lulaloo -> RE: Privatni vrtici u SA (23.10.2014 15:06:03)
|
IZVORNA PORUKA: salmana IZVORNA PORUKA: mamita 2013 IZVORNA PORUKA: Đenifer Ćao svima... da li neko ima iskustva sa vrtićem Sunce u sklopu II Gimnazije, cijena, učiteljice, uslovi, zadovoljni ili ne...pišite!! Denifer, kada sam birala vrtic za svog djecaka obisla sam dosta vrtica,izmedju ostalog i Sunce.Oni imaju jednu mjesovitu grupu od 25 djece,malo su starija djeca,ne znam koliko je tvoje,ali mislim da ovaj vrtic nije za male do 3g. Radno vrijeme 7-17, cijena 250 km.onako nije los al mi se ipak nismo odlucili za njega iako namje prekoputa zgrade. Najbolje da pogledas Meni su neki poznanici hvalili ovaj vrtic ali mi se nije svidjelo upravo to sto imaju veliku mjesovitu grupu sa 2 uciteljice, mislim da je to ogranicavajuci factor za bilo kakve ozbiljnije aktivnosti a kamoli izlaske ili posjete kinu, pozoristu...nema sanse uz male od godinu dana da se to moze. Moj djecak ide u vrtic Sunce. I imamo samo rijeci pohvale. Iako su mjesovita grupa, djeca (mladji i stariji) takodjer imaju i odvojene dnevne aktivnosti. Ne znam sta rade mladji (moj je u starijoj grupi), ali sa starijima itekako rade ozbiljne, edukativne i prekrasne stvari (od npr. godisnjih doba, preko znamenitosti Sarajeva do raznih "umjetnickih" djela - sve sto djeca taj dan naprave bude izlozeno u hodniku da roditelji mogu vidjeti). Naravno, ima tu jos prilican broj drugih stvari po kojima roditelj vidi da se sa djecom radi: recitacije, pjesmice - sa i bez koreografije :) pricanje i prepricavanje bajki... Takodjer, za svoje dijete sa sigurnoscu znam da je sa vrticem isao i u pozoriste, kino, Pionirsku dolinu, biblioteku... Medjutim, sve to ne bi nista znacilo da nije preprepredivnih teta koje su taj vrtic (nama) ucinile posebnijim i toplijim u odnosu na druge.
|
|
|
|