milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar2 (29.11.2014 2:19:37)
|
žene drage vi se raspisale,čitam većč skoro sat ipol.a tko mi je kriv kad se nisam javljala. malena me smori,pisala sam i u onoj grupi rr na fb,pa ja nju uspavljujem i po dva sata. pa se vrti,pa priča,ne prestaje,pa mlati nogama,pa se ustane i sjedne... ooooooo meni tlak 200, preksinoć uspavljivala od 10 do ponoći i odustala ,napustila sobu a mm preuzeo a ja otišla u kuhinju i u plač,jednostavno još nisam srela dijete da od o do 24 ne staje.a i stariji je takav. ismijala sam se nekim postovima[sm=smiley36.gif] vanchi,roza princeza [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislila sam se sinoć javiti i nikako mi se neda preko mob,imam grozan mob spor užas. vanchi ja kad sam bila 4 prsta otvorena nisam mogla o sebi,ti ćeš to ekspresno rodit,neboj se znat ćeš kad krene. marinci[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] upišala sam se od [sm=smiley36.gif] kad si napisala ono za popis hrane što želiš jest kad rodiš,fali mi smajli koji se valja po podu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dobra ideja i ja ću tako. marinci kad bi bar moj mm dobio bar tjedan slobodno,meni bi bilo koda sam na lotu dobila a kamoli da ima mjesec dana kao tvoj.pa što će ti itko više,bar ćeš bit u miru,nećeš se sekirati,nek ti mm kupi šta već hoćeš jest.a sestra mi je rodila na cr i ležala je samo u bolnici,po kući je sve ono lagano radila,ništa teško,al je hodala nije ležala non stop. a za malenog već sad skuhaj ponešto pa zamrzni u neke male plastike pa mu odmrzaji(npr juha,biža...šta već voli),ja ću isto prije neg rodim opremit hladnjak kiflicama,peksimetima...pa nek se nađe,kad bude tko dolazio da sam mirna[sm=smiley1.gif] bejbibi,za zavjese probaj1.venish, 2. u dm imaš neki prah u maloj kutijici,za izbjeljivanje bjelog veša.3. u mašinu ubaci osim praška npr ariel(njega je netko neki dan hvalio da baš izbjeli)prašak u bubanj a u onu posudu iscjedi jedan limun i sirćet.limun u kombinaciji sa sirćetom izbjeljije.[sm=smiley1.gif] unchi,kad ce ti već svekrva doći onda je iskoristi maksimalno,zaposli je tolko da ne može disat a kamoli prigovarat.nek pere,usisaje,pegla,...pa neće imat kad pričat a tebi kuća blista.[sm=smiley36.gif] leme drago mi je da je sve ok,uživaj s bebicom,jel doji? loptica ponesi bar 2-3 pidžame,a dobro bi bilo ponijeti i one podloge za presvlačenje beba,znate ono meko,dole najlon a gore pamuk kao na ulošku,i to stavljat na krevet ispod sebe,pa kad se i ako zakrvavi samo smotat i u smeće,jer znate da oni slabo posteljinu mjenjaju.kolka su ti starija djeca? morena daj sliku pupe.kako je malena jel ozdravila?ja sam paničar .čim 38 trčim dr a mm govori da nisam normalna.čak i ako samo kašlju ja trk dr jer šta ja znam šta je na plućima,možda nama bezazleno a tamo na plućima,upala,bronhitis i šta ti ja znam... enno dobrodola,kad ti je termin? joj zene ja sam i sinoc imala bh kontrakcije,boli uzas,ne mogu da pricam kad nalete.jela bananu i kako trud naide ja samo onu bananu kroz prste izgnjeci[sm=smiley36.gif] gleda mm sta mi je.
|
|
|
|