|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: udobna obuća
26.8.2010 10:29:10   
Anoniman
Ja sam se ponovila za ove sandaleuser posted image i adidas patike. Patike poslije slikam

(odgovor članu muby)
  Neposredna veza do poruke: 451
26.8.2010 10:32:07   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da izdereš i bolje pronosaš...ako ne bolje onda taman vakih još 100...super suuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 452
26.8.2010 10:32:36   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ja sam se ponovila za ove sandaleuser posted image i adidas patike. Patike poslije slikam

Bas su lijepe...Interesantne...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 453
26.8.2010 10:35:00   
Hannica
I meni se svidjaju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 454
26.8.2010 10:38:24   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image Jos kad bi znale da sam za cijenu jednih kupila i sebi i svojoj Farah. Al' to moRe samo u mom rodnom krajuuser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 455
26.8.2010 10:50:04   
Hannica
Gdje ti je rodni kraj?? Da ti malo navratimo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 456
26.8.2010 11:29:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Konjicuser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 457
26.8.2010 11:35:26   
Anoniman
Evo i patika(znam da vama nisu interesantne, al' ja ih bas volimuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 458
26.8.2010 13:59:54   
mama2009

Konjicuser posted image

aaaaaaaa ja u prkanju odrasla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 459
26.8.2010 18:32:40   
Hannica

Evo i patika(znam da vama nisu interesantne, al' ja ih bas volimuser posted image
user posted image

Jesu interesanten,ja ti plaho volim patike.user posted image
I ja bih ovakve ali bijelo s crvenim,samo muz nece da mi kupi,kaze da mi je dosta patika za ovu godinu.user posted image
I da,smatram da su adidas patike jedne od kvalitetniji,nema im smrti.
To sam zakljucila po patikama mm,ima troje,cesto ih nosi aizgledaju kao nove,za razliku od nekih koje skuplje placa a pravo su smece.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 460
27.8.2010 11:23:54   
Anoniman

user posted image

Jesu interesanten,ja ti plaho volim patike.user posted image
I ja bih ovakve ali bijelo s crvenim,samo muz nece da mi kupi,kaze da mi je dosta patika za ovu godinu.user posted image
I da,smatram da su adidas patike jedne od kvalitetniji,nema im smrti.
To sam zakljucila po patikama mm,ima troje,cesto ih nosi aizgledaju kao nove,za razliku od nekih koje skuplje placa a pravo su smece.user posted image

Hvala, i ja volim adidas, a i conversice...nekako kad je muz u sporty varijanti volim da sam i ja u tom fazonu...ljepse se osjecam, a i muz to plaho voliuser posted image . Na acudesinoj temi da li si sminkerica ili coolerka nisam znala sta da kazem kad sam po potrebi i raspolozenju i jedno i drugo.user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 461
27.8.2010 11:25:31   
teacher75
nisu lose adidaske al ja najvise volim pumu user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 462
27.8.2010 11:48:29   
Hannica

Hvala, i ja volim adidas, a i conversice...nekako kad je muz u sporty varijanti volim da sam i ja u tom fazonu...ljepse se osjecam, a i muz to plaho voliuser posted image . Na acudesinoj temi da li si sminkerica ili coolerka nisam znala sta da kazem kad sam po potrebi i raspolozenju i jedno i drugo.user posted image

Ja sam odgovorila da sam coolerka.Po potrebi mogu da budem i sminkerica,ali nije to to...kao coolerka se osjecam kao "ja".user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 463
27.8.2010 11:49:24   
Hannica
IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja volim convers,ali mislim da su nike i adidas mnogo kvalitetnije od svih ostalih.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 464
27.8.2010 11:53:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja volim convers,ali mislim da su nike i adidas mnogo kvalitetnije od svih ostalih.

volim i ja conversice al mi se najvise svidja izgled-dizajn pumi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 465
27.8.2010 11:56:32   
kupina

user posted image

super su..imala sam crne ,a sad bih bijele sa zelenim...patike su mi najdraze...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 466
27.8.2010 11:58:45   
teacher75
IZVORNA PORUKA: kupina

user posted image

super su..imala sam crne ,a sad bih bijele sa zelenim...patike su mi najdraze...

i ja godinama imam crne sa bijelim user posted image

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 467
27.8.2010 16:19:45   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Bas su lijepe...Interesantne...user posted image

i meni su ove super..i tene su..mogu misliti, kao na oblacima, imam i ja jedne sl, za setnju-najbolje

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 468
29.8.2010 18:39:04   
veeseelaa
evo jednih mojim u crno bijelom varijenti user posted image , imam ih već par godina, ne stigoh ih ovo ljeto ni obući, neki dan ih se sjeti user posted image

petica je baš mala
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 469
29.8.2010 18:41:21   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

evo jednih mojim u crno bijelom varijenti user posted image , imam ih već par godina, ne stigoh ih ovo ljeto ni obući, neki dan ih se sjeti user posted image

petica je baš mala
user posted image

kad vidim ovako tanke petice uvijek se sjetim svojih problema dok sam ko djevojka zivjela na kovacima pa silazila niz kaldrmu, uvijek su upadale medju kocke, najgore ljeti jos kad se katran otopi, unistila sam sve pete tako user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 470
29.8.2010 18:46:27   
veeseelaa
e to si u pravu, ma za hodanja su samo ravne user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 471
3.9.2010 12:51:11   
sara.at
dal netko zna kako omeksati obucu a da u nju nesipam omeksivaca jer ga nekoristim (mm ima alergiju) pa nebih ga kupovalauser posted image  cula sam da mogu staviti obucu u zamrzivac i ona se sama omeksa kad se odledi al imam jedne lakirane zute cipelice nebih rizikovala da mi sve popucaju. Nosati ih na nogama nemogu jer me bole oba nokta user posted image  
jedva cekala da rodim da pocnem normalno se obuvati i nakraju dosla na istouser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 472
3.9.2010 12:59:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sara.at

dal netko zna kako omeksati obucu a da u nju nesipam omeksivaca jer ga nekoristim (mm ima alergiju) pa nebih ga kupovalauser posted image  cula sam da mogu staviti obucu u zamrzivac i ona se sama omeksa kad se odledi al imam jedne lakirane zute cipelice nebih rizikovala da mi sve popucaju. Nosati ih na nogama nemogu jer me bole oba nokta user posted image  
jedva cekala da rodim da pocnem normalno se obuvati i nakraju dosla na istouser posted image

imas li sliku da vidimo koji dio trebas ''siriti'' meni su jedne odlicne na prstima al imam problem s petom,pretvrdo pa me noge boleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
  Neposredna veza do poruke: 473
3.9.2010 13:08:13   
sara.at
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: sara.at

imas li sliku da vidimo koji dio trebas ''siriti'' meni su jedne odlicne na prstima al imam problem s petom,pretvrdo pa me noge boleuser posted image user posted image user posted image

meni su sve na prstima potjesne samo maloooo treba da su vece a zatvoreni su kalup, nemam sad slikicu,kad nadjem vremena fotkam jer troje sam kupila dan kad me zabolilo da rodim user posted image  ,mama mi rekla da nisam normalna jer kupujem obucu napamet bez probavanja al sve su moj broj pa cak i broj veceuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 474
3.9.2010 18:12:23   
ivana st

Preslatke sandale user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *