Mirkica -> RE: Privatni vrtici u SA (3.3.2016 13:48:14)
|
IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: Medić* IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: Medić* Moj je išao u privatni ne što je bolji i što ga uče tome da je bolji ili gori već jednostavno manje djece u grupama. Niti su svi privatni dobri ili loši a tako i sa državnim. Svako nek radi kako hoće. nasi drzvani su stvarno super izgedaju daleko bolej nego vasi privatni [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ali tu su sva djeca od doktora do zidarovih i svi imaju plan i program kako uce i rade s djecom Bjezi bona tamo pa nećemo se porediti. Hoću i ja tamo [sm=jezicek.gif] Ne smijemo porediti vaše i nase[sm=smiley36.gif] Medić, možeš tamo ali će ti djeca jesti klempavo, pa ti vidi... Ne mora značiti. Odvojeno garant ima ili i moji rođaci mali jedu tamo..ha Mirki šta vi jedete[sm=smiley36.gif] sta vam je klempavo jel mislite na svinejtinu ??? Eh ovako kod nas znaju da su djeca muslimani cak su me pitali jel smiju djeci citat price o Isusu i tako to reko nikakv problem , svinjetnia se ne jede to sam odmah navela i toga se pridrzavaju, kad je neki fest pa dodju av djeca i roditelji extra se za nas sprema , snedvice pravim djeci u ponedjeljak imaju rucak jeru su jedini dan cio dan slobodni i tu je storogo podvuceno da ne jedu svinjetinu , veliko portovanje i razumjevanje imaju prema nama i puno im hvala .
|
|
|
|