Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 7:43:49
acudesa
ti si, nunichi, komotno mogla na kafu kad je ljubicas_ta bila znak raspoznavanja ...sviđaju mi se tene, pravo, ja imam klasične nike, ali ove su mi tako dobre zenske tene
< Poruku je uredio acudesa RR -- 27.3.2010 7:47:57 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 7:51:24
new mama
Nunichi bas su lijepe ,ja bas volim ljubicastu boju i ja sam prije par dana kupila sebi jedne u Alpini naravno ljubicaste ,ne mogu staviti sliku ne radi mi aparat
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 7:53:02
Nunichi
Ma sta cu kad voooolim ljubicastu boju. Povela ja juce mamu u kupovinu, da me urazumi ako opet krenem kupiti baletanke. I uspjela je, medjutim, oko boje nije bilo polemike.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 7:58:29
acudesa
new mama, kad se dogovorimo na kafu-opet ljubičasta...eventualno lila (ja mislim da će ti od glave do pete moći doću u njoj) ...a svoje cipele moram postaviti...sad mi lijeno
< Poruku je uredio acudesa RR -- 27.3.2010 7:59:07 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 8:29:41
Anoniman
Moram priznati da sam do sada od ovog ''domaceg'' trzista najzadovoljnija Olipovim cipama i to onim programom AirStep, jedino njih mogu kupiti i bez probanja uvijek isti broj, a kod ostalih mi zavisi od modela.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 8:34:42
Nunichi
E uze mi slova sa tastature. I ja sam isto, a ove oboje su Olip, i stvarno su udobne. Juce sam cipele satima nosila i to nakon radnog dana, odnosno nakon 8h na nogama. Ma odusevila sam se, a o patikama da ne govorim, preeeelagane su, koza je extra mekana. Samo sam ja htjela onu petrolej boju, ali nije bilo moj broj.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 27.3.2010 8:55:29
Anoniman
Ma vidim ja da su ove Olip, to je ona nova kolekcija, skroz su neobicne, a patikice su medene, nisam skontala da i to imaju, a vidi se da si strijelcica