Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 22:35:13
faris06
U Planici u Merkatoru super ecco-vih baletanki, poskupe jesu ali ... I ja sam do sada zaobilazila Planiku u sirokom luku , ali sutra ce da padnu jedne, samo razmisljam srebrene ili lila.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 23:00:06
teacher75
IZVORNA PORUKA: faris06
U Planici u Merkatoru super ecco-vih baletanki, poskupe jesu ali ... I ja sam do sada zaobilazila Planiku u sirokom luku , ali sutra ce da padnu jedne, samo razmisljam srebrene ili lila.
bas moram otici da vidim...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 2.4.2010 12:49:29
Hanady RR
reallove baš su slatke... ali ja imam slične takve iz ane Oxe od prije 2 godine...i neznam u njima da godam...kodkad mi je noga ko pratljača pa mi prsti u ovim okruglim modelima sa štiklom umiru od bolova
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 2.4.2010 12:51:45
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady
ali ja imam slične takve iz ane Oxe od prije 2 godine...i neznam u njima da godam...kodkad mi je noga ko pratljača pa mi prsti u ovim okruglim modelima sa štiklom umiru od bolova
A, da ih poklonis..... ..nekome....
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 2.4.2010 12:56:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady
ali ja imam slične takve iz ane Oxe od prije 2 godine...i neznam u njima da godam...kodkad mi je noga ko pratljača pa mi prsti u ovim okruglim modelima sa štiklom umiru od bolova
A, da ih poklonis..... ..nekome....
pamtno zboriš ženo...eto kad bude onaj baby bazar ja donesem kutiju za poklone...biće neko da ih može nosat a imam i 2 još nema šanse nogu u njih da uguram...jedne ljubičaste od teteke iz danske dobila...sve plačem...a jedne crne salonke lak i antilop sama sebi kupila za jedan prijem i nisma ni na prijemu do kraja izdržala došlo mi ko u bajci pepeljuga veliki prt da odječem.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 2.4.2010 13:05:00
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
Pa jesu li to i tebi kao acudesi narasle noge?
ma nisu....nego tetka je kupila dobar broj al model nije za pratljaču...a ove druge nije bilo većeg broja u radnji kad sam ih kupovala pa ja kontala hajd pola broja tamo-vamo razgazit će se...a ono ništa one ne miču...kad ti je kvalitet. A samo su one išle savršeno uz moj komplt za taj prijem...ma budala od žene šta da ti pričam...pun grad antilopa i laka al ja na njih nasjela i tačka