Anoniman -> RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti (20.3.2012 13:22:33)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: Miracle*3 IZVORNA PORUKA: tajra Kupih ove Tamaris... http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/710/c/1/reset/1.html?tx_shoemanager%5Bcolor%5D=62 Svidjaju mi se sto su vrlo jednostavne, ali mi se cine grube... Sad ne znam da li je do moje noge "razvaljene" cizmom ili do marke[sm=zmeden.gif] Mislim da se neces pokajati, ja sam ovakve samo brusena koza prosle godine imala, imam ih jos, ali su super, i zatlo cu sad prvo u tamaris da vidim sta imaju. Koliko su sad?? Imam i ja ove, samo smedje. Sad sam smeknula slicen samo teget(imaju i narancaste i zelene, ali opet teget plave cu bolje iskoristiti), ali su nesto jeftinije i malo tanji je djon. ja gore napisah imam ja te teget od poršle godine...ja ih na sniženju 109 platila[sm=smiley36.gif] Ja sam svoje smedje platila 115, ne znam koliko su sad. A ove sto smekam su nova kolekcija, cini mi se, ali su dosta jeftinije...Mislim ili 59 ili 79KM. trebam ovih dana da ih pazarim, ako neke druge bolje ne zapikam.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|