Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Dijete] > Djeca > RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 3.12.2010 23:54:14
Hanady RR
joj slatke ste
lady divno si ovo spremila al ona je ipak ukras nad ukrasima
za nekoliko minuta počinju čestitke....
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 7.1.2011 11:40:04
assmiras
I nama se blizi prvi rodjendan i ne znam sta da radimo. Imamo mnogo vise odraslih nego djece .... bilo bi oko 25 odraslih i 8 djece. U kuci nam je mal prostor za toliko ljudi, mislim da bi bila guzva, u restoranu mi nekako beze, ipak je to rodjendan a ne znam jel smijesno da idemo u igraonu sa tako malo djece a mnogo odraslih . Neki dan smo bile u igraoni blizu merkatora i ima prostora i za odrasle, tu bismo donijeli hladne plate i pice a za djecu ima sve u igraoni. S druge strane kontam sta ako neko ne dodje sa djecom a igraona i manje od 7 djece ne ide, moglo bi biti smijesno.....
Pomagajte, vec ludim jer ne znam kako to da organizujem a da ne bude velika frka i da bude opusteno i lijepo??????
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 7.1.2011 12:21:39
Anoniman
podjeli rodjendan u dva dana...tih 25 odraslih ne moze nikako imati 8 djece ...pozoves na dan rodjendana djecu i njihove roditelje...a onda ostale neki drugi dan
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 7.1.2011 12:47:19
Hanady RR
assmiras..... prostor za sve odjednom nemaš
krenimo do toga...u dvije grupe ih podjeli.
I grupa...oni koji imaju djecu i sa njima neka ti budud mladi bračni parovi, nana, dedo... neko to podjeli u dvije grupe. satvi na papir pa skontak....
skuhaj sve isto za oba derneka ili kupi kako si već planirala i sve kući obavi
mislim da dijeliš u grupu sa onima koji imaju djecu i sa onima koji nemaju djecu opet ćeš imati više onih bez djece i imaš istu gužvu zar ne?
da ideš u igraonicu radi 8 djece a veća su ti gužva odrasli, bezvezan je trošak....
napravi dva spiska...podjeli na dva dan... prvi dan neka bude kum-kuma ako ih imaš, dede, nane, familija drugi prijatelji mlađi itd....
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 7.1.2011 13:06:00
assmiras
Drage moje, hvala vam na savjetima.... Tako sam i ja kontala, ali kako god krenem u jednoj grupi puno, u drugoj malo. Ma komplikovano. Tetke sam kontala sa nanom i dedom (moji roditelji nisu ovdje) ali i tetke imaju djecu tako da djeca trebaju sa djecom a tu se opet vracamo na parove sa djecom. Beze mi da nase prijatelje bez djece zovem same oni bi trebali sa mladima sa djecom ..... i tako se vrtim u krug. Dođe mi da dedu i nanu same zovem na rucak a da u drugu grupu zovem samo mame sa djecom. .... ili je to glupo .... uh problem kako god.....
Moram napravit spisak i onda pokusat nesto iskombinovat ......
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 7.1.2011 13:14:39
Anoniman
ja bih ovako...ako ti recimo rodjendan pada u sub ili ned...sto bi bilo najidealnije...zovnula na rucak starije ...a onda navecer zovnula prijatelje s djecom i bez i tetke (ako su im djeca mladja)...ako se radi o nesto starijoj djeci...preko 14 god. njih stavi sa ovim starijim...ili...ako ti je to skroz kompilkovana...odvoji prijatelje i familiju
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 15.1.2011 23:42:45
Anoniman
Ja ne znam gdje da stavim slike sa našeg drugog rođendana, pa sam ih strpala ovdje... malo da podijelim atmosferu sa onima koje nemaju profil na fb kao npr. Nunichi