ferguson -> RE: Privatni vrtici u SA (3.7.2014 17:18:41)
|
Bila sam u Youth House, ili kako se vec zove, cini mi se da su programi za djecu pravo dobri, od stranih jezika do razlicitih aktivnosti, ali kad su mi pokazali gdje bi smjestili moje dijete (ima 2,5 god. i nosi pelenu) znaci....strasno. bila je to soba sa malim stolovima i stolicama, nesto igračaka i dvoje djece samo se igra u zatvorenoj i uzasno zagusljivoj prostoriji. teta sjedi vani sa gospodjom sa recepcije. iza bosmala ima vrtic nesto djeciji osmijeh ili tako nesto se zove, u privatnoj kuci sa lijepo uredjenim dvoristem u kojem nema nikakvog sadrzaja za djecu, osim dijela sa pijeskom. unutra nismo ulazili, ali svakako trenutno nema mjesta. ali smo otisli u Amel i nur, koji mi se cini kao hotel Hilton za sve ostale. mozda ne sa uredjenjem koliko su svi ljubazni i susretljivi, od teta do pedagogice koja nas je primila i pricala sa nama i posavjetovala nas kao svoje najrodjenije. ali tu ce mjesta biti mozda tek u augustu. toliko mi je hitno da malenog upisem, ali izgleda da radi godisnjih odmora moram sacekati, a vjerovatno ce to biti Amel i Nur ako ikako mognemo. zna li iko cijenu smjestaja...i da li mozda u okolini c.vile i hrasnog ima jos neki pristojan vrtic?
|
|
|
|