Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 12.6.2010 10:36:03
ivana st
Hanice ovdje su bile bijele i ove na akciji, ali su mi srebrne baš zapele za oko. A prošla super jeftino pa sam baš zadovoljna, a inače sam išla u kupovinu sandala a došla kući sa patikama .
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.6.2010 9:12:16
ivana st
Evo još jednih koje ću nositi ovo ljeto, mm ih kupio nakon što ja nisam mogla nać niti jedne koje su udobne i lagane. Nisu mi se svidjele na prvu, ali kad sam ih obula promijenila sam mišljenje .Kako mm kaže u šali "Čovik najbolje zna šta je dobro za njegovu ženu" .Ili mu je dosadilo obilaženje dućana .
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.6.2010 9:14:04
Hanady RR
e ovih ćes se nanosat fino , udobne su pravo...inace ja japanske ne gotivim jer me skrklet fata...al ovakve sam nosal 2 sezone...super su
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.6.2010 9:26:37
ivana st
Hanady vjerujem da hoću, ali iskreno da sam ih ja birala nikad ih ne bi ni pogledala jer nisu po mom ukusu, ali iznenadila sam se kad sam ih obula, zaista su udobne. Toplo ih preporučujem !
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.6.2010 9:32:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Jučer: čaršija i peta, 4 h hodanja...prouzrokovale su ovim super cipelicama:
joj acudesa ove su super...ja ih nađem u asti ima i u drugim bojama crna i siva i htjela sive al nebi broja ...a a garant su super i izgledom i udobnosću
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.6.2010 14:55:22
sara.at
to je to sto sam govorila ipak ima pozadi kajisic da mogu popustiti il skroz otkopcati al vjeruj da ih nesmijem ni probati izgleda cu ja otici po bjele japanke pa sta ces nevidi se ispod haljine a mater ja svoju nikad ne zaboravim i njoj svaki put nesto a i bratu oni su mi kraj mm sve na svijetu
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.6.2010 17:37:59
ivana st
A joj sara što ti sve nakupova u jednom šopingu, a ja dva dana sve obišla i da ne bi mm ne bi ni ovih šlapica bilo . Sviđaju mi se ove bijele sandalice sa trakicama.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 18.6.2010 22:40:57
milenium
sara meni se najviše sviđaju one dvoje japanke i one bijele papuče iznad njih a kad ti je svadba zašto misliš da ih nećeš moć obut.ja sam nakon poroda sve svoje staro mogla obut
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.6.2010 13:02:56
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: milenium
sara meni se najviše sviđaju one dvoje japanke i one bijele papuče iznad njih a kad ti je svadba zašto misliš da ih nećeš moć obut.ja sam nakon poroda sve svoje staro mogla obut
Haha, pa Millenium Sari je svadba za sedmicu dana, a ona u 7 mjesecu. Noge natecene, hahaha
SARO duso ti ljepo bjele japanke. Ispod Haljine se inako nista nevidi, vjeruj mi
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.6.2010 14:12:01
sarisari
Ja sam neki dan kupila extra sandale-cizme, nemam ovdje slike, ali su extra, visoka peta, platforma, naprijed otvorene, a gore idu do pola lista kao cizme ma super su, ja sam prezadovoljna
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 21.6.2010 14:25:50
milenium
IZVORNA PORUKA: SailorMoon
IZVORNA PORUKA: milenium
Haha, pa Millenium Sari je svadba za sedmicu dana, a ona u 7 mjesecu. Noge natecene, hahaha
SARO duso ti ljepo bjele japanke. Ispod Haljine se inako nista nevidi, vjeruj mi
nisam znala.joj saro jesi baksuz,šta si čekala dosad? ako želiš tanke noge na svadbi onda pričekaj da se porodiš,kad si ovoliko čekala možeš onda još malo.i onda vjenčanje i krštenje u jedno obavite
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 22.6.2010 13:22:55
gerberka
drage moje, kako da nikako nisam opazila ovu temu ? obuća je moja bolna tačka..pa ću prvo da se izjadam plesala sam 7 godina i ortoped kaže da je to uzrok, jer sam tada trebala nositi ortopedske uloške. Naime, imam one ..ja ih zovem male kvržice na palćevikma stopala..one jesu skroz male, ali bole kao đavo čudno jeste da ja uživam na visokim potpeticama, evo zadnje kupljene 10 cm nema tog odjevnog predmeta koji mi predstavlja problema..neko skracuje hlace, problem grudnjak i sl..ja sve od odjeće kupim iz prve, ali obuća...uuuhhh..na nju dajem brdo love..najčešće kupujem u planici, jer njihovi modeli se ne razvlače. Neko je spomenuo antišok petu..ja ne mogu bez nje..i stvarno se super osjećam samo uz nju...samo sam jednom u životu kupila sandale na pijaci, super izgledaju i kroz dva dana ih poklonila..užaš..barem meni na moja stopala..eto drage..postavit cu par slika ovih dana..najviše imam cipela ( zbog zdravlja ) i torbi zbog čeifa a ljeti ne izlazim iz haljina...haljine su moja opsesija
drago mi je kad cujem da neka moze uzivati u spicastim modelima..ja strogo kupujem zaobljene..ali hvala Bogu..pronalazim odlične modele.