem gradu ce biti prva radnja ali su pregovori u toku i trebalo bi biti uskoro...ako sta saznam javim vam:)

mamabb -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 10:55:21)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

strašno, mamambb lijepo zovi inspekciju

Zamisli ona mene ubjeđuje da su oni meni popravili cipele a ja cipele držim ovakve u ruci[sm=hudicek1.gif]

maxus svratila -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 11:19:07)

mamabb
Lijepo fino ih obuj, i odi do radnje, sjedni uzmi takve iste sa police i uporedi prodavacici pred ocima uporedi dvoje cipele, nemoj da te prave budalom.
Ja ne bih izasla iz radnje, jos uzmi mobitel i kazi im da zoves trzisnu inspekciju. Sjedi i cekaj.

Mi smo za novu godinu u deichmann u minhenu bili, muz kupio seb tri para cipela za 35 eurica, doduse dva kupis i treci gratis, bila je ogranicena ponuda, ali j euzeo preeeedobre cipele.
Jedne zimske futrovane platio 35 eur, a ja sa svoje 25 eura, ma strahota, uh kako sam ljuta na nase cijene.
Mi ako Bog da planiramo opet n aljeto negdje otic kad budu snizenja da se podmirimo, ono su vec reci snizenjaa, nije ko kod nas....em kvalitetnije......

mamabb -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 11:32:58)

IZVORNA PORUKA: maxus svratila

mamabb
Lijepo fino ih obuj, i odi do radnje, sjedni uzmi takve iste sa police i uporedi prodavacici pred ocima uporedi dvoje cipele, nemoj da te prave budalom.
Ja ne bih izasla iz radnje, jos uzmi mobitel i kazi im da zoves trzisnu inspekciju. Sjedi i cekaj.

ma vratila sam ih ja i po treći put al ovi prodavači ne smiju mimo šefice a ona nije blizu i tako ja čekam po 15 dana da mi stigne odgovor. Kupila ih 27.04. evo skoro mjesec dana a ne nosim ih. Rekla sam gospđi Berini da ako ona smatra da su cipele u redu, ja ne, neka ih ostavi sebi i neka ih ona nosi a meni nek vrati pare, ja ću već se snaći za cipele.

Nedi -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 11:44:26)

IZVORNA PORUKA: mamabb

mamabb

ma vratila sam ih ja i po treći put al ovi prodavači ne smiju mimo šefice a ona nije blizu i tako ja čekam po 15 dana da mi stigne odgovor. Kupila ih 27.04. evo skoro mjesec dana a ne nosim ih. Rekla sam gospđi Berini da ako ona smatra da su cipele u redu, ja ne, neka ih ostavi sebi i neka ih ona nosi a meni nek vrati pare, ja ću već se snaći za cipele.

A ti lijepo kaži da to zaista nije tvoj problem i da za svoj novac želim ispravne cipele. Sad odmah napiši pritudžbu na email/fax upravi prodavnice. Također napiši da si prevarena i da ces vrlo rado to poslati i na najmanje 50 različitih medija, i kopiju pisma Inspekciji ako bude potrebno. Ha ja...evo ja to sad radim za ves masinu.

Nedi -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 11:45:15)

I jos mi fali neko da prevede na talijanski...

babina beba -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 11:48:34)

IZVORNA PORUKA: leona81

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele/00012101092551/Salonke%20s%20punom%20petom.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=zene/zene-cipele/zene-cipele-salonke

evo mojih:) danas ih dobila[sm=smiley1.gif]

Ovih radnji ima u svim vecim gradovima, naravno mi smo zadnji i kod nas ce garant cijene biti visoke. Ja se zadnjih 10 godina snabdjevam kod njih ovako: sjednem na net, ukucam deichmann.de i uzmem sifru cipele, cijenu i posaljem rodbini oni mi uzmu i donesu ili posalju. Najbolje kad odem sama pa se zarovim. Ima i za djecu pravo fine obuce. S sad kvalitet je kao i cijena, neke nosam jednu sezonu, a bas juce komentarisem sa rodicom koja nam je iste uzela, da ja svoje  nosam evo vec 5 godina i bas su dale svoje.

leona81 -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 12:15:43)

kazu da ce cijene biti iste kao u Hrvatskoj

mala_sa -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 13:25:21)

Evo i mojih novih, za sad su se pokazale kao pun pogodak [sm=bravo.gif]

http://www.deichmann.com/DE/de/shop/damen/damen-schuhe/00000001079669/Keil%20Sandalette.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damen/damen-schuhe/damen-schuhe-sandaletten

bananica -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 13:32:13)

IZVORNA PORUKA: Emmy

IZVORNA PORUKA: draguljče

Evo ih, iste ovakve. [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0516/lm1-UN311A.jpg[/img]

Još da mi je i one ravne....[sm=smiley36.gif]

Odavno ih želim, ali teško mi izdvojiti toliko[sm=smiley36.gif]. Smao mogu dodati[sm=love.gif]

[sm=love.gif][sm=love.gif]

mamabb -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 14:38:43)

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: mamabb

mamabb

A ti lijepo kaži da to zaista nije tvoj problem i da za svoj novac želim ispravne cipele. Sad odmah napiši pritudžbu na email/fax upravi prodavnice. Također napiši da si prevarena i da ces vrlo rado to poslati i na najmanje 50 različitih medija, i kopiju pisma Inspekciji ako bude potrebno. Ha ja...evo ja to sad radim za ves masinu.

i ovo sam odradila zajedno sa slikama...

teacher75 -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (25.5.2012 14:47:24)

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

i meni su prelijepe, sreca pa sam puuuuno visoka pa ne uzdisem za njima[sm=smiley36.gif]

Ima i ravnih [sm=smiley36.gif]

sarene ravne mi nisu nesto al su im baltanke ove crvene i srebrene divne. moja zaova je kupila sebi ko ove sarene sa petom al crne, super joj izgledaju na nozi al ona niska pa moze

maxus svratila -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (31.5.2012 10:14:22)

mamabb

I, sta je bilo na kraju za cipele, jesul ti zamijenili, vratili????????

mamabb -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (31.5.2012 10:20:44)

mamabb

I, sta je bilo na kraju za cipele, jesul ti zamijenili, vratili????????

Još čekam a vratila u prošlu srijedu, 10 dana evo, ništa čekam.

Ako neka od vas zna neku Berinu u Planici nek joj kae da mi pouri s cipelama [sm=smiley36.gif] proće sezona dok se oni nateu.[sm=smiley36.gif]

maxus svratila -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (31.5.2012 14:18:19)

Joj, strasno, kupis cipele, Bogme ih i platis podobro i opet nemas cipele, eto nase drzave i zakona.
Ja bih ih svaki dan zvala, dosadjivala.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>