|
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.7.2010 20:45:56
|
|
|
|
Ilhana RR
|
Postovi prebaceni sa teme "krute cipele" IZVORNA PORUKA: dzeny_2103 Naime, kako i sam naziv teme kaze imam jedne jako lijepe i meni jako drage cipele a koje mi samo zadaju patnje pri nošnji jer su jako krute.skoro sam sipala mlijeko u njih to sam od nekog cula, međutim bile su super sve dok se nisu osušile a sada poslije toga čini mi se da su još kruće.A nisam ih bas ni jeftino platila, a jako mi se sviđaju Imal koja ženica savjet i rješenje za to? IZVORNA PORUKA: lilith imas po radnjama kupiti sprej za omeksavanje obuce....naspricas,obuces i malo budes u njima i to je to...super je ..ja sam svoj kupila u alpini IZVORNA PORUKA: Nedi Ja sam stavljala omekšivač...natopim lenorom i ostavim dan-dva dok se ne osuše IZVORNA PORUKA: dana3 Vazalin.Namazi obilno i ostavi par dana dok malo ne upiju.poslije ce dobiti i sjaj i mekocu i zastitu IZVORNA PORUKA: mama alma RR Uh, razumijem te, meni se čini da me i ove čarape nažuljaju, ali ja sam prije nekoliko godina čula ovaj savjet i od kada ga koristim, moje noge nisu ranjene, znači, u neku posudu naspem omekšivača, uzmem pamučne čarape i umoćim u omekšivač, napravim loptce od čarapa (npr. dvoje čarape, dvije loptice), i onda jednu lopticu gurnem tamo gdje dođe peta, a drugu npr, dole na pregibu gdje su prsti, to odstoji preko noći i vjeruj mi mirna sam. Pokušaj. IZVORNA PORUKA: veeseelaa jel ovo sa omekčivačem pali i kad su cipele odnosno sandale malo tijesne, kajšići su u pitanju Imam extra sandale al me stišču kajšići, jako mi se dopadaju pa bi da nešto s tim uradim, dal bi omekšivač pomogao ili obućari imaju neku metodu? ovako nekako sandale izgledaju s tim da imaju kajševe koji idu preko listova IZVORNA PORUKA: dzeny_2103 Meni je omekšivac sa cipelama pomogao, pa probaj i ti ništa te ne košta Mama Alma hvala na savjetu IZVORNA PORUKA: Leva Mama Alma da li razblazis omeksivac s vodom ili ga koristis onako koncentriran IZVORNA PORUKA: acudesa RR meni je logičnije nerazblažen IZVORNA PORUKA: lely IZVORNA PORUKA: Leva Mama Alma da li razblazis omeksivac s vodom ili ga koristis onako koncentriran Ja doduse nisam mama alma ,ali posto i ja koristim metodu omeksivaca,jer uvjek me zulja jedna cipela da ti odgovorim. Ne razblazujem omeksivac vec samo onako umocim vaticu (mislim dosta vatice) u posudicu sa omeksivacem i stavim na mjesto gdje me zulja. A evo vidjeh da mama alma koristi carape za to ,pa ja cu i tako probati kad kupim nove cipele IZVORNA PORUKA: Leva Hvala puno I meni je nekako logicnije nerazblazen ali rekoh opet da pitam Ne znate kakav ste sevap zaradile posto mene sve moguce cipele zuljaju ukljucujuci i tene (bez obzira koliko ih platila). IZVORNA PORUKA: mummy Kod mene je omekšivač isto upalio. Pošto cipele obično žuljaju gdje dođe peta ja sam nasula om u cipele i onako ih uspravila i to je tako prenoćilo. Super su mi sada, toliko su mekane da najviše u njima volim da vozim. IZVORNA PORUKA: veeseelaa jel to neki poseban omekšivač ima kupiti za cipele? IZVORNA PORUKA: lely IZVORNA PORUKA: veeseelaa jel to neki poseban omekšivač ima kupiti za cipele? Najobicniji je u pitanju,koji koristis i za ves IZVORNA PORUKA: *pcelica* Mozes pokusati i sa deterdzentom sa sudje. Ja stavim par kapi deterdzenta na vrhove prstiju i onda namazem sa unutrasnje strane cipela pa ih odmah obucem i tako ih nosim po kuci jedno pola sata jer se onda one smeksaju i oblikuju prema mojoj nozi IZVORNA PORUKA: anelinos a sam kupila tene adidas sve moj brpj udobne sve ok nezuljaju me al me desna tena nakon pola sata nosenja tolko stisne da mise prsti zgrce... neznam sta da radim tene su nove neznam sta da probam, probala sam sa omeksivacem nije upalilo... ako neko zna cjenu spreja za omeksavanje i dje da kupim... unaprjed hvala IZVORNA PORUKA: koka i po Naspi mlijeka i pusti da prenoći .Ujutro operi.Malo će da se osjeti ali će da budu mekše. IZVORNA PORUKA: anelinos da naspem mlijeko direktno u patiku i da ostavim da prenoci.. ili da natopim krpe... IZVORNA PORUKA: koka i po Direkt iz tetrapaka u patiku.Mlijeko pali za svu kožnu obuću.
|