Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 22.5.2010 19:58:46
Ella_H
kul shuz bas su slatke imam slicne zlatne opanchiche tako ih ja zovem a vi shunjalice hehe sa cvjetom zlatnim naprjed urahatila sam se otkad ih nosam odmah sam kupila i ljubicaste i crne s nekakvim dugmetom naprijed haj' nije vazno sta je naprijed vazno i sta je nazad niska je peta jao ove pred zadnje recenice haha
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 31.5.2010 16:27:12
Skvo RR
Ako su tamne boje umotaj ih u novinski papir i uguraj isto papira u unutrasnjost cipele da skupe vlagu....Mislim da je to prvo sto trebas uraditi, za fleke nisam sigurna...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 31.5.2010 16:29:09
teacher75
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ako su tamne boje umotaj ih u novinski papir i uguraj isto papira u unutrasnjost cipele da skupe vlagu....Mislim da je to prvo sto trebas uraditi, za fleke nisam sigurna...
nazalost, nisu tamne boje, neko oker, tju. bež znam to za novine, al ne znam hoce li upaliti
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 31.5.2010 16:29:44
teacher75
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
nazalost, nisu tamne boje, neko oker, tj. bež znam to za novine, al ne znam hoce li upaliti
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 2.6.2010 14:17:37
Hannica
Jao,kad vidim koliko imate cipela nasekira se,ja mozda 5 kom.i od tih 5 troje su u podrumu,a dvoje drzim sa staklarijom. Cipele nosim jedno 3 puta godisnje.Ali zato patike ne skidam s nogu.Mozda i ja svoju kolekciju patikica uslikam jednom prilikom.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 2.6.2010 16:14:03
emma.L
Je li itko kupovao cipele Šimecki? jesu li kvalitetne i udobne? Znam da ima u Grand Centru na Ilidži, ali ne znam imam li razloga ići i gledati. Totalno sam razočarana u izbor po trgovinama u gradu? U stvari, izbor je super, ali nikako ne mogu naći univerzalnu cipelicu - udobnu, kožnu, ravnu ili sa malom petom za proljeće. Baletanke sam kupila, ali dok su kiše, mogu ih samo gledati u hodniku i hodati u teškim zimskim cipelama .