rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar2 (29.11.2014 11:12:42)
|
pozdrav i od nas,bejbibi evo [sm=kava.gif] da se razbudis,ja svog m odmah budim ako hrce ja nemogu spavati,prevrne se na drugu stranu i prestane,ja isto neznam sta kuhati danas,bas sam bez ideje od jutros razmisljam,ako nista ne skontam bice kakvo meso i krompir u rerni i eto,vrijeme mi nije bas za nekih velikih akcija haha ja i maleni onako,mali jos kaslje a meni je kao malo bolje,barem mogu pricati normalno nije mi promukao glas vise vanchii [sm=bravo.gif] za 4 prsta,ja isto mislim da ce to kod tebe bas fino ici i brzo,da nam se aBd ubrzo javis sa svojim [sm=duda.gif] vidim i leme se javljala,drago mi je da se dobro oporavljas,uzivaj s [sm=duda.gif],nisam upratila da si nam pisala kako se zove,kako se snalazite... kod nas magla uzasna,jucer smo malo bili vani,danas nista,mm radi mozda negdje odemo kad dodje a dotad moram naci nacin da zabavim ovog mog malog monstera haha milenium isto razmisljam o marincii i njenom m,moj isto nevjerujem da ce dobiti mozda 1-2 dana,svekrve nemam,a mama mi je bila prosli put kad sam se porodila i samo mi je nervozu stvarala,veliki je panicar-bas sto ti ne treba kad si porodjen,najradije bih sama,mada znam da ona to nece dozvoliti,kako ce nam proci ti prvi dani vidjecemo...
|
|
|
|