loptica7 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar2 (26.11.2014 18:34:09)
|
Marinčii, Vanja88 Idem u Posušje kod njega. Meni se isto sviđa što se šali, jer kad mi je dotadašnji dr rekao da ću teško prirodno ostat trudna, bila sam sva u bedu. Nisam znala što dalje, a on mi je sa svojim šalama i optimizmom rekao koji su problemi, ali da nije nemoguće. Evo me sad u 3T. Kako bračni parovi imaju problema sa začećem, moj i nije tako dugo trajao, oko 2-2,5 god. Imam policistične jajnike – PCSO sindrom, zavaljenu maternicu prema natrag i sedlasta je. Drugu bebu sam zanijela čim sam prestala dojiti 1. dijete, odmah u 1. ciklusu. Rekao mi dr da je trudnoća i dojenje ´lijek´ za ciste, da tada miruju. Ovo sad je došlo nenadano, ni ja sama ne znam kako, da li je splet okolnosti ili što: pila sam neke vitamine za kosu, a taj mjesec mi rađena kolposkopija, jer papa-test nije bio baš najbolji. Kontrola papa-testa u 6 mj. 2014., a ja u 4.mj. zovem dr i kažem da je test pozitivan. Vjerojatno sam se taj mjesec opustila, koncentrirajući se na idući papa-test, a uz sve to mama mi operirala tumor, pa nisam imala vremena razmišljati o zaštiti. Ali neka, nije mi žao, jer već razmišljam da li bih odmah na 4 dijete. E kad čitam ovo baš sam komplicirana.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Sorry zbog ponovno dugog posta. Morenaa… Super za malenu[sm=bravo.gif] Andy… Kompletić je prelijep i odmaraj se Enno...puno sreće s bebicom
|
|
|
|