milenium
|
Večer ženice,ja umjesto da sam davno legla ja za kompom(s mob ne mogu ništa sve sitno,sporo,ma užas...). čudno mi se nešto dešava,sinoć otišla leć i nije mi se dalo zaspat do 6ujutro,i spavala do 11 i sad umjesto da mi se spava,meni neće san na oči.i uhvatilo me čišćenje,danas usisala svu kuću,oribala,3 mašine veša razgnila,slagala svoju robu,pola sam bacila. namjestila krevetić i pokušavala leć malenu u njega al neće,isad s nama spava a skoro 2 godine joj. ne znam kako ćemo kad beba dođe. želja mi je bila nju odviknut od spavanja s nama,i da leži u onom vrtiću kao putni krevetić(da ne kupujem još jedan krevetac) a bebu bi smjestili u drveni krevetić kad se rodi. kupila sam sebi dvije predivne tunike i ogrlicu neku tupavu glupavu,ne sviđa mi se,niti ja volim te džidže midže,ne znam šta mi bi unchi zavidim ti na kinu ja baš nemam vreman ići u kino i općenito igdje,bila sam sad u petak vodila starijeg na neki crtić a prije toga sam bila čini mi se 2008.godine andi kod vas često neki gosti,uspori malo rodit ćeš nam prije vremena mirela ja sam ovu sad malenu dojila kad sam zatrudnila. i nije lako odviknut od dojenja za dan već to ide postepeno. i nisam je odvikavala jer sam trudna nego jer sam svakako namjeravala prestat je dojit oko godine ipol. tri mjeseca sam bila trudna i dojila sam je.u tom je ona napunila god ipo pa smo zato prestali. a ima mama koje doje cjelu trudnoću pa kad rode doje obadvoje,to se zove tandemsko dojenje. taj dr koji ti je rekao da ne dojiš je malo kao ''zaostao''. almond kako se osjećaš,rana od epi? čekamo tvoju porođajnu priču.evo i amrich nam se pridružila,bila je s nama i u prošloj trudnoći. bejbibi najvažnije je da je živo i zdravo pa šta god. scarlet hB za mučnine,znam kako ti je bilo,ja sam s prvim suze ronila,mene je povraćanje i fizički bolilo,grlo,prsa...užas. vanchi ja obožavam snijeg a volim ga i radi mojih mališana ,oni uživaju na snijegu. morena, jesu mučnine kod tebe manje,koji si sad ono tjedan? rose čini mi se da si ti pisala o kilaži ,da si se udebljala 4 kg za mjesec,suosjećam jer sam se sad na zadnjoj kontroli vagala i izgleda da sam se i ja u zadnjih mj dana udebljala 4 kg,kaže dr ''ooo pa dobro napredujemo'' ,možda bi prigovarao da sam deblja al sam mršavica inače pa je to valjda ok.
|