Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.4.2010 19:48:32
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dadada
joj ja sam atipicno zensko...ja vam mrzim cipele kupovati...ja jedne nosam dok ih nerazvalim ...e jedino japanke...njih imam brat bratu da ne lazem oko 20 kom....raznih...od sportskih/obicnih do fensi smensi...i svake godine kupim barem 3-4 para
e bas isto :)
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.4.2010 19:59:02
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
vecina cipela na ovoj temi su bas super, ali od ovih nista ruznije u zivotu nisam vidjela, podsjeca me kao da je sama plastika, i kao da neko nasilu pokusava da bude cool
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.4.2010 21:01:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78
IZVORNA PORUKA: milenium
evo jednih iz moje kolekcije.ja volim štikle,bez pete bi svratala
prekrasne su
e meni bi ovakve jedne sive trebale milenium...i ovo je dobra boja al meni trebaju sive. Super su.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.4.2010 21:40:57
Hanady RR
imam ja i jedne sive s otvorenim prstima samo je peta malo manja evo ove:
sve je sivo samo ne izgleda tako.ovo dole sivi pliš a ovo gore što se sjaji siva koža.
joj ove su savršene...e ova mi štikla bolje odgovara a kombinacija pliš-koša ili antiloš-koša ( lak9 meni su najomiljenije.
milenium ovakve mi trebaju pod hitno majke mi. hoću i jaaaaaaaaaaaa
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.4.2010 21:48:54
Hanady RR
ove ja više ne nosam,ako oš posudit ću ti ih mislim da sam ih platila 35km
broj milenum koje su broj...samo kaži platim ti te pare na račun šalji poštom
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.4.2010 21:55:05
Hanady RR
37!inače ja ti nosim 37-38 svaka mi štikla izgleda slatko na nozi
e u ovom broju meni mogu biti samo privjesak za ključeve
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.4.2010 0:39:52
malena27 RR
milenium, sorry, evo tek sad zavrsih nemam vremena da postavljam, ali sutra navece sigurno idu slicice... ja imam svakojakih, ali najljepse su mi baletanke i ravne cipelice evo ako hanady ne mogu te 37 mogu meni