Super Beba -> RE: Privatni vrtici u SA (20.11.2014 11:40:24)
|
IZVORNA PORUKA: EEDITH Ja pišem o An Nur-u u koji idu moja djeca (oni imaju još Ciciban i San ) Dakle ja sam sa njima već 7 godina i nemam zamjerki,a 2 djece je krenulo u jasličku grupu sa manje od godinu. Tete (učiteljice) su više nego divne,sadržaji su takođe obimni,imaju razne priredbe,posjete ,često su vani,imaju i engleski u sklopu vrtića (mi kupimo knjige),hrana je takođe prihvatljiva ili moja djeca jedu sve,a možete i donijeti djeci ako nešto posebno jedu ili vam se ne sviđa hrana (dok su bebe)....... Što se tiče virusa i bolesti ,ništa posebno hB,ali to zavisi i od djece ......... Ima još naših forumašica čija djeca idu An Nur i svi hvale i njih... Po meni, nema savršenog vrtića...Jer mame će uvijek naći neku zamjerku, i u nekoj sitnici [sm=smiley36.gif] E sad, ima loših, dobrih, boljih i sl... U svakom slučaju, bitno je kako djeca podnose vrtić i kako je njima...Lako je upratit i dječije (ne)zadovoljstvo, otpor, tugu, i sl...A dijete može biti nesretno i u najskupljem vrtiću, a najsretnije u najjeftinijem :)
|
|
|
|