|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
22.6.2010 14:34:23   
sara.at
milenijum cekala da dobijem na lotu user posted image user posted image  a posto vidim oduzilo se to reko ajd da ja to sad a svadbu cu otplatiti kad dobijem na bingu user posted image  salim se ja malo.....svadba je bila planirala vec prosle godine al moj trbuh nije bio toliko u planu pa eto sad ga moram uplaniti user posted image  ma vidjet ces ti najljepsu trudnicu mladu user posted image  
p.s moon jucer sam na probi vjencanice probala i cipele i uletjela noga ma samo tako jos mi mogu al ponijet cu ja i japanke one mi mogu uvijek a nevide se ispod vjencaniceuser posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 426
22.6.2010 14:38:01   
SailorMoon
Superiska, samo ti Japanke ponesi. Ma nevidi se absolutno obuca ispod haljine ako je duga. eh ako si uzela Minic onda brate vidi se sve user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 427
22.6.2010 14:45:19   
sara.at
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Superiska, samo ti Japanke ponesi. Ma nevidi se absolutno obuca ispod haljine ako je duga. eh ako si uzela Minic onda brate vidi se sve user posted image user posted image

ma vidjet ces slikice na fb duga je sa onim pozadi sto se vuce user posted image  nemoze mi se dupence nikako vidjeti hahaahah

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 428
1.7.2010 16:05:04   
Amelaa RR
Ev mojih novih sunjalica
user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 429
1.7.2010 22:19:13   
Hannica
Najvise volim kad setnja urodi plodom.user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 430
1.7.2010 22:23:43   
Anoniman
a ja ko budala...zagledala se u Amelin stol umjesto u sunjaliceuser posted image user posted image i pokusavam razaznati sta je stauser posted image user posted image user posted image ...vidim...imas birin dvd od 35 kmuser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 431
1.7.2010 22:27:24   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: dadada

a ja ko budala...zagledala se u Amelin stol umjesto u sunjaliceuser posted image user posted image i pokusavam razaznati sta je stauser posted image user posted image user posted image ...vidim...imas birin dvd od 35 kmuser posted image

Ebemu misha tebi ljepi Birin daljinski koj je donesen na servis nego moje sunjaliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas i ti sta valja
Hanciiii Conversice su mrakkk..ja sebi hocu kupiti sttarke

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 432
1.7.2010 22:31:26   
Hannica
Starke su ti moja velika ljubav,imam troje,neda mi muz da ih vise kupujem,kaze da me ne moze vise gledat u njima.user posted image   Boga mi su i tvoje Joop sunjalice jepe.  Jel uzimas ikad te markirane stvarcice od Necka iz Visokog,on na crno prodaje??'

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 433
1.7.2010 22:34:12   
Amelaa RR
Draga edituj post dok jos mozesuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Nikad nisam od njega kupovala..nisam ni cula za tog...sta prodaje?
Ovo sam dobila na poklon za rodjkass

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 434
1.7.2010 22:38:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

IZVORNA PORUKA: dadada

Ebemu misha tebi ljepi Birin daljinski koj je donesen na servis nego moje sunjaliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas i ti sta valja
Hanciiii Conversice su mrakkk..ja sebi hocu kupiti sttarke

ma lijepe su ti sunjalice...sta se uzbudjujes...to se znauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sta ja mogu cipe sam skontala odmah...a onda mi fotografija postala jos interesantnijauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 435
1.7.2010 22:45:22   
Amelaa RR
E onda se dobro zadubi draga..ima tu svega..user posted image .a najbolje ti je dodji pa vidi...i usput kafu popijemo ha jauser posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 436
1.7.2010 22:51:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

E onda se dobro zadubi draga..ima tu svega..user posted image .a najbolje ti je dodji pa vidi...i usput kafu popijemo ha jauser posted image
na bb ako bog dauser posted image

Neposredna veza do poruke: 437
2.7.2010 9:30:35   
M kao Mama
Napisah se ko budala, i ono tač,

ukratko izgubila sam konspirativnost,

kupila sam sandale, orto preta, zatvorene samo naprijed otvorene, ali su mi sada velike, ima li kokakav savjet kako da ih skupim za pola broja, da ne hodaju zamnom.

Da li onisilikonski ulošci služe za to ili ?????

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 438
2.7.2010 10:13:42   
fatimica09
http://img139.imageshack.us/img139/4302/1002479.jpg
http://img820.imageshack.us/img820/2271/1002480.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/8680/1002481.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/4623/1002482.jpg

evo ja da probam opet....valjda je uspjelo user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 439
2.7.2010 12:54:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: fatimica09

Ti se bas ponovilauser posted image
Moja favorit su one prve bijele sandale...

(odgovor članu fatimica09)
  Neposredna veza do poruke: 440
2.7.2010 22:09:19   
Taha0608
blago vamauser posted image user posted image ,ja nepamtim kad sam si šta fino priuštila,volontrska plata jedva pokrije troškove obdaništa-ako budete dijelile ili bacale javite koji je kontejner user posted image user posted image

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 441
2.7.2010 22:18:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Napisah se ko budala, i ono tač,

ukratko izgubila sam konspirativnost,

kupila sam sandale, orto preta, zatvorene samo naprijed otvorene, ali su mi sada velike, ima li kokakav savjet kako da ih skupim za pola broja, da ne hodaju zamnom.

Da li onisilikonski ulošci služe za to ili ?????

da i preporucujem sholl mislim da se tako piseuser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 442
2.7.2010 22:27:46   
acudesa
IZVORNA PORUKA: fatimica09

super su sve...tene mi se pravo sviđaju, a paola ferry (somethinglikethatuser posted image ) i ja imam čizmice njihove...i...
hajd sam postavi one što si na pijaci kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 443
3.7.2010 8:52:18   
fatimica09
user posted image  user posted image  imam Bogami i takvih user posted image , i to mi baš drage.....evo samo da ja popijem jedan svrkić user posted image

nisam ti ja bona ne bila paćenik za marke i markice user posted image  al eto po đah kad se malo obradujem user posted image  i to samo za cipele i tašne ne žalim, ona stara mamina škola.....a sve ostalo može biti i škljuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 444
3.7.2010 9:39:25   
acudesa
ma, kakvo postavljanje ovdje cipela sa pijace, ne! ovdje idu samo markirane, al sa kutijom ili kesom pored, obavezno...hmm..upitaš li se što ja imam samo jedne postavljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image
hahhaahhaahah....al, znaš kako su mi dobre ove jedne sa otokeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio acudesa RR -- 3.7.2010 9:50:36 >

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 445
4.7.2010 14:29:18   
koka i po
tene mi se pravo sviđaju

jesu doooobreeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

odlične za trčanje za Sejom po poljuuser posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 446
17.7.2010 18:59:16   
DM
http://www.alpina.si/img/katalog/2010/poletje/v/8J252Z.jpg
Evo mojih novihuser posted image user posted image user posted image razvešće se čojk od mene zbog alpineuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 447
26.7.2010 20:45:56   
Ilhana RR
Postovi prebaceni sa teme "krute cipele"

IZVORNA PORUKA: dzeny_2103

Naime, kako i sam naziv teme kaze imam jedne jako lijepe i meni jako drage cipele a koje mi samo zadaju patnje pri nošnji jer su jako krute.skoro sam sipala  mlijeko u njih to sam od nekog cula, međutim bile su super sve dok se nisu osušile a sada poslije toga čini mi se da su još kruće.A nisam ih bas ni jeftino platila, a jako mi se sviđajuuser posted image
Imal koja ženica savjet i rješenje za to?

IZVORNA PORUKA: lilith

imas po radnjama kupiti sprej za omeksavanje obuce....naspricas,obuces i malo budes u njima i to je to...super je ..ja sam svoj kupila u alpini

IZVORNA PORUKA: Nedi

Ja sam stavljala omekšivač...natopim lenorom i ostavim dan-dva dok se ne osuše

IZVORNA PORUKA: dana3

Vazalin.Namazi obilno i ostavi par dana dok malo ne upiju.poslije ce dobiti i sjaj i mekocu i zastitu

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Uh, razumijem te, meni se čini da me i ove čarape nažuljaju, ali ja sam prije nekoliko godina čula ovaj savjet i od kada ga koristim, moje noge nisu ranjene,

znači, u neku posudu naspem omekšivača, uzmem pamučne čarape i umoćim u omekšivač, napravim loptce od čarapa (npr. dvoje čarape, dvije loptice), i onda jednu lopticu gurnem tamo gdje dođe peta, a drugu npr, dole na pregibu gdje su prsti, to odstoji preko noći i vjeruj mi mirna sam. Pokušaj.

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jel ovo sa omekčivačem pali i kad su cipele odnosno sandale malo tijesne, kajšići su u pitanju
Imam extra sandale al me stišču kajšići, jako mi se dopadaju pa bi da nešto s tim uradim, dal bi omekšivač pomogao ili obućari imaju neku metodu?

ovako nekako sandale izgledaju

user posted image

s tim da imaju kajševe koji idu preko listova

IZVORNA PORUKA: dzeny_2103

Meni je omekšivac sa cipelama pomogao, pa probaj i ti ništa te ne koštauser posted image
Mama Alma hvala na savjetuuser posted image

IZVORNA PORUKA: Leva

Mama Alma da li razblazis omeksivac s vodom ili ga koristis onako koncentriranuser posted image

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

meni je logičnije nerazblaženuser posted image

IZVORNA PORUKA: lely

Mama Alma da li razblazis omeksivac s vodom ili ga koristis onako koncentriranuser posted image

Ja doduse nisam mama alma user posted image ,ali posto i ja koristim metodu omeksivaca,jer uvjek me zulja jedna cipela da ti odgovorim.user posted image

Ne razblazujem omeksivac vec samo onako umocim vaticu (mislim dosta vatice) u posudicu sa omeksivacem i stavim na mjesto gdje me zulja.
A evo vidjeh da mama alma koristi carape za to ,pa ja cu i tako probati kad kupim nove cipele user posted image

Hvala puno user posted image
I meni je nekako logicnije nerazblazen ali rekoh opet da pitam user posted image
Ne znate kakav ste sevap zaradile posto mene sve moguce cipele zuljaju ukljucujuci i tene (bez obzira koliko ih platila).

IZVORNA PORUKA: mummy

Kod mene je omekšivač isto upalio. Pošto cipele obično žuljaju gdje dođe peta ja sam nasula om u cipele i onako ih uspravila i to je tako prenoćilo. Super su mi sada, toliko su mekane da najviše u njima volim da vozim.

jel to neki poseban omekšivač ima kupiti za cipele?

IZVORNA PORUKA: lely

jel to neki poseban omekšivač ima kupiti za cipele?

Najobicniji je u pitanju,koji koristis i za ves user posted image

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Mozes pokusati i sa deterdzentom sa sudje. Ja stavim par kapi deterdzenta na vrhove prstiju i onda namazem sa unutrasnje strane cipela pa ih odmah obucem i tako ih nosim po kuci jedno pola sata jer se onda one smeksaju i oblikuju prema mojoj nozi

IZVORNA PORUKA: anelinos

a sam kupila tene adidas sve moj brpj udobne sve ok nezuljaju me al me desna tena nakon pola sata nosenja tolko stisne da mise prsti zgrce... neznam sta da radim tene su nove neznam sta da probam, probala sam sa omeksivacem nije upalilo... ako neko zna cjenu spreja za omeksavanje i dje da kupim... unaprjed hvala 

IZVORNA PORUKA: koka i po

Naspi mlijeka i pusti da prenoći .Ujutro operi.Malo će da se osjeti ali će da budu mekše.

IZVORNA PORUKA: anelinos

da naspem mlijeko direktno u patiku i da ostavim da prenoci.. ili da natopim krpe... 

IZVORNA PORUKA: koka i po

Direkt iz tetrapaka u patiku.Mlijeko pali za svu kožnu obuću. 

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 448
   RE: udobna obuća
5.8.2010 15:46:41   
I and my angel
Do posljednjeg dana trudnoce nosila sam visoku podpeticu. Sada kada su duge setnje cesce i svakodnevne preferiram ravnu obucu. Inace cipele u 90% slucajeva kupujem u Retru i Sarazu. Prezadovoljna sam izgledom,kvalitetom,cijenom.

Prosječna žena uvijek je radije lijepa nego pametna, jer prosječna žena zna da prosječni muškarac bolje vidi nego što misli.

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 449
   RE: udobna obuća
20.8.2010 12:52:24   
muby
kupila juce
user posted image

(odgovor članu I and my angel)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *