maxus svratila -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (16.5.2012 10:43:47)
|
Pa sta da radim, Boga mi nisu bile jeftine, a odlijepile se. Ja onako samouvjereno sam sjela i pomenula zakon o pravima potrosaca tako da se oni odmah prifate telefona. Nije to nista, jednom sam tako kupila cizme, ubijedi me prodavacica da ce se opustiti jer su mi jelte bile male, ja sam joj napomenula da cu ukoliko se ne popuste doduse nakon nosenje po kuci vratit ih, tako i bi, nosila ja njih preko vikenda i nista, vratim ja posto nije bilo tog modela daju oni meni drugi, te druge su mi popustile sa djona nekako i ja vratim i njih, zamijene oni meni, sad posto nije bilo u mom broju ni tog modela doblatim jos 40 KM za drugi model koji mi se nakon 2 dana odlijepi na peti, ja naravno iznervirana uletim, a cekala da im bude najvisa guzva i sjedem n asred ranje i skinem se, a crkanija napolju. I hoce oni men sad neki sledeci model, ja ne htjednem i oni meni vrate novac, u drugoj radnji kupim za menje novce i evo treca godina. P.S. nije ovo bilo u planici, nego u jednoj drugoj, ne bih sad da je REKLAMIRAM....[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|