rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar2 (27.11.2014 12:59:29)
|
evo i mene,kod dok. nisam bila,tek sljedece sedmice moram nazvati da bih dobila termin,ja isto,nemam temp. hB pa je odmah lakse a grlo cu ljeciti marinchii ja u prvoj trudnoci dobila 16kg,nekih mjesec poslije poroda ostale mi samo 4 viska,bas sam brzo gubila kg,ali je kod mene to sve ustvari bila voda jer sam bas punooo oticala,puno vise nego sada,ali me je zato dojenje slomilo,svi kazu gubis kg ja nisam ja sam samo vratila,tako da sam sad kad sam zatrudnila imala 10kg vise nego prvi put,valjda opet necu tako,ja jutros stadoh na vagu i lijepo me iznenadi nije u +,zadnjih sedmica sam bas naglo dobijala na tezini valjda je stalo malo... [sm=nosecka.gif] moje koje ste dugo cekale na svoje bebice ili koje ste izgubile bebe kapu vam skidam,kad vidim vase price shvatim koliko zena moze biti jaka,ja sam prvu [sm=duda.gif] dobila odmah kad smo imali nezasticen odnos,ovu sam cekala skoro godinu-bas sam se lose osjecala,beznadezno ali eto hB dao nam je bebicu i to relativno brzo u odnosu na neke ljude,to cekanje,pa poslije krvarenje u pocetku me toliko prepalo da sad samo oslukujem i cekam,u prvoj [sm=nosecka.gif] sam uzivala bez ikakvih opterecenja i mislila sam da ce i druga biti takva ali sad jedva cekam da sve prodje i da samo uzmem svoju [sm=duda.gif] u ruke [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|