SREĆNA -> RE: Privatni vrtici u SA (7.3.2016 7:35:42)
|
Pa ima dosta djece u Cicibanu, to je tačno, ne znam za jaslice. Učiteljice koliko sam shvatila imaju dezuru i svaki dan je jedna ta koja dočekuje dječicu i ispraća i zaključava vrata, meni je to ok, ima ih puno pa mislim da djeca nikad ne ostaju sama. Ja kad dolazim po djecu ona ide na sprat da ih dovede, ne dovodi ih učiteljica koja ih čuva nego dežurna. Dalje kad pitam jesu li jeli kažu da jesu i ono što su mrljavili one su pripomogle pa su pojeli, po meni je i to ok bolje je i tako nego da je gladno dijete, ne kazem da ih treba tjerati i prisiljavati da jedu ono što ne vole, ali svakako treba pokušati, trogodišnjaci nikad ne bi jeli da se njih pita[sm=smiley1.gif].Meni je u svemu najvažnije da su djeca zadovoljna, moji su zasad dobro prihvatili, nismo imali nikakvih problema HB nadam se da će tako i ostati, a što se tiče bolesti i viroza mislim da je to nemoguće izbjeći i da nema pravila jer svaki organizam je drugačiji, a obavještavali su nas kad su u pitanju bolesti i zaraze. Ne znam samo da ostane ovako kako je dosad, jer sam baš htjela u ovaj vrtić da upišem djecu pa se nadam da će sve biti ok. Smirna hvala ti što si podijelila svoje mišljenje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|